Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik Liderlerine Kışkırtma

Başlatan suey, 28 Ocak 2018, 12:31:22
Okunma sayısı 763 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Birlik Liderlerine Kışkırtma
« : 28 Ocak 2018, 12:31:22 »
Birlik liderlerine korkusuzca çatışma esnasında yaklaşılması, kaçırılması, işkence edilmesi gibi şeyler yapılıyor. Bu biraz Fear-RP kuralını es geçerek yapılıyor. Bu tarz rolleri önlemek için aşağıdaki politika getirilmeli diye düşünüyorum.

• Birlik liderlerine düşman bir birlik lideri hariç hiçbir üye kışkırtma rolleri yapamamalı. Buna örnek olarak birkaç şey vereyim hemen:
    Alıntı
    Jamal Danjuma'nın CDP birlik liderini çatışma esnasında kaçırması.
    Jamal Danjuma'nın CDP birlik liderine işkence yapması.
    Jamal Danjuma'nın CDP birlik liderinin kafasına silah dayaması.
    Jamal Danjuma'nın CDP birlik liderinin üstüne tükürmesi/işemesi.
  • Herhangi bir birlik üyesi birlik liderine karşı bir Fear-RP uygulamalı. Yani bir birlik üyesi kaçırıldığında, karşısındaki kişinin lider olduğunu biliyor ise rolünü buna göre şekillendirmeli.
  • Bu kuralı ihlal eden kişilerin karakter ölüm izni doğrudan karşı birliğin liderlerine geçmeli.

Çevrimdışı ANEW

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 29 Mart 2020, 21:11
Toplam oynama: 53 gün, 4 saat
Ynt: Birlik Liderlerine Kışkırtma
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2018, 12:37:23 »
Bu durumun sadece onaylı birlikler için getirilmesi ve birlik yetkilileri için geçerli olması daha uygun olur

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2018, 12:57:11 »
Abicim herkes istediğini yapar. Rol kısıtlamaya çalışmayın artık. Güçlüysen cezasını kes ama güçsüzsen her zaman ezilirsin. Her şeyi sisteme dökmekten vazgeçin. İsterse kaçırabilir işkence edebilir kimseyi ilgilendirmez. Tükürebilir işemek için izin almalı silah dayayabilir ama sıkmak için izin almalı. Sen adamın CK iznini alıcaksan o adam seni sağ bırakır mı?

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2018, 13:03:07 »
Mantıksız bir öneri. Ben veya adamlarım birlik liderini alabilecek kapasitedeyse, aldığım zamanda herşeyi yapma özgürlüğüm olmak zorunda. Çete rolü yapan kişiler gider mafyaya üstte belirttiğin şeyleri yaparsa zaten bu kural ihlalidir(Fear-rp).
Ek olarak; mesela sunucuya ben yeni başladım ve kim hangi birliğin lideri bilmiyorum, rastgele aldım birisini ve o kişi birlik lideri çıkarsa ceza almam doğru olmaz. Şahsen ben IC olarak tanısam bile, düşman birlik olduğu zaman yazdığın rolleri yaparım ama benim konseptim çete rolleri ise ben gidip zaten mafyayı almam.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2018, 20:23:44 »
Dostum o kadar lazim şey varken önemsiz şeylere neden takıyorusunuz? Desteklemiyorum...

Çevrimdışı suey

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Ocak 2023, 21:12
Toplam oynama: 49 gün, 16 saat
« Yanıtla #5 : 29 Ocak 2018, 00:17:16 »
lütfen bir daha öneri açma saçmalıyorsun  :(

Düzgün bir şekilde anlat neden istemediğini. Gelip burada OOC kinini kusma, fikirlere saygı duymayı ögren. İstediğin gibi eleştir lafım yok, ama bu yaptığın yorum zaten seviyeni belirliyor.