Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

El Corona 13

Başlatan Shredder, 28 Ekim 2018, 22:35:55
Okunma sayısı 11168 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alfrés

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ocak 2019, 14:46
Toplam oynama: 78 gün, 13 saat
Birlik: ****** 13
Ynt: El Corona 13
« Yanıtla #390 : 17 Kasım 2018, 12:50:35 »
toz varmi ése ha nigga?

Çevrimdışı SODATheBoss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 27 Haziran 2022, 18:18
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #391 : 17 Kasım 2018, 13:04:23 »
toz varmi ése ha nigga?

688 gram var alcaksan ulas

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 07 Aralık 2018, 19:07
Toplam oynama: 74 gün, 19 saat
« Yanıtla #392 : 18 Kasım 2018, 17:12:58 »
öldük

Çevrimdışı Taty

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Kasım 2020, 11:50
Toplam oynama: 2 gün, 8 saat
« Yanıtla #393 : 18 Kasım 2018, 17:14:50 »

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #395 : 19 Kasım 2018, 16:24:12 »
Selam.
İnsanların artık bazı şeyleri anlamamaları benim oyun zevkimi neredeyse sıfıra indirdi ve bu durumu artık sonlandırmak istiyordum, bu yüzden an itibariyle El Corona 13 birliğini kapatmış bulunmaktayım.
Sunucu içerisinde güzel rollerim de oldu, gayet eğlendiğim ve keyif aldığım zamanları bana yaşatan, gerçekten 13 kültürüne dair bir şeyler öğrenip benimle rol yapan insanlar vardı. Onları hayal kırıklığına uğratmadığım için de mutluyum.
Başta sadece birkaç kişinin bile bu birliğe ilgisi olacağını düşünürken gerçekten yanılmışım, 13 kültürüne dair bu sunucudaki oyuncular hiçbir bilgiye sahip değiller ve üstüne üstlük benim yaptığım rolü zedeleyerek oyun zevkimi de minimuma indirenler oldu. Onlara ne desem boş, zaten konsepti bilmiyorlar ve her şeyi bir oyundan ibaret olarak görüyorlar.
Yapacak bir şey göremiyorum, adam 16 seviye olmuş, neredeyse bütün zamanını bilgisayar başında geçiriyor ve reşitlik yaşına gelmiş olduğu halde oynadığı oyun hakkında hiçbir fikre sahip değil.
California eyaletinde bulunan bütün yasadışı yapılandırmalar hakkına geniş bir bilgi birikimine sahibim, ancak karşımdaki insanın ne yaptığımı bilmeyip kendi kafasına göre hareket etmesi de güzel bir şey değil, bu da insanın zevkini düşürüyor.

Biraz da bana bu birlik konusunda yardım edip rollerime dahil olan, samimiyeti hiçbir zaman karakterinden eksik olmayacak kişilerden bahsetmek istiyorum. Başladığımda kimliğimi gizleyerek yepyeni bir hesap açmıştım ve kimseye haber vermeden El Corona 13 adlı bir set yapılandırması kurdum. Bunun üzerine rol kalitesinin gerçekten mükemmel olduğunu düşündüğüm Gaksici'nin de "Sağlam." yorumunu gördükten sonra bu birlik hakkında heveslendim ve işe koyuldum. Yaklaşık olarak 10-11 sayfa boyunca tek başıma multimedyalar yaptım ve bunu forumda paylaştım. Bundan sonra Gaksici ile IC bir rol planlayarak gerekli rollerimi gerçekleştirdim ve onun da arasıra sunucuya gireceğini öğrendiğim gibi onun karakterini de role bağladım.
IC olarak kişileri domine edebilen bir karakter sergiliyorum ve bu biraz eski kafalı, rollerimi bilen insanların da bunu anladığını düşünebilirim. Domine edebilme tarafı sayesinde bütün çete üyelerine eşit şekilde görevler verebiliyor ve faaliyetleri sürdürebiliyordum, bu konuda gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum. Brian Mendoza ve Matteo Rivera karakterlerinin de bu domine edici tarafımdan faydalanarak çete içerisindeki faaliyetlerine yavaştan başlamışlardı. Onun dışında birliğime calledras adlı bir forum kullanıcısı katıldı. Bunun sonrasında Jeremy Cabrera, Matteo Rivera ve Mariano Velazquez karakterleriyle beraber rollere devam ettim.

