Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Los Aztecas Motorcycle Club : Chapter Of Blueberry

Başlatan RodosR, 04 Kasım 2018, 14:50:08
Okunma sayısı 4347 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RodosR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 17 Temmuz 2019, 01:21
Toplam oynama: 72 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Los Aztecas Motorcycle Club : Chapter Of Blueberry
« : 04 Kasım 2018, 14:50:08 »

Los Aztecas Motorcycle Club (CIA/NSA Documents)
DOSYA NUMARASI: #41253498713
DOSYA ÖNEMİ: Sınıflandırılmış
ÖRGÜT İSMİ: Los Aztecas Motorcycle Club Chapter Of Los Santos
KURULUŞ TARİHİ: 2018, Kasım
FAAL OLDUĞU BÖLGELER: Red County / Los Santos
SUÇLAMALAR:  Uyuşturucu Ticareti, Gasp, Soygun, Silah Ticareti, Vandalizm, Silahlı Saldırı, Cinayet,
BİLİNEN ÜYELER: Rafael Reyes, Leocadio Duenas, Vice Martinez, Ricardo Martinez, Raul Jimenez, Ezekiel Hernandez, Felipe Fernandez, Esteban Claudio
ETKİLEŞİMDE BULUNULAN DİĞER ÖRGÜTLER: Blackrock Crime Syndicate, Eagles Motorcycle Club, Ashland Lane Gang, Ravens Motorcycle Club, Hawthorne Boulevard Gang, Cartel El Dorado
RAPOR: Los Aztecas Motorcycle Club, Meksika kökenli bir grup motorcu çetecilerden oluşmaktadır.Los Santos bölgesindeki aktif Chapter'larını 2018 Kasım ayında açmışlardır.Kayıtlara göre dünya çapında 300-350 arası, Los Santos Chapter'ında ise 30-50 arası üyeye  sahiptirler.Los Santos Chapter'ın merkezi ise Blueberry'de bulunan Aztecas Bar'dır.Örgüt adını Meksika tarihinde yer alan Aztek kabilesinden almıştır.Örgüt Üyelerinin büyük çoğunluğu Meksika ya da Hispanik kökenlidir.Örgüt üyeleri genellikle 20-50 yaş arasındadır.Örgüt kendi bölgesi olan Blueberry'de mutlak hakimiyete sahiptir.Bir kaç örgüt ile ticaretler gerçekleştirildiği biliniyor.Genel bölgeleri olan Los Santos'ta silah ve uyuşturucu trafiğini yöneten örgüt olarak biliniyor.

Dosya'nın tüm hakları CIA/NSA'de saklıdır.

2018, Ocak Tijuana/Meksika

Tijuana, Meksikadan Amerikaya açılan altın kapı.San Diego'nun Meksikadaki yarısı.Şehir doğal güzellikleriyle falan ünlü değil.Sınırı aşmanın kolay yolu olan yeraltı tünelleri ile ünlü.İllegal ticaretin Amerika-Meksika arasındaki altın kapısı Tijuana.Bir eli kirli işlerde olan herkes Tijuana'dan kendine pay çıkarmak ister.İşte Los Aztecas MC'de bunu istiyordu.Uluslararası Ana Charter'ın Çavuşu olan Rafael'i burada kendine bir Charter açması için görevlendirdiler.Rafael altın tepside sunulan bu fırsatı elbette değerlendirdi, Ekibini toparladı ve Tijuana için yola çıktı.Sınıra yakın bir noktada bar ayarlamaya çalıştılar.Başta herkes için buraya yerleşmek tıpkı başka bir yere yerleşmek gibi düşünüyorlardı.Ancak burada hükümetin Meksika'ya bağlı olmadığ aşikar.Meksika Kartellerin yönetimindeydi Tijuana.Buradan herkes pay çıkarmaya çalışırsa kendi paylarını etkileyeceğini düşünen Karteller şehir yönetimini ve hükümetini ele almıştı.Burada bir mülk sahibi olmak için ya ciddi para gerekiyordu ya da ciddi tanıdıklar.Los Aztecas bu konuda boş değildi.Geçmişte ve günümüzde beraber çalıştıkları Kartel ile gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi Rafael.Artık sınıra 5 blok uzaklıkta bir barları vardı.Sınır kontrolünde Los Aztecas'ada güzel bir pay çıkmıştı.Uyuşturucu, Silah veya herhangi bir illegal materyal.Geçiş onlar içinde kolaydı.Alımdada, Satımdada....

