Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

George Jahnson Ck talebi

Başlatan THEFROMBORNOVA, 26 Ekim 2018, 01:23:04
Okunma sayısı 561 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Nisan 2022, 22:25
Toplam oynama: 300 gün, 23 saat
Birlik: ******bez
George Jahnson Ck talebi
« : 26 Ekim 2018, 01:23:04 »
CK talep ettiğiniz oyuncunun IC adı : George Jahnson
Olay Tarihi: "SS"
Olay Zamanı: "SS"

Oyun için adınız: Sean Marshall
CK etmek isteme sebebiniz : Çatışma yaşandı ve şahıs düştü düştüğü an Fear Rp yapacağı yerde küfür etti.
Talebinizi destekleyecek kanıtlar:

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: George Jahnson Ck talebi
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2018, 01:24:26 »
ZATEN ARKADAŞIN ELİNDE SİLAH OLMASINA RAĞMEN YAPTIĞI ŞEY KÜFÜR KİŞİYİ ÖLDÜRMEK İSTİYORUM.

Çevrimdışı hytesss

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 10 Haziran 2023, 21:21
Toplam oynama: 262 gün, 11 saat
« Yanıtla #2 : 26 Ekim 2018, 01:30:04 »
Bakin kendide söylüyor zaten benim elimde silah var benim fear rp yapmama gerek yok arkadasin aslinda fear rp yapmasi gerekiyor arti sunuda belirtmek istiyorum orda sayica fazla kisiydik 5 kisiydik ve kendileri 2 kisilerdi ortada CK edilicek bir sey yok arkadas bana karsi OC bir kin duyuyor arti catismaya girdik iki tarafta ama onlardan sadece 1 kisinin elinde silah vardi bizde ise 5 kisinin elinde silah vardi sizce fear rp yapmam gerekiyormuydu sayica üstünlük bizdeyken ve hepimiz silahli bir sekildeyken ben neden Fear rp yapayim zaten 5 kisydik orda 2 kisi olan sizsiniz ve aranizdan sadece 1 kiside silah vardi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 26 Ekim 2018, 15:33:34 »
Bakin kendide söylüyor zaten benim elimde silah var benim fear rp yapmama gerek yok arkadasin aslinda fear rp yapmasi gerekiyor arti sunuda belirtmek istiyorum orda sayica fazla kisiydik 5 kisiydik ve kendileri 2 kisilerdi ortada CK edilicek bir sey yok arkadas bana karsi OC bir kin duyuyor arti catismaya girdik iki tarafta ama onlardan sadece 1 kisinin elinde silah vardi bizde ise 5 kisinin elinde silah vardi sizce fear rp yapmam gerekiyormuydu sayica üstünlük bizdeyken ve hepimiz silahli bir sekildeyken ben neden Fear rp yapayim zaten 5 kisydik orda 2 kisi olan sizsiniz ve aranizdan sadece 1 kiside silah vardi.
SENDE SİLAH YOKTU KARDEŞİM ADAM SENİ DÜŞÜRDÜ DÜŞÜRDÜĞÜ KİŞİLERİN SS SİNİ ATABİLİRİM İSTERSEN BİRİ CRASH VERDİRDİ DİYERLERİ DÜŞTÜ SENDE SİLAH YOKTU SONRADAN SİLAHLANDINIZ SEN DÜŞTÜĞÜN GİBİ KÜFÜR EDEMEZSİN ORDA FEAR RP YAPACAKSIN HEPİNİZ DÜŞMÜŞSÜNÜZ GELİP KÜFÜR EDİYORSUN BUDA KURAL İHLALİ. SS LER HEPSİ DÜŞÜYOR OLANLARIN O MAHALLEDE :  resimag.com/p1/05407d9f15.png   resimag.com/p1/9991462395.png  Al ss leri kopyala başka sayfada aç.

Çevrimdışı meên

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 26 Ekim 2018, 18:03:19 »

Öncelikle güzel kardeşim, bizim Fear RP yapmamızdan söz etmişsin, orada senin ile çatışmışım, yaralıya düşmüşsün, yani çatışmayı kazanmışım. Burada Fear RP yapması gerek sensin, yerde yaralıyken bağırarak küfür etmen çok yanlış bir durum. OOC kin ile alakası yok, orada beş kişi değildiniz, sen tek başınaydın.

Çevrimdışı war dog

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Faust Lv.22
Son giriş: 26 Aralık 2024, 15:17
Toplam oynama: 120 gün, 22 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #5 : 26 Ekim 2018, 20:58:51 »
Destekleyecek kanıtlar kısmı boş.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 26 Ekim 2018, 21:39:12 »
KARDEŞİM FEAR RP YAPMIYOR SS GÖRMÜYORMUSUN?

Çevrimdışı war dog

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Faust Lv.22
Son giriş: 26 Aralık 2024, 15:17
Toplam oynama: 120 gün, 22 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #7 : 28 Ekim 2018, 10:05:07 »
KARDEŞİM FEAR RP YAPMIYOR SS GÖRMÜYORMUSUN?
/timestamp'ın kapalı, kişi yaralıya düşmeden önce size küfür savurmuş olabilir, bana göre yetersiz kanıt.

Çevrimdışı Board

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Nisan 2019, 21:34