Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Necip (KOGSenior Aka Franklin Withfire) Gülen

Başlatan KOGSenior, 25 Ekim 2018, 13:24:41
Okunma sayısı 14038 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KOGSenior

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 17 Ocak 2024, 23:04
Toplam oynama: 454 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Alec Fenik Lv.39
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2023, 14:32
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
Birlik: ***IKS
Necip (KOGSenior Aka Franklin Withfire) Gülen
« : 25 Ekim 2018, 13:24:41 »
18 Haziran 1996 Sofia Bulgaristan doğumluyum. Ailem ile birlikte 2000 yılında Türkiyeye kesin dönüş yapmışız. Soyum Karamanoğullarına dayanıyor. 8 Yaşında ilk bilgisayarım alındı pek fazla arkadaş çevrem olmadığı için tek dostum bilgisayarım olmaya başlamıştı. 9 yaşımdayken bilgisayarımın tüm parçalarını söküp tekrar takabilme yeteneğime kavuştum. Kendimi dahada geliştirerek bilgisayar üzerinden (bakım ve onarım) para kazanmaya başladım. Gün geçtikçe oyunlara daha fazla ilgim artmaya başladı donanımı bırakıp yazılım kısmından kendimce şeyler üretmeye başladım. 2008 yılında Viritual Basic ve Hamachi programları sayesinde Metin2 PvP sunucusu açtım. Tabii o zamanlar imkanlar kısıtlı olduğu için oyuncu sayım maximum 20-25 oldu. Bunları yaparken dersleri ihmal etmemeye çok özen gösterdim ve 2012 Yılında İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesini kazanarak Lise eğitimime orada başladım. İkamet ettiğim yere uzaklığı sebebi ile 2013 yılında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu lisesine nakil oldum. Bazı problemler yüzünden 10. sınıfı tekrarlamak zorunda kaldım ve 2016-2017 Eğitim yılında Üniversite sınavına hazırlanmamda ve eğitim düzeydinde biraz daha iyi olması nedeni ile Bursa Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne nakil oldum. Şuanda üniversite eğitimimi Kırklareli Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümünde sürdürmekteyim.
1

necipcanporsuk37

Bir Hata Meydana Geldi!

The database value you're trying to insert does not exist: clubid