Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Long Beach Boyz, Crips!

Başlatan eiN, 15 Kasım 2018, 20:07:00
Okunma sayısı 32342 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 22 Haziran 2024, 01:39
Toplam oynama: 90 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Amerikan
Son giriş: 01 Mayıs 2022, 15:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Long Beach Boyz, Crips!
« Yanıtla #320 : 03 Aralık 2018, 22:25:48 »
Kontur 1 daha güzel gözükür Mertim
Görüşün içi teşekkürler 3 değilde belki 2 yapabilirim 1 hoşuma gitmiyor  :P

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #321 : 03 Aralık 2018, 22:28:11 »
konuda fazla tartuşmaya gerek yok. Eğer tartışmak istiyorsan discord'dan tartışabiliriz, bana rol fslanda öğretirsin hemde. Düşürsem /q atacak herifler laf yapıyor. Boş yapma aslan parçası. Kendini rolcü sanıyorsun değilmi? Buraya herşeyi açıklardım ama gerek yok. Bana laf yetiştirmek yerine başka roller dene zenci, zenci, zenci olmuyor. Başka konseptlerde görelim seni.
Zenci seviyorum sanane sende hispanik seviyorsun ama zenci de yapabiliyorsun tebrik ederim ama benim yaptığım konsepte karışamazsın kardeşim. Düşürsen /q atacak? Kardeşim bana kanıt sun diyorum /q attığıma dair ok?

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #322 : 03 Aralık 2018, 22:31:41 »

bütün ssleriniz çöpe gitti hayırlı olsun arkadaşlar
ilerlemeniz gözümden düştü
Öncelikle örnek aldığım bi birlik yada adam değilsin. Senin gözünde nasıl görünürüm görünmem alakadar etmez beni. Arkadaş foruma ilk defa ss atıyor. Sen foruma direk pikselli ss atarak başlamadın öyle değil mi? Öğreteceğiz daha kaliteli roller atıp daha kaliteli roller yapmaya başlayacak . Yorumun için eyvallah.
Aynı zamanda ben rol bilmiyor ya da rol editlemeyi bilmiyor diye o insanın kalbini kırıp atcak kadar kötü bir insan değilim. Olamam karakterime yakışmaz. Ona daha iyi nasıl örnek olurum nasıl yardımcı olurum diye düşünürüm ki duyurular kısmından sokakta rol yaparak rollerinizi geliştirin rol.editlemek isteyenler ulaşsın dedim.
Bak eğer birliğinde güzel rolcüler bulunsun, hood onayı almak istiyorsan, senin birliğin rol bilmeyenlerin veya editlemeyi bilmeyenlerin bunları öğrendiği birlik olmamalı. Rehber bölümünde herşeyi bulabilir. Senin birliğin iyi olsun istiyorsan iyi rol yapan kişileri alıcaksın, daha iyi yerlere geleceksin. Benim düşüncem bu, senin bileceğin iş.
Arkadaşlar rolünü yapıyor zaten, sadece biraz acemiler geliştirecekler. Ben bu adamı birlikten atıp kalbini kıramam yakışmaz.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #323 : 03 Aralık 2018, 22:46:37 »

Öncelikle örnek aldığım bi birlik yada adam değilsin. Senin gözünde nasıl görünürüm görünmem alakadar etmez beni. Arkadaş foruma ilk defa ss atıyor. Sen foruma direk pikselli ss atarak başlamadın öyle değil mi? Öğreteceğiz daha kaliteli roller atıp daha kaliteli roller yapmaya başlayacak . Yorumun için eyvallah.
Aynı zamanda ben rol bilmiyor ya da rol editlemeyi bilmiyor diye o insanın kalbini kırıp atcak kadar kötü bir insan değilim. Olamam karakterime yakışmaz. Ona daha iyi nasıl örnek olurum nasıl yardımcı olurum diye düşünürüm ki duyurular kısmından sokakta rol yaparak rollerinizi geliştirin rol.editlemek isteyenler ulaşsın dedim.

+1
Ee? Öğret o halde. Ben kör olmak istemiyorum, kendi kaliteni düşürüyorsun direk böyle attırarak.
Tahir senin ile uğraşacak halim yok, ilk kez SS atıyor ise bile adını yazması gerektiğini düşünüyordur umarım.
Bkz.
** Tahir yorum atar.
Tahir forumdan çıkar. **

https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=6963.0

Adamına yardımcı olur.
Kör olmak istemiyorsan tanıtımıma girmek zorunda değilsin. Ben gerekli konuşmayı arakadaşımla yaparım. Daha nazik bir şekilde keşke gelip bana söyleseydin. Boş yere tanıtım kirletmeye gerek yoktu.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #324 : 03 Aralık 2018, 22:50:10 »

