egoist birisi olmadığımı çoğu arkadaşım biliyor, bana bile bunu yaptırdınız
sorun buysa jason crimson, evet yeterince kudurdum bugün
çünkü zerre rol bilmeden, sallamaktan başka bir işleviniz yok
evet, burası bir tartışma alanı. o yüzden pek ciddi yazı yazmamı beklemeyin
hazirandan bu yana benimle tanışıp, birliğime katılmaya çalışan @dontthefreeman'dan örnek vereyim meselâ, rol bilmeyen adam rol sorgular olmuş, sağda solda bize sallıyor. egoysa ego, düşünceler umrumda değil. sana rol öğreten biziz olm, ne ara bizi geçtin de sallıyosun anlamıyorum gerçekten. o kıt kafanla beraber bir şeyler başarmaya çalışıyorsun ama başaramazsın, çünkü sende bu beceri yok

@ricky, mantıklı bir tane rol yapmayı becerememiş, ismini vermek istemediğim biriyle samimi rol yaptığı için kendini bir b*k zanneden, hayatının 4/3'ünü bilgisayar masasında geçirip büyümeyi unutan bir çocuk, tek işi sallamak. olmayan rol bilginle öğrenmeye çalıştığın insanları kötülemeye çalışma, zaten yapamıyosun. kendi suçlarını saklayıp millete suç atıyosun ve bundan kâr elde etmeye çalışıyorsun, açıkçası bunu sadece s***klar yapar, başkası yapmaz. kendine çeki düzen ver, asosyal hayatını bırak. gerçek hayatını kaybetmişsin oğlum, insanlara yaşını büyülterek falan söylüyosun. kendine gel. hayatının 4/3'ünü bir bok olmak yerine sadece bir oyunun forumunda ileti birincisi olmak ve eN yİYi zOrBa olmaya çabalıyosun. hadi, sen de bırak şu klavyeyi de azıcık büyü, azıcık. sana üzücü bi haber vereyim, hayatını harcıyosun ya buraya 4/3'ü falan, boşa gidiyo. burada da bi bok olamayacaksın
@god of the deagle, rol yok diye diye sunucuyu teksas ortamına çeviren evlatlardansın, azıcık da insan olsaydın keşke. birliklerine katılmaya çalışıp, rol yapmaya çalıştığın kişilere şimdi "rol bilmiyorsunuz" terimleriyle sallayıp, sağa sola dm atmaktan başka bir şey bilmediğini anlatmaktan yorulmadın mı? şu klavyeyi bırak da az hayata açıl, büyüt kendini. olgunlaş, beynin gelişsin biraz
normalde böyle birisi değilim, kalp kırmak benlik iş değil fakat kendinize gidin de bi çeki düzen verin. çıktığınız yeri, olduğunuz kuyruk şekillerini de unutmayın. takındığınız tavırlara cevabım bu.