Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç Hasar.

Başlatan Cybersing, 22 Ekim 2018, 15:40:20
Okunma sayısı 1011 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Araç Hasar.
« : 22 Ekim 2018, 15:40:20 »
Daha önce açıldımı bilmiyorum-,.
Oyunda ki oyuncuların çoğu CR yapıyor, aracı düzgün bir şekilde kullanmak yerine trafiği sol şeritten akıtıp, zırhları var diye sağa sola çarpıp rahatca gaza abanıyorlar.

Gerçek hayatta atıyorum altın kaplama, çelik kaplama v.s özel kaplama araçlara bile çizilmesin diye dikkat edilirken bu şahıslar gaza yüklenip CR yapıyor,.

Bence araç hasarına göre aracın hızı düşmeli, %50 oldugunda ise aracın hızı yarı yarıya düşmeli, belirli bir yüzdelik kısımda ise araç stop edebilir,.

Ya da, CR sebebiyle atılan jaillerin süresi çok daha ağır olabilir.
Mesela, 250 ise %25 lik gibi bir süre artış olabilir. [+62 Dakika.]

Çevrimdışı cloaker

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Haziran 2024, 02:39
Toplam oynama: 130 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Araç Hasar.
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2018, 16:03:19 »
Destekliyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2018, 18:10:43 »

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2018, 18:15:29 »

Çevrimdışı TRSinan28

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Nisan 2020, 17:10
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2018, 19:27:14 »
Jail kısmını desteklemiyorum.Jail bu gibi kişileri durduramayacaktır.Fakat hasar aldıkça hız düşmesi güzel çözüm.Destekliyorum.

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2018, 20:24:32 »
Jail kısmını desteklemiyorum.Jail bu gibi kişileri durduramayacaktır.Fakat hasar aldıkça hız düşmesi güzel çözüm.Destekliyorum.

Kardeşim senin bu yorumundan anlıyorum ki sende CR yaparak ilerliyorsun.
Ayrıca Jail durduramayacaksa, gideyim ben senin ailevi değerlerine söveyim, bana herhangi bir ceza verilmesin,.
Gidip DM, OOC Küfür v.s.. birçok suç işleyeyim ceza verilmesin?

+1 Saatin tarafımca çok iyi olacağını düşünüyorum,. En azından 1 saat daha CR yapan şahıslardan kurtulabiliriz.

Çevrimdışı TRSinan28

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Nisan 2020, 17:10
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2018, 21:59:03 »

Ayrıca Jail durduramayacaksa, gideyim ben senin ailevi değerlerine söveyim, bana herhangi bir ceza verilmesin,.

+1 Saatin tarafımca çok iyi olacağını düşünüyorum,. En azından 1 saat daha CR yapan şahıslardan kurtulabiliriz.
İster inan ister inanma CR yapanlardan ben de kurtulmak istiyorum ve kendim de yapmıyorum.Kafanızdan neden birşeyler uyduruyorsunuz? Demek istiyorum ki; ben bu oyuncuları çözdüm.Jailden çıktıktan sonra yine aynısını yapacaklar.Onun yerine diğer fikrin daha iyi demek istedim.Bir fikrini savunmuyorken diğer fikrini savunuyorum ve kabak bana patlıyor.Yapmayın Allah aşkına kardeşim.Ben de senin kadar CR yapanlardan kurtulmak istiyorum.Jail fikrini desteklemiyorum,hasar işini destekliyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bak Jail yemesinler demiyorum.Jail yerlerse yesinler ama bu davranışlarından jail ile kurtulamayacağımızı söylüyorum.

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 23 Ekim 2018, 14:51:24 »

İster inan ister inanma CR yapanlardan ben de kurtulmak istiyorum ve kendim de yapmıyorum.Kafanızdan neden birşeyler uyduruyorsunuz? Demek istiyorum ki; ben bu oyuncuları çözdüm.Jailden çıktıktan sonra yine aynısını yapacaklar.Onun yerine diğer fikrin daha iyi demek istedim.Bir fikrini savunmuyorken diğer fikrini savunuyorum ve kabak bana patlıyor.Yapmayın Allah aşkına kardeşim.Ben de senin kadar CR yapanlardan kurtulmak istiyorum.Jail fikrini desteklemiyorum,hasar işini destekliyorum.Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Bak Jail yemesinler demiyorum.Jail yerlerse yesinler ama bu davranışlarından jail ile kurtulamayacağımızı söylüyorum.

+1 saat daha rahatça oynamak istemez misin?

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan