Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Deny Cruger - Tamiko Yakuza / Onaylı hoodda ateş + Fear-RP

Başlatan BerkAtilgan, 10 Kasım 2018, 06:47:33
Okunma sayısı 507 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BerkAtilgan

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Mart 2022, 20:36
Toplam oynama: 95 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : "Tamiko Yakuza - Deny Cruger"
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: "Samuel Eastwood"
CK etmek isteme sebebiniz : Arkadaşlardan biri, onaylı hoodda silah çekip bize ateş açmaya başladı. Öbürü ise onu yere düşürdüğümüz halde fear-rp yapmayıp bize "Korkaklar!" gibi tersleyici ve alaycı kelimeler kullandı.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar: "https://hizliresim.com/5arL7j - https://i.hizliresim.com/dvz83V.jpg"

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
Ynt: Deny Cruger - Tamiko Yakuza / Onaylı hoodda ateş + Fear-RP
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2018, 07:38:00 »
orada ck edip ck talebi açsaydınız iyi olurdu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2024, 19:57
Toplam oynama: 107 gün, 14 saat
Birlik: ******** ***tel
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2018, 13:45:51 »
Ateş açmadık Silahı çekip sadece korkutmak istedik ama bunu size ıspatlayacak bir delil yok onun dişinda yapma sebebim ben şeritimde aracımla ilerlerken onlar benim seritime daldı benim aracıma çarptı bende ordan uzaklastım benden gelip 500 dolar gibi bir tamir parası istemeleri bende onlara vermeyip gidin basımdan demem dir ben gitikten sonra paramı ver paramı ver diye beni rahatsaız etmişlerdir ama kanıtlıcak ss lerim yok elimde sonra oyunum crahs hatası verdi aracım onların eline geçti destek talabınde bulundum lakin destekten bir sonuç alamadım bende tamiko adlı şahısa 900 dolar vererek onları takip etmelerini söledim ben kovaladım onlar kaçtı benim aracımda 23 lite benzin ve zırhlı olmasına rahmen aracımı hem hurdaya hemde benzini bitirmiş bir şekilde yerini bilmiyorum kasaba gibi bir yer de bıraktılar 500 dolar tamir kiti 150 dolar benzin deposu na verdim bende yediremedim onları buldum sılahı mı çektim ve onları korkutup biraz ders vermekti amacım ama ben bir tek mermi sıkmadım  bunlar emote bile vermeyip bana sıkmaya basladılar savunma bu yöndedir Bakın Resimlere basladık 100 canlılardı çatışma biti 100 canlılar  biz ateş açmış mıyız Ve beni hastaneye yolayarak elimdeki sılahım gitmiştir.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2023, 23:58
Toplam oynama: 70 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 14 Kasım 2018, 10:46:06 »
Güzel kardeşim 29 canla gelipte bize ateş açmaya çalıştığın için olabilirmi hala 100 canımız ayrıca korkutmak amaçlı çektim diyorsun korkutmak amaçlı çekipte silahı arkadaşıma doğrultup ateşlemeye çalışırken 29 canla geldiğin için hemen  düşüyorsun emote vermemişiz demişsin emote verdik vermediğimize dair bir kanıtın varsa atabilirsin BEKLİYORUM.

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34
Toplam oynama: 55 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2018, 18:25:10 »
CK'lık bir durum yok oyuncu şikayetlerine gidebilirsiniz.