Ya şu adamlara dm atmayı kesseniz diyorum.Adamlar illegal bir birlik bile değil.Partici bir kaç çocuğu genci canlandırıyorlar, mesela ben polis olacağım ama adamların rollerine ve partilerine katılıyorum.Çünki hoşuma gidiyor çok güzel yapıyorlar parti rollerini.Bazı çeteler gibi hadi silah çekek moruk deyip kendine bakanı vurmuyorlar.Bu adam illegal değil anlayın adamlara sıkıyorsunuz adamlar artık canından bezip size sıkınca da.Lan bu nasıl birlik konsepte uymuyor gençsin ne silahı biz senin anneni sikelim ama sen silah çekme.Diyorsunuz, oğlum sırf dışarıda dm olsun diye ak çekeni gördüm ben.Sırf Dm olsun diye dm mi istiyorsunuz pek çok kalitesiz birlik var gidin bir defa sıkın zaten dm savaşı başlatırsınız.Kaliteli birliklere dokunmayın artık adamların yaptığı tek şey parti yapmak ve onuda çok güzel yapıyorlar.Partilerinde uyuşturucu satmaları illegal bir şey değil.Amerika da Uyuşturucu satmak illegal olsa bile kullanmak değildir.Polisler bir rahatlıkla uyuşturucu kullana bilir.Ayrıca gençleri canlandırıyorlar 70 yaşında rol yapıp uyuşturucu içmiyorlar, tam genç rolü yani.