Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A

Başlatan Pamuk, 28 Ekim 2018, 20:38:42
Okunma sayısı 2509 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: The Boss Of World
« Yanıtla #30 : 31 Ekim 2018, 19:25:59 »
Sanırım başvuru hakkında fazla bilginiz yok,belkide hiç yok..Her neyse,bilgili kişilerden rica ederek yardım isteyerek kendinizi geliştirebilirsiniz,acele etmişsiniz lakin "acele işe şeytan karışır"..Emin ol birlik kuran birlik sahibi olan kral olmuyor,acele etmeden güzel bilgiler edinerek tekrar başvuru atmanız dileğiyle..İnanıyorum,yapabilirsiniz kardeşim.
-Bilmemek değil öğrenmemek ayıp..
Onerin icin tessekurler kardesim.Sen tanitim'la ilgili bilgin varmi varsa oyun acildikdan sonra Lewis_Marshall Pm atarmisin?
Diğer atılan Birlik tanıtımlarına göz at gayet olumlu yorumlar paylaşılmış birde oraya bak baklaım etkisi olacak gerçekten inanıyoruz kabul edileceğiz.Diğer birlik üyelerimizde yorumlarını belirtirse güzel olacak Lewis_Marshal:)

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #31 : 31 Ekim 2018, 19:28:05 »
Bilgim var kardeşim fakat şuanlık sana yardımcı olamayacağım,şuan ki kullandığım bilgisayarın bozuk yanları var 1 hafta bekleyebilirseniz size Discord üzerinden yardımcı olabilirim..Bu arada başvuruda hangi noktaları beğenmediğimi sormuşsunuz;
*Düzensiz
*Yazım hataları var
*Göze hitap etmiyor
Halledilebilcek şeyler bunlar,sadece isteyin yeter kardeşim.
Yorumlarınız için teşekkürler tekrardan Lewis'e bende yardımcı olacağım kendisine daha hareketli bir divbox buldum inşallah başaracağız .

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Aralık 2018, 20:05
Toplam oynama: 83 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #32 : 31 Ekim 2018, 19:31:28 »
kardeşim, tavsiyem iyiyce kendini geliştir.Rol yap full birlik tanıtımlarına bak.Şuan pasif kal başka birliklerde takılmaya devam et.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Şubat 2020, 15:14
Toplam oynama: 48 gün, 9 saat
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2018, 19:32:50 »
Bilgim var kardeşim fakat şuanlık sana yardımcı olamayacağım,şuan ki kullandığım bilgisayarın bozuk yanları var 1 hafta bekleyebilirseniz size Discord üzerinden yardımcı olabilirim..Bu arada başvuruda hangi noktaları beğenmediğimi sormuşsunuz;
*Düzensiz
*Yazım hataları var
*Göze hitap etmiyor
Yorumlarınız için teşekkürler tekrardan Lewis'e bende yardımcı olacağım kendisine daha hareketli bir divbox buldum inşallah başaracağız .
INSALLAH Odevlerimi yapib geliyorum.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #34 : 31 Ekim 2018, 19:34:35 »
*Düzensiz
*Yazım hataları var
*Göze hitap etmiyor
Duzensiz Hall ederiz
Yazim hatalari var hikayede varsa normal azeriyim
Goze Hitap edmiyor Reng degisiriz daha guzel ederiz yeterki siz soyleyin.(soylediginiz icin Tesekkurler)

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #35 : 31 Ekim 2018, 19:42:01 »
*Düzensiz
*Yazım hataları var
*Göze hitap etmiyor
Duzensiz Hall ederiz
Yazim hatalari var hikayede varsa normal azeriyim
Goze Hitap edmiyor Reng degisiriz daha guzel ederiz yeterki siz soyleyin.(soylediginiz icin Tesekkurler)
yazım hatalarını ben arkadaşa yardımcı olacağım rahat ol lewis sende bizdensin ayarlarız başaracağız

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 31 Ekim 2018, 19:48:30 »

The Boos Of World![/20]

