Sokağımın Willowfielddeki çete faliyetleri 50li yıllara dayanıyor, Sokağa yerleşmeden önce yerleştiğiniz sokak civarında kimlerin takıldığını bilmelisiniz.
Sokağınıza role geldim ve sizin oraya yerleştiyseniz bizim sokağımızı bilmeli ve buna göre tavırlar sergilemeniz gerekirdi fakat tam aksine aracımın önüne geçip " Bi' sorunmu var ha? " dedi.Orada onaysız birliksiniz ve sistem onaylı birlikler onaysız birliklere üstünlüğünü koyabilecek kavramını daha öğrenmemişsiniz sanırım.
Neyse onu geçtim tüm araçlarınızı aynı renk yapmanız hiç hoş olmaz, araç renklerini kafanıza göre ayarlayın.
Rollerinizde sokağa gelen kişiyi "Ne var? , siktir git , 30 saniyen var" gibi laflarla karşılamayı bırakın, hadi tanımadığınız biri olsa neyse senin benim orada takıldığımı bilmen gerekir sonuçta hemen ileri sokak ve üstüne üstlük /do'dan verdiğim emoteler ile çevre duvarlarda bizi temsil eden grafitiler falan filan bulunduğunuda size söyledim.
Homie,dawg,buddy,dogg gibi yabancı kelimeler yerine kuzen,ahbap,adamın,kardeşim gibi kelimeler kullanın ve size karşı bu kelimeler kullanıldığında bana yaptığınız gibi " Ne bu samimiyet" gibi şeyler diyip kendinizden soğutmayın.
Rollerinizde başarılar dilerim.