Rollerime devam ediyordum ki, ilk patlağı sunucu oyuncuları verdi. Ölü sokakta siyahi birliği kurmaya başladılar ve onlara karşı mahalle sahiplenme rolüne girdik, tabii bunun nasıl bir şey olduğunu bilmedikleri için direk olarak saldırgan bir rol sergilediler ve hepsini "vurduk". Rol içerisinde mahalleyi sahiplenmek adına, böyle bir zamanda siyahileri El Corona bölgesinde vurduk ve bunun üzerine sırf tek seferliğine bu çatışma yaşandığı için aynı türünde defalarca kez saldırıya uğradık. Bunların bazılarında gerçekten vurulduk, bazılarında ise karşılığını gereğince vererek nefsi müdafaa yoluyla kişileri vuruyoruz ve sonrasında acaba ne oluyor? Tahmin ettiğiniz gibi, yaptıkları hatanın cezasını silahlarını kaybetmekle değil de, onları saklayıp daha büyük ceza sürelerini beklemekle ödemek istediklerini belirttiler galiba, her seferinde /q veya crash uygulamalarına geçtiler. Bunlardan gerçekten bıktım.
Yaptığınız rolün elbet bir karşılığı olacaktı arkadaşlar, biz size kendi mahallemizde sıkıyoruz ve siz bize kendi mahallemizde tekradan atağa kalkıyorsunuz. Hadi buna DM diye bir şey demedik, sizi Corona'dan ayrıldıktan sonra da vuruyoruz ve aynı şeyleri gerçekleştiriyorsunuz, kimileri silahım gitmesin diye AFK kalıyor veya q çekiyor, kimileri ise her rolü OOC'den bölüyor ve hiçbir şey olmamış gibi kalkıp kaçıyor, bunun gibi hareketleriniz yüzünden artık bıktık.
Siz gerçekten adam olmaz insanlarsınız, ne bir konsept bilgisine sahipsiniz ne de bir birlik düzenine. Umarım sonunuz "24nd Crime Gang!" denilen, Corona'ya gelip 13 Shotcaller'ını vurup "El Corona bizimdir!" diye bağırıp vurulduktan sonra q atıp DC ile konuşur, sonrasında da yetkililer tarafından birlikleriniz sonsuza kadar kapanır. Bunun yapılması gerekiyor çünkü, elinize kolunuza birkaç tane bandana takıp çeteci olamıyorsunuz arkadaşlar. Unutmayın bunu.

Yetkililer için de konuşmak istiyorum, hiçbir şekilde olumsuz eleştiri almayıp yirminci sayfaya kadar sadece rol multimedyaları ile doldurduğum birliğin ikinci kontrolde onay alması kadar saçma bir şey yok mu Allah aşkına? Size böyle oyuncular kaç seferde geliyor, bana açıklar mısınız? Bilmediğiniz bir konsept olunca böyle ikilemde kalıyorsunuz galiba, oyunculardan sonra da sizin konsept bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Ha, ilgilenemiyorsunuzdur, yoğunsunuzdur eyvallah. Ama kafanıza göre de şu onay sistemini kullanmayın ya, birkaç tane silah temizleme, tezgahtan sosisli satma fotoğraflarına onay veren tiplerden olmayın lütfen.

Yapacak bir şey yok, sunucunun geneli 13 konseptine dair bir şey bilmiyor, bütün birliklerin rolleri yetersiz, yetkililer umursamıyor, ilginiz sıfır ve bu durumda yükselmek gerçekten sorun.
Bazı birliklere cidden başarılar diliyorum, onlar kendilerini bu mesajı okuduktan sonra anlayabilirler. Benim yaşadıklarımın aynısını yaşayan insanlar da bir nevi benim gözümde onaylıdır, herkese bol şans.

Çevrimdışı Shredder

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: