ELISSA STEVEN'İN GİZEM DOLU SAYFASINA HOŞ GELDİN. YAVAŞÇA AŞAĞIYA İN..AH HAYIR SİTEDEN BAHSEDİYORUM! BENİM HAYATIMI MERAK EDİYORSAN ŞARKIYI DİNLEMENİ ÖNERİYORUM..
Ad: Elissa
Soyad: Stewart
Ten rengi: Beyaz
Boy: 173 cm.
Saç rengi: Sürekli değiştirmeyi seviyor, şuan beyaz/sarı.
Göz rengi: Kahverengi
Eğitim durumu: Üniversite mezunu
Meslek: Police Officer I
Hakkında
Elissa Stewart, 1995 yılında İngiltere'de doğdu. 13 yaşına kadar ailesi ile İngiltere'de yaşadı. Ailesinin Amerika/San Andreas eyaletine taşınması ile birlikte yeni bir hayata, yeni bir sayfaya ilk adımını attı. Amerika'da eğitim hayatına devam eden Elissa, ortaokul ve lise yıllarında erkeklerin ilgisini çekmeye bayılan bir tipti. Erkekler ile konuşmak, takılmak onu daha çok mutlu ediyordu. 16 yaşında lezbiyen bir sevgilisi olduğunda işler değişmişti. Lezbiyen sevgilisi Alexandra ile dolu dolu 1 yıl geçirdikten sonra ayrıldılar. 17 yaşında tekrardan bir erkek arkadaşı oldu. Erkek arkadaşı ile sürekli buluşup öpüşmek onu mutlu ediyordu. Fakat hiç bir zaman fahişeye dönmeyeceğini, kırmızı çizgisini biliyordu. Üniversiteye geçti, erkek arkadaşını terk etti. Los Santos'a yerleşti, polis departmanı bünyesinde.

Hobileri:• Gece hayatı.
• Gitar çalmak, şarkı söylemek.
• Sporla ilgilenmek.
• Yeni bir dil öğrenmek.
• Hız yapmak.
• Para harcamak, saçmak.
• Hayatta keyif aldığı her şeyi sevdiği insanlar ile yapmak.
Fobileri:Fobisi yok, ölmenin keyifli bir şey olduğunu düşünüyor.
Bazı ufak bilgiler:
• Beyaz, parlak ve kusursuz dişli erkeklere tahrik oluyor.
• Sevdiği ilgi duyduğu adamın farklı kadınlar ile ilgilenmesine tahammül edemez.
• İnsanları tahrik etmek onu mutlu ediyor.
• Boynundan ve omuzundan öpülmesine bayılıyor.
• Para harcamayı seviyor, hayattan keyif aldığı zevk aldığı her şey onun için önemli.
• Her giydiği kıyafetin marka olması gerekiyor.
• Sevdiği insanlar ile alışveriş yapmaktan kaçınmaz.
• İlgisizliğe gelemiyor, her dakika onunla ilgilenmesini istiyor.
• Disiplin onun için herşeyden önde geliyor.
• Balık burcu , burcunun özelliklerini taşıyor.