NELER YAPACAĞIZ?
Herkese selamlar, size kısaca neler yapacağımızı anlatıyım. Biz BADALAMENTI ailesi olarak suç organizasyonları, küçük/büyük çaplı olmak üzere soygunlar, silah-uyuşturucu sevkiyatları yapacağız. Bunun dışında diğer birlikler ile sohbetler,toplantılar kimi zaman kavgalar edeceğiz. Kısacası İtalyanları ve BADALAMENTI ailesini Santos'a duyuracağız!
KATILIM SAĞLAMAK
Roller için berlilenen kişi sayısına ulaşmak adına OOC şekilde katılım sağlamak mümkün. Katılım sağlamak isteyen birlik yetkililerine(@kaanyigit, @EeWhyJee) özel iletiden ulaşarak katılım sağlayabilir.
direk tanıtımı vereyim mi he a
Biraz benzemesi normal dostum abartma, aynı kural olması doğal.. Daha öncede birliklerimiz oldu farklı isimlerle ve böyle yazdık farklı sunucularda olsun. Yani bence abartmaya gerek yok
Teşekkürler yinede. ^^
oğlum benim cümlelerimle hâlâ benzerlik var diyon, direkt yapıştırmışsın. hikayeyi de çalmışsın, bilmiyorum sanma. şu metni silmezsen şikayet açıyorum, tatlı bir dille uyarıyorum. ben bir şeyler öğretmeyi severim, çaldırmayı değil
Hikayenin neden çalıntı olduğunu düşünüyosun?
düşünmüyorum, biliyorum
Nereyi çaldığımızı açıklar mısın?
büyük bir çoğunluk, gidişat, ilerleyiş ve çoğu bölüm.
olm çaldınız işte, hâlâ neyi uzatıyosun? hadi onu geçtim, benim iletimi niye çalar ki insan. olm birlik açık, çalacaksan kapanmasını bekle bari, biraz daha geç yakalardım seni