Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

• Muerte •

Başlatan Muerte, 09 Kasım 2018, 18:11:31
Okunma sayısı 10224 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: • Muerte •
« Yanıtla #70 : 05 Ocak 2019, 00:26:53 »
Bana tumblrdan mesaj geldi diyor, kız senden güzel diyp beni kickliyor.

Sonra yanına cekip tamam sus hadi erp yapalım diyor, ona sürpriz hazırlıyorum bırak şunu salak misin diyip beni saçımdan tutup yatağa sürüklüyor.

Üstüne de yerleri temizlemeye gerek kalmadı he diyip kahkaha atıyor
Ohaaaaaaaaaaaaaa.
Ama olsun ben onu hala çok seviyom

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #71 : 05 Ocak 2019, 13:29:28 »
Beni TS'de çekiyor, şuan seni aldatıyorum istersen gel threesome yapalım diyerek dalga geçiyor

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #72 : 05 Ocak 2019, 14:42:04 »
Tanıtım başındaki noktaları alabilir miyim dedim bana diyor özenti misin sen, git kendine özel birşeyler bul diyor insanlardan çalma diyor.

Sende kalbimi çaldın diye şaka yapıyorum TS'de bağırıyor çok komik hahahah diye. Beni tüm odalara çekip Owens espirini arkadaşlara da yap gülsünler diyor rencide ediyor beni!
ts'te ayrı perm istedi, karı koca permi yapmamı istedi. Sadece onda ve bendd olacakmış. Beni çok sahipleniyormuş.
Bu doğru değil ama doğru kabul ediyorum, benimsin benimmm!
fifty shades of grey de ki oyun odasından istiyormuş. Kırbaçla dövülmek hoşuna gidecekmiş. Helikopter almamı istiyor bu fakirliğimle. Neysemiş, grey anastasiayı gezdiriyormuş, o da gezecekmiş helikopterle.
Ya yalançı ben sadece oyun odası istedim. Sen kırbaçliycm seni dedin ve heliyi istedim evet ne ya
Yeni aldığım downtownda ki evde balkona karşı erp yapacakmışız, her gece zorla erp yaptırtıyor. Yoksa ayrılırmış falan, ts'ten küfürler edip tehdit ediyo erp yapmazsan seninle konuşmam diye.
Öff teğmenim benim de downtown'da evim var balkona karşı merhabaa @Muerte

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #73 : 05 Ocak 2019, 15:24:03 »
Tanıtım başındaki noktaları alabilir miyim dedim bana diyor özenti misin sen, git kendine özel birşeyler bul diyor insanlardan çalma diyor.

Sende kalbimi çaldın diye şaka yapıyorum TS'de bağırıyor çok komik hahahah diye. Beni tüm odalara çekip Owens espirini arkadaşlara da yap gülsünler diyor rencide ediyor beni!
ts'te ayrı perm istedi, karı koca permi yapmamı istedi. Sadece onda ve bendd olacakmış. Beni çok sahipleniyormuş.
fifty shades of grey de ki oyun odasından istiyormuş. Kırbaçla dövülmek hoşuna gidecekmiş. Helikopter almamı istiyor bu fakirliğimle. Neysemiş, grey anastasiayı gezdiriyormuş, o da gezecekmiş helikopterle.
Ya yalançı ben sadece oyun odası istedim. Sen kırbaçliycm seni dedin ve heliyi istedim evet ne ya
Yeni aldığım downtownda ki evde balkona karşı erp yapacakmışız, her gece zorla erp yaptırtıyor. Yoksa ayrılırmış falan, ts'ten küfürler edip tehdit ediyo erp yapmazsan seninle konuşmam diye.
Benimde balkon mezarlığa bakıyor, ölmüşlerine karşı attircam. Olm siktir git lan surdan yüzsüz

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #74 : 05 Ocak 2019, 15:38:37 »

Benimde balkon mezarlığa bakıyor, ölmüşlerine karşı attircam. Olm siktir git lan surdan yüzsüz
teğmenimle sohbet ediom sus

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #75 : 06 Ocak 2019, 13:15:23 »
Beni tsde odasına çekip, bak yeni oda yaptırdım tsde kendime seni burada şey yapacam diyor sonra tamam hadi çık odadan kaybol diyip kickliyor. Ağzımı bile açamıyorum.

Bana bunu atıp böyle istiyorum, çabuk oyuna gel diyor.

Spoiler:

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #76 : 06 Ocak 2019, 23:33:29 »
Beni tsde odasına çekip, bak yeni oda yaptırdım tsde kendime seni burada şey yapacam diyor sonra tamam hadi çık odadan kaybol diyip kickliyor. Ağzımı bile açamıyorum.

Bana bunu atıp böyle istiyorum, çabuk oyuna gel diyor.

Spoiler:
ya adsjksdahdasjksa yalana bak

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #77 : 06 Ocak 2019, 23:40:14 »
TS'de sohbet dönüyor bana pmden staff'a çıkalım vın vın yazıyor, sanki araba sürüyor bide gaz sesi çıkartıyor ya.

Diyorum neden işte sohbet ediyoruz bana diyor sus lan kölemsin sen diyip bağırıyor neyse yarın akşam direk oraya çıkarız diyor.

Çevrimdışı Stayrexx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sean Garnett Lv.20
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:34
Toplam oynama: 109 gün, 3 saat
« Yanıtla #78 : 06 Ocak 2019, 23:52:22 »
Genel Sohbet 2

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #79 : 07 Ocak 2019, 18:35:20 »
TS'de sohbet dönüyor bana pmden staff'a çıkalım vın vın yazıyor, sanki araba sürüyor bide gaz sesi çıkartıyor ya.

Diyorum neden işte sohbet ediyoruz bana diyor sus lan kölemsin sen diyip bağırıyor neyse yarın akşam direk oraya çıkarız diyor.
sajsdhsdjkhdskjaahsdsad sen dedin yalancı