Bak eğer birliğinde güzel rolcüler bulunsun, hood onayı almak istiyorsan, senin birliğin rol bilmeyenlerin veya editlemeyi bilmeyenlerin bunları öğrendiği birlik olmamalı. Rehber bölümünde herşeyi bulabilir. Senin birliğin iyi olsun istiyorsan iyi rol yapan kişileri alıcaksın, daha iyi yerlere geleceksin. Benim düşüncem bu, senin bileceğin iş.
Kardeşim bizim birliğimizde rol editlemeyi öğrendin editlediğin rolleri hatırlıyorum sanki. Gazoz içme rolü pizza yeme rolü vs. Herkes anasının karnından rol bilerek doğmuyor hemen bir hata gördünüz diye çok biliyor gibi eliştirmen komik duruyor kendi eski günlerini hatırla derim bir dök düşün, iyi forumlar...
açık konuşuyoruz o zaman brnde konuşayım. Sizin yanınızda rol falan ediylemeyi öğrenmedim, rolde öğtenmedim. Sizin yanınızdan ayrılınca DGF'de rol bilen kişilerin yanında öğrendim, daha sonra guantanamo'da geliştim. Şuanda gayet iyi olduğumu düşünüyorum. Gerçekleştirdiğim set hakkında birçok bilgi edindim, ve sokak rolleri arasında en zoru olan hispanik rollerini kötü yaptığımı düşünmüyorum, çok iyide demiyorum normal derecede güzel yapıyorum. Bu kadar kısa sürede bu kadar çok bilgi edindiğimi düşünüyorum. Sizin yanınızda /q afk atmaktan başka bişey öğrenmedim. Crips hakkında'da bilginiz yok. Burada bana laf atacağına az crips araştır. Ben yaptığım rol halkında çok iyi olduğumu söylemiyorum. Normal derecede arkadaşlarıma yardım ediyorum. Onlar benden bişeyler öğreniyor, ben onlardan öğteniyorum. Kendini rolcü falan zannediyorsun sanırım. /q atıyorsunuz veya atıyorsun bu sondu diyorsun vrya diyorsunuz. Sonra bana rol öğrettiğini düşünüyorsun. Yazık.
Doğru bizden bunları öğrendin. Ama unutma bizim yanımızda adamlığı, oyun ortamına adım atmayı vesaire vesaire öğrendin. Zamanında bak bu sunucuda bana bu /q fake xrash yada afk attırmayan oyuncu göster yeter kardeşim ben diyeceğimki sorun bende anladınmı. Şimdi hangi kural ihlalinde bunu görüyorsun çünkü kuralları katılaştırdım. Aynı zamanda Crips rolü bilmiyorsun diyorsun da, kaç defa rol yapmaya geldin ben OOC videoları oraya boşuna koymadım ya da googleye girip crips şarkı yazıp şarkıları alıp atmıyorum, izliyorum adamlar neler yapıyor, özellikle snop dogg.. Sen gel bir iki rol yap sonra bunlara karar ver, BU BİRLİĞİMDE KURAL İHLALİ YOKTUR. Olay kapandı, yapanın da yüreği yemez.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #325 : 03 Aralık 2018, 22:50:28 »
Neyse iyi akşamlar, ben dediğimi içimden geçeni yazdım/söyledim.
Eyvallah Ömerim.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #326 : 03 Aralık 2018, 22:50:59 »
konuda fazla tartuşmaya gerek yok. Eğer tartışmak istiyorsan discord'dan tartışabiliriz, bana rol fslanda öğretirsin hemde. Düşürsem /q atacak herifler laf yapıyor. Boş yapma aslan parçası. Kendini rolcü sanıyorsun değilmi? Buraya herşeyi açıklardım ama gerek yok. Bana laf yetiştirmek yerine başka roller dene zenci, zenci, zenci olmuyor. Başka konseptlerde görelim seni.  Şuandr benim yaptığım rolle ve senin gaotığın rolle dağlar kadar fark var bunu sende biliyorsun. Sizin yanınızda 3 ayda rol öğrenemedim fakat rol bilen kişilerin yanında 3 haftaba tüm incelikleri öğrendim. Tekrar söylüyorum çok iyiyim demiyorum. Fakat ne yazık ki senden iyiyim ve bunu senle tartışıyorum.
Peki discord atıcam yaz bana discord özelden orada konuşalım burayı kirletmenin anlamı yok buyur gel.

Çevrimdışı Navor

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #327 : 03 Aralık 2018, 22:52:42 »

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2023, 14:18
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: ***** *ang
« Yanıtla #328 : 03 Aralık 2018, 22:57:39 »
Long Beach'ı tamamıyla canlandıramıyorsunuz, konsept hakkında bilgilerinizi tazelemeye çalışın. Sorun olursa bana iletebilirsiniz.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #329 : 03 Aralık 2018, 23:03:08 »
Long Beach'ı tamamıyla canlandıramıyorsunuz, konsept hakkında bilgilerinizi tazelemeye çalışın. Sorun olursa bana iletebilirsiniz.

Araştırmalarımız devam ediyor Asyalı rolü yapacak birisi arıyoruz şu an.