Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Genel Ceza Sistemi Hk.

Başlatan Lonnely, 31 Ocak 2018, 23:07:06
Okunma sayısı 612 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Genel Ceza Sistemi Hk.
« : 31 Ocak 2018, 23:07:06 »
Bu konu OOC ceza sistemi üzerine değil IC ceza sistemi üzerine dayalıdır.

Öncelikle, IC cezalar çok ama çok düşük cidden çok düşük. Bir LSPD Memuru olarak ben bu yönde düşünüyorum, genel ceza yükseltiminin gelmesi kişileri polise karşı bir Fear RP'ye iter. Trafik çevirmesine alıyoruz adamı, off neyse kaçayım da çok olsa 25 dakika yerim bi video izlerim geçer. Polise direnmek çok az bence ki diğer şeylerde az, silahlanma terör saldırısı gibi şeylerin cezası 400-500 dakikadan aşagı olmamalı diye düşünüyorum ki bu tür şeylere insanları itmesin. Zaten sunucu Texasa dönmüş durumda devriye atarken bile Market St. de saldırıya ugradığımız oluyor. http://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,2482.0.html isteğimi bu konumla bağdaştırarak devam ettireceğim, silahlar bu kadar kolay bulunamasın ki silahı bulan kişiler silahı bulduğunda polise ateş ederken defalarca kez düşünsün hem hapis cezası hem de silahım gider korkusuyla düşünsün ki görüyorum bu düşünce kimsede yok. Dediğim şu ki IC Hapis cezalarının bir hayli yükseltilmesi silah alımının da zorlaşması taraftarıyım.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Ynt: Genel Ceza Sistemi Hk.
« Yanıtla #1 : 31 Ocak 2018, 23:15:27 »
3 aynı suçtan hapis yerse 3'cü mühebbet olmali ve direnme en az olup 250 dakika olmalı.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #2 : 31 Ocak 2018, 23:19:26 »
IC Sicil sistemi gelmeli bence, attığımız hapisler kayıt sisteminin türü neyse MySql mi her neyse işte kayıt olmalı ve polisler bunu sorgulayabilmeli. Eğer 10 tane suçu olmuşsa kişinin yani 10 tane hapis almışsa müebbet hapis yemeli diye düşünüyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #3 : 02 Şubat 2018, 01:39:57 »
Zaten sicil lspd özelde yazılıyor ve adminlerin ooc ceza kuralında bile bir admin 120 dk hapise atabiliyor bazı durumlar hariç ki IC hapis süresi azaltılarak kefalet fiyatı artmalı