╔The Boss of World ╗ Belki de bir ailem olsaydı her şey çok farklı olurdu.En azından her gün işe gidip gelen biri ya da, üniversite okuyarak ailesine de maddi yardım eden, aynı zamanda gelecek için sağlam hayalleri olan biri olabilirdim.
Ama burası iyiliğin ve kötülüğün var olduğu yer;Dünyadır.Çünkü herkes kendi yönünden bakar. «The Boss of World» bir çetedir. Başçısı Lewis ve onun yardımcısı Robert'dir. Çeteyi birlikte yönetiyoruz. Birlikte olamamızın sebepi birlikte büyüyüp, aynı kaderi paylaşmamızdır. Evet, başlıkta ailemin olmamasından
bahsediyorum. Nerden bir eşkiyanın içine düştüğümü bilmiyorum. Çünkü 8 yaşımdan önce ne olup bittiğini hatırlamıyorum. Sadece ben değil Robert de hatırlamıyor. Aynı zamanda o eşkiyanın ele geçirdiği hiç bir çocuk hatırlamıyor. Bu kadar başarılı bir sonuç nasıl aldıklarlını da hiç kimse bilmiyor. Tek maksatları vardı . Ömrümüzün sonuna kadar hem onlara hizmet etmek hemde onlar için insan tüccarlığı yapmak ve gerektiğinde onların suçlarını üslenip en ağır cezayı almak. Biz teslim olmadık. Çünkü kötülüğe teslim olmak yeni bir kötülüğün doğmasına yol vermekdir. Bu sebepten onları artık işlerine yaramayacağımıza inandırdık hem Robert hemde ben. Bizi bir adada ölene kadar dövdükten sonra arkalarına bakmadan çıkıp gitdiler. Çünkü bizim öldüğümüzü sanıp buna inanıyordular. Kim olsa inanırdı zaten çünkü işimizi çok titiz yaptık. Kendi ülkemize döndükten sonra uyuşturucu ve silah satışına başladık.İşimiz gittikçe büyüyordu. Bir kaç ay sonra resmen uyuşturucu ve silah satan bir çeteye dönüştük. Biz bundan sonra doğru olan bir işle uğraşamazdık. Çünkü bizi tanıyan herkes o eşkiyaların bir parçası sanıyordu. İşte, ilk satırlarda yazdığım gibi bu hayata herkes kendi yönünden bakar. Bu yazıyı okuduktan sonra belki siz de bana eşkiya dersiniz. Ama benim yaşadıklarıma, hayatıma benim yönümden bakarak değil. «The Boss of World» 'ü kimse anlamaz. Çünkü herkes kendi yönünden bakar.
Genelde Yaptıkları işler.Uyuşturucu satmak-almak,silah alma-satma,adam gasp etme ve Graffiti yapmakla günlerini geçiriyorlar.
.

[/url][/img]

burayailgilimetinyazılacak.

THE BOOS OF WORLD.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 31 Ekim 2018, 19:48:56 »
kardeşim, tavsiyem iyiyce kendini geliştir.Rol yap full birlik tanıtımlarına bak.Şuan pasif kal başka birliklerde takılmaya devam et.
Baska birliklerle yok The Boss Of World gelisdirecem tanitima odaklanacam ve Guzel taniim olacagina eminim(Rol Bilgim var Tanitim tam acilsin paylasilacak)

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 31 Ekim 2018, 19:54:45 »

The Boos Of World![/20]

╔The Boss of World ╗ Belki de bir ailem olsaydı her şey çok farklı olurdu.En azından her gün işe gidip gelen biri ya da, üniversite okuyarak ailesine de maddi yardım eden, aynı zamanda gelecek için sağlam hayalleri olan biri olabilirdim.
Ama burası iyiliğin ve kötülüğün var olduğu yer;Dünyadır.Çünkü herkes kendi yönünden bakar. «The Boss of World» bir çetedir. Başçısı Lewis ve onun yardımcısı Robert'dir. Çeteyi birlikte yönetiyoruz. Birlikte olamamızın sebepi birlikte büyüyüp, aynı kaderi paylaşmamızdır. Evet, başlıkta ailemin olmamasından
bahsediyorum. Nerden bir eşkiyanın içine düştüğümü bilmiyorum. Çünkü 8 yaşımdan önce ne olup bittiğini hatırlamıyorum. Sadece ben değil Robert de hatırlamıyor. Aynı zamanda o eşkiyanın ele geçirdiği hiç bir çocuk hatırlamıyor. Bu kadar başarılı bir sonuç nasıl aldıklarlını da hiç kimse bilmiyor. Tek maksatları vardı . Ömrümüzün sonuna kadar hem onlara hizmet etmek hemde onlar için insan tüccarlığı yapmak ve gerektiğinde onların suçlarını üslenip en ağır cezayı almak. Biz teslim olmadık. Çünkü kötülüğe teslim olmak yeni bir kötülüğün doğmasına yol vermekdir. Bu sebepten onları artık işlerine yaramayacağımıza inandırdık hem Robert hemde ben. Bizi bir adada ölene kadar dövdükten sonra arkalarına bakmadan çıkıp gitdiler. Çünkü bizim öldüğümüzü sanıp buna inanıyordular. Kim olsa inanırdı zaten çünkü işimizi çok titiz yaptık. Kendi ülkemize döndükten sonra uyuşturucu ve silah satışına başladık.İşimiz gittikçe büyüyordu. Bir kaç ay sonra resmen uyuşturucu ve silah satan bir çeteye dönüştük. Biz bundan sonra doğru olan bir işle uğraşamazdık. Çünkü bizi tanıyan herkes o eşkiyaların bir parçası sanıyordu. İşte, ilk satırlarda yazdığım gibi bu hayata herkes kendi yönünden bakar. Bu yazıyı okuduktan sonra belki siz de bana eşkiya dersiniz. Ama benim yaşadıklarıma, hayatıma benim yönümden bakarak değil. «The Boss of World» 'ü kimse anlamaz. Çünkü herkes kendi yönünden bakar.
Genelde Yaptıkları işler.Uyuşturucu satmak-almak,silah alma-satma,adam gasp etme ve Graffiti yapmakla günlerini geçiriyorlar.
.

[/url][/img]

ilgilimetin.

THE BOOS OF WORLD.
bunun biraz daha renkli hali ve resimle pekiştirilmesi güzel olacatır lewis

Çevrimdışı Global

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube: