Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

PARTYSEXUALS

Başlatan Capo Proiettile, 13 Kasım 2018, 19:57:16
Okunma sayısı 8076 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
Ynt: PARTYSEXUALS
« Yanıtla #110 : 16 Kasım 2018, 12:04:25 »
Ya şu adamlara dm atmayı kesseniz diyorum.Adamlar illegal bir birlik bile değil.Partici bir kaç çocuğu genci canlandırıyorlar, mesela ben polis olacağım ama adamların rollerine ve partilerine katılıyorum.Çünki hoşuma gidiyor çok güzel yapıyorlar parti rollerini.Bazı çeteler gibi hadi silah çekek moruk deyip kendine bakanı vurmuyorlar.Bu adam illegal değil anlayın adamlara sıkıyorsunuz adamlar artık canından bezip size sıkınca da.Lan bu nasıl birlik konsepte uymuyor gençsin ne silahı biz senin anneni sikelim ama sen silah çekme.Diyorsunuz, oğlum sırf dışarıda dm olsun diye ak çekeni gördüm ben.Sırf Dm olsun diye dm mi istiyorsunuz pek çok kalitesiz birlik var gidin bir defa sıkın zaten dm savaşı başlatırsınız.Kaliteli birliklere dokunmayın artık adamların yaptığı tek şey parti yapmak ve onuda çok güzel yapıyorlar.Partilerinde uyuşturucu satmaları illegal bir şey değil.Amerika da Uyuşturucu satmak illegal olsa bile kullanmak değildir.Polisler bir rahatlıkla uyuşturucu kullana bilir.Ayrıca gençleri canlandırıyorlar 70 yaşında rol yapıp uyuşturucu içmiyorlar, tam genç rolü yani.

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #111 : 16 Kasım 2018, 13:21:38 »
Ya şu adamlara dm atmayı kesseniz diyorum.Adamlar illegal bir birlik bile değil.Partici bir kaç çocuğu genci canlandırıyorlar, mesela ben polis olacağım ama adamların rollerine ve partilerine katılıyorum.Çünki hoşuma gidiyor çok güzel yapıyorlar parti rollerini.Bazı çeteler gibi hadi silah çekek moruk deyip kendine bakanı vurmuyorlar.Bu adam illegal değil anlayın adamlara sıkıyorsunuz adamlar artık canından bezip size sıkınca da.Lan bu nasıl birlik konsepte uymuyor gençsin ne silahı biz senin anneni sikelim ama sen silah çekme.Diyorsunuz, oğlum sırf dışarıda dm olsun diye ak çekeni gördüm ben.Sırf Dm olsun diye dm mi istiyorsunuz pek çok kalitesiz birlik var gidin bir defa sıkın zaten dm savaşı başlatırsınız.Kaliteli birliklere dokunmayın artık adamların yaptığı tek şey parti yapmak ve onuda çok güzel yapıyorlar.Partilerinde uyuşturucu satmaları illegal bir şey değil.Amerika da Uyuşturucu satmak illegal olsa bile kullanmak değildir.Polisler bir rahatlıkla uyuşturucu kullana bilir.Ayrıca gençleri canlandırıyorlar 70 yaşında rol yapıp uyuşturucu içmiyorlar, tam genç rolü yani.
bunu dmcilere anlatamıyoruz işte, yazdıkların için teşekkür ederim kendi adıma

Çevrimdışı Miepha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2019, 12:15
Toplam oynama: 72 gün, 18 saat
« Yanıtla #112 : 16 Kasım 2018, 14:22:42 »
Güzel yazınız için teşekkürler.

Çevrimdışı Juliius

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jared Isaac Lv.20
Son giriş: 14 Nisan 2020, 17:08
Toplam oynama: 114 gün, 8 saat
« Yanıtla #113 : 16 Kasım 2018, 16:25:22 »
Bana kalırsa sunucudaki en kaliteli birlik. (Başarılar.)

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #114 : 16 Kasım 2018, 16:35:25 »
yanılıyorsun
sadece en kaliteli birlik değil
sunucuda bulunan en kaliteli konu

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 19:07
Toplam oynama: 74 gün, 19 saat
« Yanıtla #115 : 16 Kasım 2018, 16:52:09 »
masum

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 19:07
Toplam oynama: 74 gün, 19 saat
« Yanıtla #116 : 16 Kasım 2018, 17:10:47 »
Probation Listesi
-Lorenzo Escobar
-Angel Rogers
-Pearl Murray
-Darly Richy
-Isabella Eleanore
-Zeus Mantiona
-Joseph Morgan
-Pauble Algos
-Sherry Mantiona
-Norhon Mantiona
-Dustin Mike
-Rowles Aka
-Jordan Blade
-Jamar William
-Rick Down
-Sweet Benniton
-Alfio Creption
-Andro Jasinari
-

Bu listede bulunan kişiler PARTYSEXUALS birliğinin rollerini OOC rahatsızlıklar, kural ihlali, troll gibi rol ortamını kötüleştirmeye yönelik faaliyetler yapmış bulunuyor. Bu listede bulunan hiç kimse PARTYSEXUALS birliğinin toplu rollerine katılım sağlayamayacak.

Probation Listesinden Çıkanlar
-Rickey Simpson
-Lester Britt

Merakımdan soruyorum bu kişilerin rollere katılımını nasıl engelliyorsunuz?

siktir çekiyolar almıyorlar rollere cok basit
Sana neden hala bunu yapmadılar anlamıyorum

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
« Yanıtla #117 : 16 Kasım 2018, 17:19:31 »
Durduk  yere dün  helikopterimi evimin üzerine  koyarken helikoptere ateş  açmak  mükemmel  bir üniversiteli  ve partici oluyorsun..  :P
Ateş ediyorsunuz karşılık alınca
Abi anamı sikiyolar
siz nası üniversitelisiniz
böyle rol yapılmaz
rol bilmiyonuz moruq
q çekmedim net gitti

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #118 : 16 Kasım 2018, 17:33:01 »
Probation Listesi
-Lorenzo Escobar
-Angel Rogers
-Pearl Murray
-Darly Richy
-Isabella Eleanore
-Zeus Mantiona
-Joseph Morgan
-Pauble Algos
-Sherry Mantiona
-Norhon Mantiona
-Dustin Mike
-Rowles Aka
-Jordan Blade
-Jamar William
-Rick Down
-Sweet Benniton
-Alfio Creption
-Andro Jasinari
-

Bu listede bulunan kişiler PARTYSEXUALS birliğinin rollerini OOC rahatsızlıklar, kural ihlali, troll gibi rol ortamını kötüleştirmeye yönelik faaliyetler yapmış bulunuyor. Bu listede bulunan hiç kimse PARTYSEXUALS birliğinin toplu rollerine katılım sağlayamayacak.

Probation Listesinden Çıkanlar
-Rickey Simpson
-Lester Britt

Merakımdan soruyorum bu kişilerin rollere katılımını nasıl engelliyorsunuz?
parti evine katılım sağlamış insanlar ve Roland Conley'in muhattap olduğu Guantanamo çetesinin Shotcaller'ı yardımıyla dışarı çıkartıyoruz, role uyum sağlamazlarsa şikayet ya da bir çözüm yolu buluyoruz

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18