2018, Mayıs Tijuana/Meksika

Artık işler Los Aztecas MC için daha iyi olamaz duruma gelmişti.Tijuana sınır ticaretinde yüksek miktarda pay sahibiydiler.Tijuana'yı kontrolü altına almış çoğu örgütten daha güçlüydüler.Rafael ekibini oturtmuştu.Charter Of Tijuana adınada her şey tıkırındaydı.Güzel para kazanıyorlardı.İstedikleri güce erişmişlerdi.Tijuana hükümetinin büyük bölümüne verdikleri rüşvetler vardı.Hükümetide kazandıkları kanlı para yönetmelerini sağlıyorlardı.Fakat kaçırdıkları bazı noktalar vardı.Para yıkama konusunda sıkıntıları vardı.Parayı aklamadan kullanmak zorunda kalıyorlardı ve Meksika ve Amerikan hükümetinin dikkatlerini çekmeye başlamışlardı.Tehlikeli sularda yüzdüklerinin farkında değillerdi.Ön planda olmak, Güçlü olmak, Zengin olmak ve Hakim olmak gözlerini boyuyordu.İnce ayrıntıların sonlarını getirebileceğini fark etmeleri lazımdı.Çok geç olmadan....

2018, Eylül Tijuana/Meksika - Lincoln Baskını
Rafael ve ekibin büyük bölümü çok önemli bir ticaret için Tijuana'nın biraz dışında kalan terkedilmiş bir kasabaya gitti.Castillo kasabasında  Cartel El Dorado ile Silah ticareti gerçekleştirdiler ve yüklü miktarda seri numarası bulunmayan silah sahibi oldular.Amerikan ve Meksika hükümetinin özel timleri birleşerek Los Aztecas Chapter Of Tijuana'ya bir baskın düzenledi.Aztecas Bar ve kulübün yönettiği sınır kıyısı bir benzinlik basıldı.Yakalanan örgüt üyeleri tutuklandı.Benzinliğe bağlı gizli sınır tünelinin tüm yolları kapatıldı.Baskına Meksika Kabilelerini yok eden Amerikan Başkanı Abraham Lincoln'ün adı verildi.Lincoln Baskını.Baskının ardından Rafael ve Chapter'dan kalanlar Amerika'ya Los Santos'ta bir kasaba olan Blueberry'e kaçtı.Şimdilerde yeni bir Chapter kurmak için uğraşıyorlar.

Çevrimdışı RodosR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Los Aztecas Motorcycle Club : Chapter Of Blueberry
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2018, 14:50:41 »

Patches Of Los Aztecas Motorcycle Club

PRESIDENTE (BAŞKAN) – Kısaca ,,Pres” kulübü temsil eden, birimleri denetleyen, çeşitli toplantılarda söz sahibi olan en üst düzey Yönetim Kurulu Başkanıdır.

VICE PRESIDENTE (BAŞKAN YARDIMCISI) – Başkanın olmadığı yerde görevini üstlendiği kişidir. Sorunlar ve Problemler en üst makama (Başkana) ulaşmadan çözmeye çalışan kişidir.

EL PACIFICADOR (DİSİPLİN KURULU BAŞKANI / ÇAVUŞ) – Disiplini ve Nizamı sağlar ve ceza verme yetkisine sahiptir. Aynı zamanda kulübün tüm güvenliğinden sorumludur. One Percenter kulüplerde, MC’nin güvenliği için Silahlardan sorumlu olduğu da bilinir. Genel olarak üyeler ve Prospect'leri yönetir.

EL SECRETARIO (SEKRETER) – Kulübün tüm Sekreterlik görevini üstlenir. Örneğin Yarışmalar düzenler, Üyeleri bilgilendirir. Diğer kulüpler ve örgütler ile görüşmeler düzenler.

EL TESORERO (HAZNEDAR) – Kulübün tüm Finansal işlerinden sorumludur. Her türlü maddi harcamaları kayıt alır.

EL CAPITAN (YOL KAPTANI) – Kulübün her türlü Seyir halinden Sorumlu kişidir. Sürüşlerden sorumludur. Nerede mola verilip nerede yakıt ikmali yapılacağına karar verir. Sürüşlerde en önde sürer.

AZTECAS (ÜYE) - Kulübün bir üyesi, bir parçasıdır. Kulübün içinde söz sahibi bireylere verilen yamadır. Bir MC’nin Yeleğindeki Yama’ları bütünüyle hak eden gerçek yetki sahibi olan üyelerdir.

PROSPECT (ÇAYLAK) - Member’lık için yine en az 6 aydan başlayan ve bazen duruma göre birkaç yıl sürebilen çaylaklık dönemidir. Bu zaman zarfı içerisinde kulüplere göre bir Prospect, canının pahası uğruna bile olsa, çok ağır imtihanlardan geçebilmektedir. Bir Prospect aday dayıdır. Aztecas gibi yetkiye sahip değildir. Yama'ların sadece bazılarını taşıyabilir özellikle Bottom Rocker yamasını.

Çevrimdışı RodosR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 04 Kasım 2018, 14:50:55 »

Los Aztecas Motorcycle Club Suspect Board of Dedective Department

Çevrimdışı powerG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Kasım 2018, 18:54
Toplam oynama: 21 gün, 2 saat
« Yanıtla #3 : 04 Kasım 2018, 14:55:12 »
Bak Rodos knk sana yemin ediyorum keşke meksika kökenli bir MC açılsın diyordum valla çok sevindim, kesinlikle ama kesinlikle sizle rol yapacağım, Ravens'ı zaten biliyoruz :D MC bilgime de, güveniyorum Sistemsel gelemesemde rollere kesinlikle katkı sağlıyacağım adamsın knk <3

Çevrimdışı RodosR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 04 Kasım 2018, 14:55:31 »
Ravens MC ekibi gururla sunar!

Çevrimdışı lamone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2018, 16:42
Toplam oynama: 95 gün, 17 saat
« Yanıtla #5 : 04 Kasım 2018, 14:56:27 »
Bak Rodos knk sana yemin ediyorum keşke meksika kökenli bir MC açılsın diyordum valla çok sevindim, kesinlikle ama kesinlikle sizle rol yapacağım, Ravens'ı zaten biliyoruz :D MC bilgime de, güveniyorum Sistemsel gelemesemde rollere kesinlikle katkı sağlıyacağım adamsın knk <3
meksika motor kulüplerinin meksika mafyasıyla bağlantısı vardır çoğunlukla, outlaw zorunlu değil. bunu göze alarak rol yap

Çevrimdışı powerG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Kasım 2018, 18:54
Toplam oynama: 21 gün, 2 saat
« Yanıtla #6 : 04 Kasım 2018, 15:00:03 »
meksika motor kulüplerinin meksika mafyasıyla bağlantısı vardır çoğunlukla, outlaw zorunlu değil. bunu göze alarak rol yap
Başka birisinin, birlik tanıtımında senle tartışmaya girmeyeceğim, emin ol her neyi bilmem gerekiyorsa biliyorum bunlara göre rollerimi şekillendireceğim..,

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 19:07
Toplam oynama: 74 gün, 19 saat
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2018, 15:03:36 »
Başka birisinin, birlik tanıtımında senle tartışmaya girmeyeceğim, emin ol her neyi bilmem gerekiyorsa biliyorum bunlara göre rollerimi şekillendireceğim..,
Adam sana buna göre rol yap demiş, senin amacın ne?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2018, 15:07:39 »
fontu tt yerine verdana yapman daha hoş durmasını sağlayabilir

Çevrimdışı sonOFraven