Deniz, herkes senin nasıl bir karaktere sahip olduğunu iyi biliyor. Irkçı olduğun konusuna zaten girmeyeceğim, bulunduğun birliğin sahibi de bundan haberdar, ancak seninle dostluğu olduğundan bir şey yapmıyor.
Özel mesaj yoluyla "Kanka şu skini düzelt, sana 6 TL atacağım" diye yalvarıp, sonrasında hakaret eden bir mahlukatsın. Tartışmaya bile girmeye değmezsin yani. Seninle tanıştığım için tekrar tekrar pişmanlık duyuyorum, nasıl böyle bir insanla zamanında dostluk kurmuşum hala şaşırıyorum. Forum içerisinden yediğin hakaretleri de bir bir hak ediyorsun kusura bakma.
naber lan anasını siktiğim yazınca iyiyim sen yazdım sonrasında yine küfür etmeye başlıyorsun ben mı ahlaksızım shidndi?
Nasıl birisi olduğun ortada Deniz, her gün yeni bir forum hesabı açıp millete "sözde yapabildiğin" rol kavramıyla laf atıyorsun ve dalaşa giriyorsun, showcase açıp özelden skin'imi editler misin diye sormalarını unutmadım. Türk-Kürt ayrımı yapan insanla da dost olunmaz zaten, senin gibi bir insan için asla emek verilmez.

Bunu tio için yazdım, kendisinden almış bulunuyorum

fotoğrafın aslı

Zamanında samimi olduğum birisinin buna taktığına inanamıyorum, daha öncesindeki mesajlarında da yalvarıyordun oğlum. Fotoğrafın aslını atman zerre ilgilendirmiyor beni, bu tepkiyi neden aldığını iyi biliyorsun.
sende kürt dememe çok fazla takılmıssın
Evet takıldım, benim abim gibi gördüğüm birisinin ırkını hakaret gibi kullanmana takıldım. Senin bu ırkçılığına takıldım Deniz, başka açıklaması yok. Bu lafını savunmaya da kalkma.