Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

K/A

Başlatan Pamuk, 28 Ekim 2018, 20:38:42
Okunma sayısı 2528 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 16 Şubat 2020, 15:14
Toplam oynama: 48 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: The Boss Of World
« Yanıtla #10 : 30 Ekim 2018, 13:34:41 »
Başarılar rol ss'lerini  atarsanız daha iyi olacaktır
iyi Yorumun icin sag ol Kardesim.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2018, 14:29:02 »
Başarılar rol ss'lerini  atarsanız daha iyi olacaktır
Rol SS var amma hevesim kalmadi amma neden onay almayacayigki?
kurallara uyarsanız güzel rol ssleri atarsanız alırısnız kardeşim
Oyun ici kuralarmi?

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #12 : 30 Ekim 2018, 18:04:03 »
kullandığı silahları kaldır hiç iyi durmamış
hem divbox kullan

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #13 : 30 Ekim 2018, 19:00:44 »
Birliğimiz İçin Elimizden Geleni Yaparız Onay Alamasakta Biz çalışmaya DEvam Edeceğiz!!
Kötü Yorum ATanlara Gerçekten YOrumsuz Diyorum Gerçekten Heves Kırıyorsunuz!
Madem Onay alamayacağız ozaman Bize Yardımcı Olun Bİzde Gerekeni Yapalım!
Eğer onay alırsak gerçekten Siz Ve  Diğer kötü yorum yapanlar Gerçekten Görecektir ki RİNAROLEPLAY değer biliyor demektir.!!
Şİmdiden Her şey içn Teşekkürler....:)

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2018, 19:47:20 »
Birliğimiz İçin Elimizden Geleni Yaparız Onay Alamasakta Biz çalışmaya DEvam Edeceğiz!!
Kötü Yorum ATanlara Gerçekten YOrumsuz Diyorum Gerçekten Heves Kırıyorsunuz!
Madem Onay alamayacağız ozaman Bize Yardımcı Olun Bİzde Gerekeni Yapalım!
Eğer onay alırsak gerçekten Siz Ve  Diğer kötü yorum yapanlar Gerçekten Görecektir ki RİNAROLEPLAY değer biliyor demektir.!!
Şİmdiden Her şey içn Teşekkürler....:)
MassALLAh agzindan bal damliyor ;D Madem onay alamayacayig ozaman onay alana kadar tanitimlar acariz (daha guzelerini)Rol paylasimlari geliyo

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #15 : 30 Ekim 2018, 20:17:03 »
Yorumumu silen yönetici olmuş, gerçekten rezillik.
Neyse, yorumumu tekrar yazıyorum. Bu tanımı açtığına göre şaka falan yapıyorsun. Bir de genel tablonun farkına varmayıp öneri verenler olmuş, garip.
 Bu tanıtımı arşive attırıp çeteler, sokak kültürü ve günümüzdeki çetecilik anlayışı hakkında araştırma yapmalısın. Bu işi bilenlerin yanında takılıp bir şeyler kapmaya bak. Birlik açmak Google arama motorundan "Çete fotoğrafları, gang photos" yazıp çıkan fotoğrafları tanıtıma yollamak değildir.

Bak be kardeşim, bu adamın belki yaşı küçük felan belki konsept bilmiyor, tanıtım düzenlemeyi bilmiyor. Bu adam zaten onay almayacak sende biliyorsun. Sen kendini ne zannediyorsunda adamın hevesini kırıyorsun? Yardımcı olmayı dene burada yöneticilere sitem uygulayacağına.
Ben kendimi bir şey zannetmiyorum. Sadece SAMP oynayan birisiyim. Haftalarca, belki aylarca senin sunucunun gerek teamspeak adresinde gerek forumunda insanlara yardımcı olmaya çalıştım ama bunu sadece benim değil birlik yönetiminin de yapması gerekiyor. Birlik yönetimi yetersiz, bunu bin defa sana anlatmaya çalıştım. Geçenlerde 700 kişi girdi bu sunucuya. Tamam bu güzel bir şey ama artık sunucuda düzgün bir rol ortamı oluşması için çalışmanız gerekiyor. Sunucunun en kötü kısmı da birlikler bölümü. Senin için "Yardımcı ol" demek kolay ama göründüğü gibi değil. Sunucundaki oyuncular burayı Metin2 falan sanıyor. Her şeyi item gibi düşünüyor ve genelde bu düşünce içindeki arkadaşlar birlik tanıtımlarına eğilim gösteriyor. Oyuncuların bu düşüncesini kırmak için benim değil yöneticilerin çalışması lazım ancak başta da belirttiğim gibi birlik yönetimine koyduğun adamlar bu iş için pek de yeterli değil. Buradan hiçbirini kötülemiyorum, belki umursamadıkları için böyle, belki bu işi yapabilecek insanlar. Bunu bilemem. Tek bildiğim durumun vahim olduğu.

