Bu Ruthless'a client ban atın artık lütfen ya, Los Santos rahat bir nefes alsın.
Aaa naber oyunda cevap vermiyonda ticket açtığım evimi niye çaldın asıl sen yemelisin cilent ban dm felan atıyonuz sunucu huzurunu bozuyonuz 
Vallaha biz bu ev çalma olayını Ruthless'tan öğrendik. Açtığımız evleri sürekli çaldığı için forumda tavsiye verdik, Hera inceledi mi incelemedi mi bilmiyorum. Başvurular kapalı olsun diye önerge sunduk.
Ben bunların anladığı dilden konuşuyorum, evimi çalanların evini çalarım maalesef... Ki şimdiye kadar 35 binlik bir kulübe ev dışında kimsenin açtığı konudaki evini almadım. Marinadaki evi uzun zamandır ben istiyordum zaten. Önce benim idlewood'taki çalınan evlerimin hesabı verilsin.
Şuana kadar oyunda forumdan 1 tane görüp ev almadım boşta gördüğüm evleri satın aldım ki tekinide sahibine geri verdim sen bana pm attın acıdım vercektim evi benim başvuru açtiğim evi almişin bende senin başvuru açtığın evi çaldım ağla diye pm attın sonra vermekten vaz geçtim her şey karşılıklı zaten sonra ooc şeyi icc karıştırıp clot lu bi arkadaşınla mix yapıp taradınız evimin önüne gelip sonra biz tarıyınca sizi direk esc yeni oyun enter chars yedik internetimiz gitti diye savunma yapıyonuz ama ceza aldınız yönetimi kandıramazsınız oyunda bile takmıyorum seni düş yakamdan bıktım senden ne yüzsüz birisin kardeşim forumda engelleme gelse bi seni direk engellicem bıktım senden ne çekemezlik bu ya allahtan bi yaralıya düşürdük bütün gönderilerime şikayetlerime yorum atıyorsun ruthless şöyle kişi ceza almamalı ws ws şuan bunun altına yazarsan bile seni takmıcağım kendi kendine yaz dur sadece gülüp geçiceğim acıyorum çünkü sana :P :P
Yuh yani yuh sen ne tarz bir şizofrensin ya. Benim başvurduğum evi çalıp pm atmadın mı bana ''bu evi 400k'ya satçam'' falan diye. Ben de banane bana ne yazıyosun dedim. Resmen gıcık etmeye çalıştın.
Marinadaki ev için falan da sürekli bana mesaj atıyosun, evi bana kaça satarsın falan diye. Ben sana oyunda 1 kere pm attıysam oyunu bırakıcam.
Çok ağır bir psikolojik problem var sende. Kendini bilmiyosun heralde. Yanıma gelip 2m param var bilmem nem var diye sürekli yazıyosun.
Şuan şoktayım ne tarz bir saykosun. ;D
EK: En son grove streette açtığım evi orda bulunan çete satın aldı diye bana mesaj attın. Heraya yaz evini geri versinler dedin, ben de sanane dedim bana niye pm atıyosun dedim. Hem her gün bana pm atıp açtırdığım evlerle ilgilenip hem de burda böyle konuşman çook garip.