Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PARTYSEXUALS

Başlatan Capo Proiettile, 13 Kasım 2018, 19:57:16
Okunma sayısı 7930 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: PARTYSEXUALS
« Yanıtla #80 : 14 Kasım 2018, 20:01:05 »
Vallaha anlamıyorum, yeminle anlamıyorum ben yaşadığımız şeyleri. O gün eğlencesine birkaç birliğe baskın atayım dedim, aldım cuntgunu ve ateş ettim Otuz Altı'ya. Orada siz de varmışsınız, mantıkken size de ateş etmiş oldum. (bilmeden) O günden beri forumda "sizin rol yapmanıza imkan sağlamayacağız, size rahat ettirmeyeceğiz." gibi söylemlerde bulundunuz. Daha sonra Sherlock Deniz adlı arkadaş OOC fotoğrafımı bulup size attı. Siz de konu açarak dalga geçtiniz. O sıktığım günden beri bu olayın bir oyun olduğunu unutup her şeyi OOC'e bağladınız ve size olan saygımı tamamıyla bitirdiniz. Bir oyun için OOC kin tutmak aşırı saçma bir şey. Ama o günden beri ne kadar iyi davranmaya çalışsam bile bunu geri teptiniz. Hep bir kin ortamı oluşturdunuz. Hiçbir kötü role girmediğim hâlde beni kara listeye almışsınız. Bazen eskileri özlüyorum, herkesin masumiyet duygusu ile birlikte rol yaptığı, kimsenin kâr amacı gütmeden, insan ayırt etmeden rol yapmaya çalıştığı günleri. Her şeye rağmen ben büyüklerime saygıdan dolayı tekrardan başarılar diliyor, beni rol ortamlarınızda istemediğiniz için de rol ortamlarınıza katılmayacağımı söylüyorum.

Eskiler güzeldi, eskimeseydi.
zevkine sıkıp benim birlik rollerime laf atman daha komikti, yediğin bokun arkasında dur
probationa gelince, dün yaptığın boklar yüzünden ekledim seni. parti evinin rollerine uygun bir tavır sergilemedin, ooc hapis bile aldın. neyi inkâr ediyon?

Çevrimdışı Emmi0505

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Silas Powder Lv.20
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:14
Toplam oynama: 7 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Sylvia Deezy Lv.20
Son giriş: 07 Kasım 2024, 15:10
Toplam oynama: 70 gün, 22 saat
« Yanıtla #81 : 14 Kasım 2018, 20:02:33 »
Isabella Eleanore değil Isabella Elenore :)

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 21 Şubat 2020, 18:21
Toplam oynama: 102 gün, 3 saat
« Yanıtla #82 : 14 Kasım 2018, 20:07:31 »
Isabella Eleanore değil Isabella Elenore :)
ne utanmaz herifsin he, dm attığını anlatıyorsun burada
yanlış kişiye atıysoun, yapma
312832781328723178231 7213 IQ

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #83 : 14 Kasım 2018, 20:14:35 »
Vallaha anlamıyorum, yeminle anlamıyorum ben yaşadığımız şeyleri. O gün eğlencesine birkaç birliğe baskın atayım dedim, aldım cuntgunu ve ateş ettim Otuz Altı'ya. Orada siz de varmışsınız, mantıkken size de ateş etmiş oldum. (bilmeden) O günden beri forumda "sizin rol yapmanıza imkan sağlamayacağız, size rahat ettirmeyeceğiz." gibi söylemlerde bulundunuz. Daha sonra Sherlock Deniz adlı arkadaş OOC fotoğrafımı bulup size attı. Siz de konu açarak dalga geçtiniz. O sıktığım günden beri bu olayın bir oyun olduğunu unutup her şeyi OOC'e bağladınız ve size olan saygımı tamamıyla bitirdiniz. Bir oyun için OOC kin tutmak aşırı saçma bir şey. Ama o günden beri ne kadar iyi davranmaya çalışsam bile bunu geri teptiniz. Hep bir kin ortamı oluşturdunuz. Hiçbir kötü role girmediğim hâlde beni kara listeye almışsınız. Bazen eskileri özlüyorum, herkesin masumiyet duygusu ile birlikte rol yaptığı, kimsenin kâr amacı gütmeden, insan ayırt etmeden rol yapmaya çalıştığı günleri. Her şeye rağmen ben büyüklerime saygıdan dolayı tekrardan başarılar diliyor, beni rol ortamlarınızda istemediğiniz için de rol ortamlarınıza katılmayacağımı söylüyorum.

Eskiler güzeldi, eskimeseydi.
zevkine sıkıp benim birlik rollerime laf atman daha komikti, yediğin bokun arkasında dur
probationa gelince, dün yaptığın boklar yüzünden ekledim seni. parti evinin rollerine uygun bir tavır sergilemedin, ooc hapis bile aldın. neyi inkâr ediyon?
Zevkine sıkmadım + kimsenin birlik rollerine laf atmadım.
Dün hiçbir şey yapmadım, orada herkes gibi rolümü yaptım. OOC hapis almam dünyanın en saçma şeyiydi. Orada herkes birbirine saldırmaya başladı ve ben de olaya karışınca anında OOC hapis yedim. Ne alıp veremedikleri varsa hep benim üzerime oynuyorlar.

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
« Yanıtla #84 : 14 Kasım 2018, 20:17:30 »
başarılar hakan

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #85 : 14 Kasım 2018, 20:18:51 »

Çevrimdışı xoduzy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2021, 21:42
Toplam oynama: 166 gün, 1 saat
« Yanıtla #86 : 14 Kasım 2018, 20:19:14 »
başarılar canm

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #87 : 14 Kasım 2018, 20:19:40 »
-1045 kapı numaralı evde parti sesleri durmak bitmiyor, sen de katıl!

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #88 : 14 Kasım 2018, 20:20:00 »
başarılar canm
sağ ol, bekleniyorsun beyefendi