Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Lucky MC - Bar başvurusu

Başlatan randee, 25 Ekim 2018, 19:53:33
Okunma sayısı 349 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı randee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Drew Cedric Lv.20
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Nisan 2022, 00:32
Toplam oynama: 115 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
The Lucky MC - Bar başvurusu
« : 25 Ekim 2018, 19:53:33 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.):Adan Darly,Stephanie Darly,Augustine Calvin,Adan Calvin,Cesare Borgia

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(12)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(olacak,The Lucky MC birliği olacak..)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:8 Saat aktifim.

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Girmedi.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(The Lucky MC Bar)

2.03:İşyeri tipi:(Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın: (Cesare Borgia 13 Mart 1993'da dünyaya geldi Amerikalı'dır.8 yaşındayken Ailem öldü ve yanlız kaldım ve çöpcülük yaptım büyüdüm 18 yaşına geldim ve çöpcülüktem biriktirdiğim para ile kendime Sultan aracını aldım daha sonra 1 sene kullandıktan sonra o aracı yüklü miktarda sattım Ve elimde 350.000 Vardı ve kendime büyük bir şirket kurmayı planladım,ve kurdum.Şirketimden 750.000 miktarında para geldi ve o parayla kendime Bar açacaktım ve inşa etmeye başladım barımı bar %50 ihtimal çökebilirdi çökeceği zaman bu işi bırakacaktım... Ama Sonra Motorcu Klubü kurdum ve motorcu klubü için tekrardan yapıma başladım ve Tanrının yardımıyla kuracağım...)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (İşyerini normal herkesin kullanabileceği bir barda olması için öyle bir interior olmasını istiyoruz ki Bütün insanlar barda rollerini yapabilsin eğlensin diye,Ayrıca birlikteki MC üyelerinin takılacağı bir mekan olacak. )

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(İnsanların rol yapabileceği ve eğleneceği bir yer olacaktır,Pasif bir işyeri değil ve bissürü çalışan alacağız ve güvenli bir bar olacak bu bardada keyifli roller gerçekleşecek.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(İnsanların güzel eğlenebileceği ve keyifli günler geçerebileceği katkı sağlanacak,barımıza bissürü koruma alınacak ve kimse birbirine sataşamayacak,çalışanlarımız çok olacak ve hiçbir zaman masraftan kaçınmayacağız ve son olarak şehirde iş bulanmayan insanlara gelip iş vereceğiz onlarada maaş vereceğiz,Motorcu klüplerininde çok iyi takılacak bir yerleri olacak.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Darly"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: The Lucky MC - Bar başvurusu
« Yanıtla #1 : 08 Kasım 2018, 15:58:49 »
Güncel konseptinize uygun olmadığı için reddedildi.