Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

İPTAL!

Başlatan Kyrex, 28 Ocak 2018, 15:40:25
Okunma sayısı 1541 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kyrex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsviçreli
Son giriş: 20 Ocak 2019, 17:11
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
İPTAL!
« : 28 Ocak 2018, 15:40:25 »

Mara Salvatrucha (yaygın olarak MS, Mara ve MS-13 olarak kısaltılır ), Los Angeles kaynaklı ve Orta Amerika'ya, Amerika Birleşik Devletleri'nin diğer bölgelerine ve Kanada'ya yayılmış bir suç çetesi. MS-13, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en tehlikeli çetelerden biridir. Çetenin çoğunluğu etnik olarak Salvadorlular, Honduraslar, Guatemalanlar ve Nikaragua'lardan oluşur.

Faaliyetleri, Birleşik Devletler çapında 660 tutuklama neticesinde, şüpheli çete üyelerine karşı geniş çaplı baskınlar başlatan Federal Soruşturma Bürosu (FBI) ve Göçmenlik ve Gümrük İcra Dairesinin (ICE) gözünü yumdu. ICE çabaları ilk olarak MS-13'e, Topluluk Kalkanı Operasyonunda yönlendirildi. Mayıs 2005'te ICE, Topluluk Kalkanı Operasyonunu tüm ulus ötesi organize suç ve hapishane çetelerine dahil edecek şekilde genişletti. ICE'nin Topluluk Kalkanı Operasyonu, o tarihten bu yana 7,655 sokak çetesi üyesini tutukladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde, çetenin kaleleri tarihsel olarak Amerikan Güneybatı ve Batı Sahilleri'nde bulunuyor. MS-13 cezai faaliyetler arasında uyuşturucu kaçakçılığı ve satışı, silah kaçakçılığı, araba hırsızlığı, araba kazası, ev işgali, saldırı, saldırı ve trafik kazası gibi ABD'de üyeliğin 2005 yılı itibariyle yaklaşık 50.000 olduğu sanılıyor.

Los Angeles bölgesinden birçok Mara Salvatrucha çetesi üyesi tutuklandıktan sonra sınır dışı edildi. Bu tehcir sonucunda MS-13 üyeleri kendi ülkelerinde daha fazla üye işe almışlardır. Los Angeles Times, sınırdışı politikalarının hem ABD'de hem de Orta Amerika'da çetenin boyut ve etkisine katkıda bulunduğunu iddia ediyor. Salvador'daki yetkililer, hapishane tutuklularının yaklaşık% 60'ında, çete ilişkili suçlarla ilgili hapis cezası verildiğini, Amerika Birleşik Devletleri'nde kovuşturmadan kaçmış ya da ABD'den sınır dışı edildiğini bildirmektedir. Son yıllarda çete Washington, DC alanına, özellikle Langley Parkı ve Takoma Parkı'nın Washington sınırına yakın bölgelerini genişleterek MS-13 çetesi aktivitelerinin merkezleri haline geldi.

The Washington Times'a göre, MS-13 "Meksika'da büyük bir kaçakçılık merkezi kurduğu düşünülüyor". MS-13 üyelerinin, ABD Sınır Devriyesi görevlilerini ve Minuteman Projesi gönüllülerini hedeflemesi için Arizona'ya emir verildiğine dair raporlar vardı.

2005'te, Honduras Güvenlik Bakanı Oscar Alvarez ve El Salvador Başkanı, Müslüman terörist örgütün El-Kaide'nin MS-13 ve diğer Orta Amerika çeteleriyle Birleşik Devletlere sızmasına yardımcı oldukları iddia ederek alarm verdi. FBI ajanları, ABD istihbarat topluluğunun ve birkaç Orta Amerika ülkesinin hükümetinin, MS-13'ün El Kaide'ye veya diğer İslami radikallere bağlı olduğuna inanmak için hiçbir temel bulunmadığını belirtti ancak Oscar, konuyu tartışmak için Orta Amerika'yı ziyaret etti.

Guatemala'nın savcı Robert Morales, The Globe and Mail'e bazı Orta Amerika çetesi üyelerinin Kanada'da mülteci statüsü talep ettiğini belirtti. Kraliyet Kanadalı Silahlandırılmış Polis entegrasyon çetesi görev kuvveti John Robin, bir röportajda "Sanırım burada [çete üyeleri] polisin burada oraya girdiklerini sert biçimde davranmayacakları bir his var" dedi. Robin, Kanada yetkililerinin "Orta Amerika çete üyeleri sorunu ile çok daha büyük ölçekte ilgilenen ABD gibi son bulmamak istediğini" kaydetti.

(MS-13)'te Kardeşlik Nedir?
Mara Salvatrucha kurulmasından bu yana kadar hep kardeşliğe önem vermiştir.Mara Salvatrucha kardeşliğe önem verdiği için kardeşlerinden birinin ihanet etmesine tahammül vermeden direk infaz edilir yada öldürülür.
Mara Salvatrucha kardeşlerine zarar gelmesine göz yumamaz ve zarar vereleneride yaşatmaz.Bir yerde olay olursa bütün MS-13 oradadır.

