Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Non-RPG Driving in azalması hakkında

Başlatan Quenn_Off_Love, 31 Ekim 2018, 19:05:38
Okunma sayısı 306 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 09 Mart 2021, 11:21
Toplam oynama: 6 gün, 8 saat
Non-RPG Driving in azalması hakkında
« : 31 Ekim 2018, 19:05:38 »
Serverda oyuncuların %90 ı NonRPG-Driving yapıyo Arkadaş bayılmış adamlar umursamıyo bayılmıs adamın üstünden 10 kere geçtiler tırla araçla NonRPG-Driving in cezaları artarsa sunucu bu konu hakkında bilinçlenir Ve özellikle mahallemde gözlemliyorumki 36.mahallenin 1 üstünde bizim mahalle tırlar sürekli park halinda olan araçlarımıza çarpıyo  Kaldırımda parklı araçlara çarpıyolar tırlarda aşırı fazla nonrpg-driving yapılıyo tırlar(flatbed)lere cezanın 2 katına cıkması daha iyi olur Çünkü park halindeki araçlara inadına çarpıyo adamlar basıp gidiyo

Çevrimdışı SammyZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 22 Haziran 2024, 12:34
Toplam oynama: 551 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Non-RPG Driving in azalması hakkında
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2018, 19:34:27 »
Muhtemelen benim gibi arkadaşlara söylüyorsun bu lafı. İlk olarak park halinde olan bir araç bir şeridin yarısını kaplamaz. Madem o kadar biliyorsunuz bizlerin oradan çok geçtiğini neden her seferinde inatla oraya 5-10 adet araba koyuyorsunuz ? Ben özellikle bakıyorum orada çoğu zaman rol dönmüyor /araclar yazıp arabanızı gizlemek bu kadar mı zor ? Red County'den Las Colinas'a doğru kestirmeden giderken oraya bir de barikat koymuşlar yol ayrılsın diye. İC olarak şikayetimi yaptım fakat bu sefer biraz geriye çekilmiş ve 3 tane koymuşlar. Flatbed'in dönüşü diğer araçlara oran ile o kadar kötü olduğu için biz de zor dönüyoruz , flatbedi kullanmak bir sultanı premieri elegy i infernusu kullanmak gibi değil ki bir çok flatbed sürücüsü kaldırımlardaki arabalara çarpmıyor yol ortasında duran arabalara çarpıyor

Çevrimdışı BEX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jenna Fowler Lv.35
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ocak 2025, 13:36
Toplam oynama: 546 gün, 13 saat
Son giriş: 10 Şubat 2024, 21:07
Toplam oynama: 1 gün, 0 saat
Köken: Arap
Son giriş: 24 Ocak 2023, 16:30
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2018, 02:13:51 »
Muhtemelen benim gibi arkadaşlara söylüyorsun bu lafı. İlk olarak park halinde olan bir araç bir şeridin yarısını kaplamaz. Madem o kadar biliyorsunuz bizlerin oradan çok geçtiğini neden her seferinde inatla oraya 5-10 adet araba koyuyorsunuz ? Ben özellikle bakıyorum orada çoğu zaman rol dönmüyor /araclar yazıp arabanızı gizlemek bu kadar mı zor ? Red County'den Las Colinas'a doğru kestirmeden giderken oraya bir de barikat koymuşlar yol ayrılsın diye. İC olarak şikayetimi yaptım fakat bu sefer biraz geriye çekilmiş ve 3 tane koymuşlar. Flatbed'in dönüşü diğer araçlara oran ile o kadar kötü olduğu için biz de zor dönüyoruz , flatbedi kullanmak bir sultanı premieri elegy i infernusu kullanmak gibi değil ki bir çok flatbed sürücüsü kaldırımlardaki arabalara çarpmıyor yol ortasında duran arabalara çarpıyor
+999

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2018, 07:33:58 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2018, 04:23:48 »
OOC olarak yaptırımı doğru bulmuyorum. Zaten PD Highway Patrol Unit çıkartıp Mulholland Insertection'un oradan şerit ihlali yapan Fladbed'leri cezalandırıyor. Yine bunu IC bir şekilde belirtirsen GOV'a yol düzenlemesi adına çalışma başlatabilirler.

Spoiler:
FladBed'lere kesinlikle checkpoint sistemi gelmesi lazım. Realistik açıdan bakıldığında öğle saatlerin de kocaman kamyonlar mahalle arasına girmesi yasak. Sadece gece tarifesin de şehir içi yolları kullanabiliyorlar. Fakat gündüz saatlerin de çevre yollarını tercih etme durumundalar. Fladbed = Trafik Canavarı.

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2018, 07:27:37 »
O yoldan defalarca kez araçla geçtim, araçlar cidden yolu kapatıyor gizlemeniz dileğiyle.