Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İPTAL!

Başlatan Kyrex, 28 Ocak 2018, 15:40:25
Okunma sayısı 1554 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rosenberg

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Eylül 2018, 23:26
Toplam oynama: 16 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: El Salvadorlular [Birlik Tanıtımı]
« Yanıtla #20 : 28 Ocak 2018, 20:52:17 »
İsmi Türkçeleştirdik fakat bu seferde saçma diyenler olmuş arkadaşlar isme değil rollere konsepte bakacaksınız,biz hevesimizle birlik açmadık bu arada umarım büyür rollerimizlede kendimizi sizlere gösteririz..
Kusura bakma, ancak bizim neye bakmamız gerektiğine siz karar veremiyorsunuz. El Salvadorlular ismi aşırı derecede saçmaydı, bizde bunu söylüyoruz. Şimdide Crime İn değil Crime  In olacak :)

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
Ynt: Mara Salvatrucha (MS-13)
« Yanıtla #21 : 28 Ocak 2018, 22:29:48 »
Tanıtımdan da belli oluyor ki MS-13 nedir daha bilmiyorsunuz rolleri nedir bilmiyorsunuz sadece Google'de gördüm aa yapalım tarzı tanıtım açmışsınız. Yinede başarılar dilerim.
Yahu aptal herif sen çok mu iyi biliyorsun? Bildiğin bir bok yok gelip milleti eleştiriyorsun sen kimsin ki. Şu egolara tavırlara bak ya çok biliyorum havasından çık, çünkü bildiğin bir bok yok kolsuz velet.

Hacım hispanik rolleri bilmiyorsunuz MS-13 nedir bilmiyorsunuz. Size normal bir şekilde söyliyim dedim ama madem anlamıyorsunuz söyliyim. Geri kafalı aptallardan başka bir şey değilsiniz tabi bu sunucunun çoğu böyle yok esos yok el latino yok aztecas bu birliklerden farkınız o birliklerin sizden farkı yok. MS-13 'ü şimdi Crime in El Salvador  he? El Salvador kardeşim MS-13 bir çete ve bu baya bir şekilde yayılmış bir çete siz isim diye bu isimden Crime in El Salvador yapıyorsunuz size ne desem boş ağır bir şey söyliyeceğim yine egolu diyeceksiniz :D Kardeşim bakın isme değil role bakın diye bir şey yok anlamıyor musunuz? Tanıtım ne rolü yapacağınızı gösterir ama daha ne rolü yapacağınız belli değil MS-13 'mü yapacaksınız El Salvador'dan gelen bir mafya veya çete mi? Sokak mafyası mı yapıyorsunuz diyeceğim daha sokak mafyasının rollerini bile bilmezsiniz. İyi ki sunucuda oynamayı bırakmışım adminler size boş destek versin şimdi :D

Çevrimdışı Kyrex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Ocak 2019, 17:11
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2018, 02:24:21 »
Tanıtımdan da belli oluyor ki MS-13 nedir daha bilmiyorsunuz rolleri nedir bilmiyorsunuz sadece Google'de gördüm aa yapalım tarzı tanıtım açmışsınız. Yinede başarılar dilerim.
Yahu aptal herif sen çok mu iyi biliyorsun? Bildiğin bir bok yok gelip milleti eleştiriyorsun sen kimsin ki. Şu egolara tavırlara bak ya çok biliyorum havasından çık, çünkü bildiğin bir bok yok kolsuz velet.

Hacım hispanik rolleri bilmiyorsunuz MS-13 nedir bilmiyorsunuz. Size normal bir şekilde söyliyim dedim ama madem anlamıyorsunuz söyliyim. Geri kafalı aptallardan başka bir şey değilsiniz tabi bu sunucunun çoğu böyle yok esos yok el latino yok aztecas bu birliklerden farkınız o birliklerin sizden farkı yok. MS-13 'ü şimdi Crime in El Salvador  he? El Salvador kardeşim MS-13 bir çete ve bu baya bir şekilde yayılmış bir çete siz isim diye bu isimden Crime in El Salvador yapıyorsunuz size ne desem boş ağır bir şey söyliyeceğim yine egolu diyeceksiniz :D Kardeşim bakın isme değil role bakın diye bir şey yok anlamıyor musunuz? Tanıtım ne rolü yapacağınızı gösterir ama daha ne rolü yapacağınız belli değil MS-13 'mü yapacaksınız El Salvador'dan gelen bir mafya veya çete mi? Sokak mafyası mı yapıyorsunuz diyeceğim daha sokak mafyasının rollerini bile bilmezsiniz. İyi ki sunucuda oynamayı bırakmışım adminler size boş destek versin şimdi :D

İyikide birakmişsin üstelik benim sana bisey dedigimde yok, rollerimizi burda eleştirmişsin fakat tanitim alinti diye rol bilginiz yoktur demişsin, kardeşim boş beyninle boş yapma,aptal kelimeside ağır olmuş yasak olmadigini bilseydim burda sana çok ağır konuşurdum ama değmez neyse, MS-13 rollerini biliyorum dedim kaç defa ama sen ve senin gibi aynı düşük beyne sahip insanlar anlamadı, Crime In El Salvador'u çete oluşumu için açtık çünkü ne yapsak siz busunuz,siz role bilmiyorsunuz,birşey bildiğiniz yok,gibi sen çok biliyorsun zaten her rolü, senin işin bizim rollerimize laf etmek değil neyse daha fazla birşey yazmayacagim

Çevrimdışı RedBlaxeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2022, 22:54
Toplam oynama: 54 gün, 6 saat
Birlik: ******** **ime
« Yanıtla #23 : 29 Ocak 2018, 02:31:39 »

Sen nası lkendinde böyle bir  hak buluyorsun eleşiriyi düzgün uslupla  yapacaksın millet gelip senin tanıtımına saldırıyor mu?

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Kasım 2020, 00:17
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
Birlik: ****** 13
Ynt: Crime In El Salvador [Birlik Tanıtımı]
« Yanıtla #24 : 29 Ocak 2018, 02:47:36 »
Birlik tanıtımı zaten birliğin kalitesini gösterir.