Mahallenin Önemi?
Çeteye katılan herkesin, kardeşlerin mahallesini canları pahasına koruması gerekir.Annesini,babasına nasıl canını verecekse mahallesi içinde onu gözünü kırpmadan yapabilecek.Mahalleye gelen yabancıları mahalleye asla sokmayacak en yakın dostuda olsa dahi.Mahallede olup biten herşey mahallede kalır dışarı aktarılamaz.Aktaran kişide ihanetinden dolayı cezasını çeker.

Mahallemizde Bizimle Takılmak İsteyenler ve Birliğimize Katılmak İsteyenlerin 2 Levelin Üstünde Olması Gerekir ve Oyundan /pm Yolu ile Jack Gonzalez'e ya da Bana Yana Marcellus Gonzalez'e Ulaşabilir.

Çevrimdışı BedirhaN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 02 Ağustos 2020, 16:11
Toplam oynama: 10 gün, 17 saat
Ynt: Mara Salvatrucha (MS-13)
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2018, 15:43:41 »
Başarılar +1

Çevrimdışı rezsanem

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Aralık 2021, 22:46
Toplam oynama: 35 gün, 16 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2018, 16:04:05 »
Tanıtımdan da belli oluyor ki MS-13 nedir daha bilmiyorsunuz rolleri nedir bilmiyorsunuz sadece Google'de gördüm aa yapalım tarzı tanıtım açmışsınız. Yinede başarılar dilerim.

Çevrimdışı Kyrex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2018, 16:32:18 »
Tanıtımdan da belli oluyor ki MS-13 nedir daha bilmiyorsunuz rolleri nedir bilmiyorsunuz sadece Google'de gördüm aa yapalım tarzı tanıtım açmışsınız. Yinede başarılar dilerim.

Allahıma şükürler olsunki rolleri biliyorum fakat fazla uğraşma amacına girmemek için alıntı yapmış olabiliriz fakat bu şekilde RP hakkında bilmiyorsunuz kelimeleri kulağa hoş gelmiyor neyse, yorumun için teşekkürler.

Çevrimdışı stone

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Şubat 2018, 01:49
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2018, 16:35:31 »
Yahu aptal herif sen çok mu iyi biliyorsun? Bildiğin bir bok yok gelip milleti eleştiriyorsun sen kimsin ki. Şu egolara tavırlara bak ya çok biliyorum havasından çık, çünkü bildiğin bir bok yok kolsuz velet.

Çevrimdışı KumaSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 19 Kasım 2020, 00:17
Toplam oynama: 13 gün, 18 saat
Birlik: ****** 13
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2018, 16:37:37 »
Araştırmalısınız

Çevrimdışı Kyrex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2018, 16:39:16 »
ARKADAŞLAR BUNU BİR KEZ SÖYLEYECEĞİM DAHADA İZAH ETMEYECEĞİM KİMSEYE ROLLERİ BİLİYORUZ FAKAT BİRLİK TANITIMINI ALINTI YAPTIK ROLLERİMİZDE HİÇ BİR SIKINTI YOK ARAŞTIRMAYADA GEREK DUYMUYORUZ, YORUMLARINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Çevrimdışı Norplo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2018, 16:42:19 »

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2018, 16:43:28 »
Araştırmadan, bu konsepte giriş yapmak yanlış olmuş. Açık konuşacağım, tanıtımdan belli oluyor ne kadar bildiğiniz. Aşşağılamak için demiyorum, bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Tabii ben sırf tanıtım yüzünden ön yargıyla yaklaşıyor olabilirim, umarım beni yanıltırsınız. Bu isimi çeteye katmak için uzun zaman ayırmanız gerekti, Mara Salvatrucha yerine başka isim koysanız daha olumlu yaklaşabilirdim. İsimi değiştirmeniz sizin için daha iyi olur, isim değişik seti feyz alarak devam ettirebilirsiniz.

Araştırmadan rol yapmak ve bu rolü ne kadar yapabilceğinizi bilemiyorum. MS13 rolü zordur, öyle istediğin gibi araştırmadan yapamazsınız. Emote DO bir yere kadar gider, bundan sonrası sizin genel kültürünüzü gösterir.

Bunlar bir eleştiridir, dediğim gibi yanlış düşünüyorumdur inşallah diye cümlenin içinde bunuda söylemiştim.

Çevrimdışı Kyrex

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 28 Ocak 2018, 16:47:33 »
Sizleri şaşırtacağız diye umuyorum rollerimizde olsun,herşeye önem veriyoruz fakat araştırmadan değilde sadece birlik tanıtımını sizlere sunmak amacında alıntı yaptık tanıtımı onun dışında rollerimiz ve kültürümüz iyi neyse..