Düzenleme: Ben burada gördüğüm yanlışları, eksikleri yazıyorum. Eleştiriyorum. Bazı yanlışların düzeltilmesi için köşeli olmak gerekiyor.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 30 Ekim 2018, 20:25:58 »
Yorumumu silen yönetici olmuş, gerçekten rezillik.
Neyse, yorumumu tekrar yazıyorum. Bu tanımı açtığına göre şaka falan yapıyorsun. Bir de genel tablonun farkına varmayıp öneri verenler olmuş, garip.
 Bu tanıtımı arşive attırıp çeteler, sokak kültürü ve günümüzdeki çetecilik anlayışı hakkında araştırma yapmalısın. Bu işi bilenlerin yanında takılıp bir şeyler kapmaya bak. Birlik açmak Google arama motorundan "Çete fotoğrafları, gang photos" yazıp çıkan fotoğrafları tanıtıma yollamak değildir.
Tamam kardesim nerde hata var soyle duzelteyim rol paylasimim onu ss var simdi paylasacam (birlik tanitiminda ne hosuna gitmedi ne eksik soyle duzelteyim)(Soylemeniz beni hevesimi kirmiyo dahada hevesleniyorumk ki bana destek oluyorsunuz)
Bak be kardeşim, bu adamın belki yaşı küçük felan belki konsept bilmiyor, tanıtım düzenlemeyi bilmiyor. Bu adam zaten onay almayacak sende biliyorsun. Sen kendini ne zannediyorsunda adamın hevesini kırıyorsun? Yardımcı olmayı dene burada yöneticilere sitem uygulayacağına.
Ben kendimi bir şey zannetmiyorum. Sadece SAMP oynayan birisiyim. Haftalarca, belki aylarca senin sunucunun gerek teamspeak adresinde gerek forumunda insanlara yardımcı olmaya çalıştım ama bunu sadece benim değil birlik yönetiminin de yapması gerekiyor. Birlik yönetimi yetersiz, bunu bin defa sana anlatmaya çalıştım. Geçenlerde 700 kişi girdi bu sunucuya. Tamam bu güzel bir şey ama artık sunucuda düzgün bir rol ortamı oluşması için çalışmanız gerekiyor. Sunucunun en kötü kısmı da birlikler bölümü. Senin için "Yardımcı ol" demek kolay ama göründüğü gibi değil. Sunucundaki oyuncular burayı Metin2 falan sanıyor. Her şeyi item gibi düşünüyor ve genelde bu düşünce içindeki arkadaşlar birlik tanıtımlarına eğilim gösteriyor. Oyuncuların bu düşüncesini kırmak için benim değil yöneticilerin çalışması lazım ancak başta da belirttiğim gibi birlik yönetimine koyduğun adamlar bu iş için pek de yeterli değil. Buradan hiçbirini kötülemiyorum, belki umursamadıkları için böyle, belki bu işi yapabilecek insanlar. Bunu bilemem. Tek bildiğim durumun vahim olduğu.

Düzenleme: Ben burada gördüğüm yanlışları, eksikleri yazıyorum. Eleştiriyorum. Bazı yanlışların düzeltilmesi için köşeli olmak gerekiyor.

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 30 Ekim 2018, 20:46:16 »
hem divbox kullan
Knk orneg bi bus vuru link atarmisin (Divbox olsun kulandim amma )

Çevrimdışı Pamuk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2018, 18:49:16 »
hem divbox kullan
https://www.sf-gaming.net/forum/bilgilendirme/forum-konu-tasarimi-yapmak/ şu linkte bir videovar divbox için birde silahları kaldırıp yerine Yaptığımız rol sslerini atarsan güzel olacak:)
Link acmiyo bunu ss atabilirmisin?(hizliresimler link seklinde amma)

Çevrimdışı cervantes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2018, 18:56:35 »
hem divbox kullan
https://www.sf-gaming.net/forum/bilgilendirme/forum-konu-tasarimi-yapmak/ şu linkte bir videovar divbox için birde silahları kaldırıp yerine Yaptığımız rol sslerini atarsan güzel olacak:)
Link acmiyo bunu ss atabilirmisin?(hizliresimler link seklinde amma)
Kanka link çalışıyor olmadı kopyalayıp dene hızlı resim şeklinde atılmıyor ben sana o koduda şöyle vereyim  ilgili yerleri doldur