Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ravenlake Motorcycle Club Bar başvurusu.

Başlatan JuiceTheTailor, 18 Kasım 2018, 11:31:50
Okunma sayısı 895 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
Ravenlake Motorcycle Club Bar başvurusu.
« : 18 Kasım 2018, 11:31:50 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):(Happy Ironclad)(Ulfbjorn Skeggson)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(15)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Ravenlake MC üyesiyim, evet, olacak.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Salı dışında günde ortalama 5 saat ve üzeri.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:(İşyeri lokasyonu):
Spoiler:

2.02:İşyeri adı:(Northern Lights)

2.03:İşyeri tipi:(Bar) (Küçük bir isteğim olacak, interior'u blacktiger'ın ki olursa sevinirim)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(2000'li yıllarda Norveç'te kurulan bir motorsiklet kulübünün President'ı olan Ulfbjorn bebekliğini bildiği Happy'nin ölüm haberini alır almaz Los Santos'a 3 kardeşi ile beraber yola çıkıyor, Montgomery'e geldiğinde Happy'nin vasiyetinde Reapers of Khanate'nin başına geçmesini istediğini öğreniyor ve kendine denileni yapıyor, Bar'ı Kulübün ortak olarak tamamladığı işlerden ve Norveç'te kardeşlerinin ve kendisinin sahip olduğu ''Raven'' adlı bira markasının üretim tesisini kurup büyük bir gelir kaynağı etmeyi hedefliyor.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC:(Kulüp toplantıları burada olacak, tüm etkinliklerimiz Bar ve çevresinde gerçekleşecek ve ayrıca Bar'ın içinde küçük bir bira üretim tesisi kurulacak. OOC:(İnsanları birazda olsa şehir hayatından uzaklaştırmak istiyoruz, eğer açılır ise burası kulüb'ün ana evi olacak, dolayısıyla kasabaya büyük bir aktiflik katmayı amaçlıyoruz. )

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Kulüp olarak Bar'ı aktif tutacağımız için yukarıdada dediğim gibi Kasaba'ya büyük bir aktiflik katmayı amaçlıyoruz, ağırlıklı olarak rollerimiz kasaba çevresinde dönecek. Kulüp üyeleri sürekli kasabanın çevresinde olacak, kasabanın halkı ile dostluklar kuracak ve gerektiği zaman onları koruyacak.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Barımız kasaba halkının gözünden Legal gözükecek, kuzeyli motorcuların takıldığı, özel biraları olan kaliteli olan bir bar olacak. Kulübün gözünden ise; Kendi aramızda kulübün geleceği için önemli kararlar verdiğimiz, Church'ların orada olacacağı kulübün Ana Chapter'ı olacak)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Juice"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim.

ErayPhx

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid