Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şuanki ekonomi'den memnun musunuz?

Başlatan Raenox, 01 Kasım 2018, 01:42:49
Okunma sayısı 1313 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« : 01 Kasım 2018, 01:42:49 »

Bana göre ekonomi baştan aşağı düzeltilmeli 2x payday ve belirli zamanlarda verilen 10 bin - 20 bin hediye ödüller aşırı gereksiz.

2X payday olsa bile en azından sadece levele etki etmeli tecrübeyi arttırmalı, para da 2 kat daha fazla gelmemeli diye düşünüyorum.

Gerçek hayata göre düşünürsek (evet biliyorum bu bir oyun fakat yaptığımız da bir roleplay konsept gerçek hayata göre mantıksız olmamalı)
birden tanrının mucizesi olup hiç bir şey yapmadan sadece afk kalarak maaşımız 2 kat gelmeye başlıyor (çalışmamaya rağmen gelen maaş, devlet yardım yapabilir fakat bu kadar da eli açık ekonomisi dünya 1.si bir ülke dünyada olamaz ülkede dilenciler bile porsche ile gezer, neyse devam) gökyüzünden 10 bin 20 bin paralar hediye ediliyor, hediye ağacı denen illet oyunda 4 saat durunca nerdeyse 10 bin'e kadar para veriyor.

Eski sampla yeni samp aynı değil bunun farkındayız ama bu durum aşırı mantıksız geliyor, bilmiyorum benle aynı düşünüyor musunuz ama ben şunu farkettim ki fazla param olunca rol yapasım olmuyor fakat az param olunca iş arıyorsun bir şeyler yapıyorsun amacın oluyor en azından, fazla para olunca çek altına infernusu git villa al akşama kadar infernusla gez hava at /q çek bitti, bence böyle olmamalı.

Ufak bir ekleme; Yeni gelen şirket sistemleri de iyi güzel hoş oldu fakat bu da ekonominin içine ettiğini düşünüyorum önüne gelenin şirket kurması(ic olarak şirket binası yok ama şirket var)ic reklam verip işe alımları telefon üzerinden yapması ve bunu sadece ad soyad ile yapması(telefondan adınızı soyadınızı sms atıyorsunuz ve hop şirket daveti geliyor artık her maaşda 300 dolar fazladan alacaksınız fakat rolde şirkette bile çalışmıyorsunuz allahın işi geliyor işte biyerden :D )

Kısacası, para kazanmak zorlaştırılmalı, ve ek olarak taşımacılık harici meslekler de çeşitliliğe gidilmeli daha fazla meslek çoğaltılmalı.

Çevrimdışı Myth

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Nisan 2020, 19:43
Toplam oynama: 49 gün, 2 saat
Ynt: Şuanki ekonomi'den memnun musunuz?
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2018, 19:38:22 »
Şuan ki sunucu ekonomisinden memnunum fakat paranın biraz daha değeri olsa iyi olabilir oyuncudan oyuncuya değişiklik gösterebiliyor bu durum fakat destekliyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2018, 19:50:57 »
ben bu halden memnunum

Çevrimdışı mahmutcolak96

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 12 Ocak 2020, 16:24
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2018, 22:01:10 »

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2018, 22:51:27 »
Biz sabahtan akşama kadar rol yapıp zerre para kazanamazken, tüm gece afk bota bırakan adamlar zengin oluyor. Neyinden memnunsunuz olum bu sistemin salak mısınız siz? Sırf paranız bol diye mi memnunsunuz bu ekonomiden?

Çevrimdışı powerG

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Kasım 2018, 18:54
Toplam oynama: 21 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2018, 22:51:47 »
yo

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2018, 00:12:08 »
Biz sabahtan akşama kadar rol yapıp zerre para kazanamazken, tüm gece afk bota bırakan adamlar zengin oluyor. Neyinden memnunsunuz olum bu sistemin salak mısınız siz? Sırf paranız bol diye mi memnunsunuz bu ekonomiden?

katılıyorum.

En azından afk bırakanlara maaş ve tecrübe gelmemeli diye düşünüyorum, adam para kasmak için oyunda duruyor rol yaptığı yok sonrada insanlar "sunucuda 300 kişi var ortada rol yapcak adam bulamıyorum" diyor, çünkü afk bırakıyor çoğu ortada yok.

Çevrimdışı elveda

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 03 Şubat 2021, 23:56
Toplam oynama: 51 gün, 9 saat
« Yanıtla #7 : 04 Kasım 2018, 13:18:05 »
Para kolay kasılsa millet role önem verse daha iyi olabilir çünkü birçok kişi hep çalışıyor ve çok rol dönmüyor yani

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #8 : 04 Kasım 2018, 15:08:27 »
Para kolay kasılsa millet role önem verse daha iyi olabilir çünkü birçok kişi hep çalışıyor ve çok rol dönmüyor yani

Para zaten kolay kasılıyor 2x ve hediye ağacı sayesinde, onun dışında bu kadar bonusa rağmen taşımacılık yapanları da saysak, günlük birton para alan var. Metin 2 emek server gibi para kasmak dışında başka birşey yapmıyor insanlar.
Yeni gelen şirket sistemi ve hala olan bitcoin sisteminden hiç bahsetmiyorum bile.

Oyüzden para kazanılmasının zorlaştırılması ekonominin düzeltilmesi lazım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
« Yanıtla #9 : 04 Kasım 2018, 15:23:55 »