Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

TİCKET+TS HK

Başlatan sweezy, 27 Ocak 2018, 20:31:45
Okunma sayısı 951 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mayıs 2019, 12:47
Toplam oynama: 66 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
TİCKET+TS HK
« : 27 Ocak 2018, 20:31:45 »
TS'de oyun sorunları ve destek odalarını kaldırdınız. Tickete çok geç bakıyorsunuz forum için ticket attım halen bakılmadı.
TS'de sadece Forum sorunları ve Client sorunları odası açılabilir. Amacı dışı bekleyenler 5 saat banlanır.
Bunları eklemeyecekseniz ticketlere elinizden geldiğince hızlı bakmalısınız.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Ynt: TİCKET+TS HK
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2018, 00:39:13 »
Tabikide sunucuda o kadar kişi arasında bir sen varsın ve tek sen ticket attın ve adminlerde çok hemen bütün herşeye bakıyorlar.

Abi şaka mısin? Sen oyunu en fazla kaç saat oynarsin desem 3 felan diyeceksin o adminler 3 saate yaptiklari işler desen zaten 2 dakika sonra hiçbir anlami kalmadan bir o kadar daha iş cıkıyor ve burada adminlerin hep bir PC önünde hayatı yok bu konuya karşı cıkan aileleri var işleri var sevgilileri var yani sonuçta bunlarda insan lüten ama lütfen biraz anlayışlı davranın ve birde bu bir AR-GE konusu değildir...

Bu son olsun...

iyi roller...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2018, 01:12:04 »
Bir günde ne kadar çok kişiyle ugrasildigini göremezsin bile. Zaten normal bir oyuncunun bile cevaplayabilecegi sorular için destek odasına gelenler var. Aşırı yoğunluk vardi.

Çevrimdışı Ganjaman

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Otto Northey Lv.23
Köken: Meksikan
Son giriş: 14 Ekim 2022, 01:13
Toplam oynama: 142 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 28 Ocak 2018, 01:18:22 »
İnan bana yönetimdeki hiç kimse boş durmuyor,sırf oyuncular için rollerinden vazgeçen yetkililer var,açmayın böyle konular.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #4 : 28 Ocak 2018, 01:44:09 »
TS'de 4 saat boyunca destek beklediğimi hatırlıyorum evet haklısınız. Ama ticket konusunda size katılamayacağım. Oldukça hızlı yanıtlanıyor ticketlar. Bence ticket yeter, TS olmasa da olur.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ocak 2019, 17:48
Toplam oynama: 17 gün, 13 saat
« Yanıtla #5 : 28 Ocak 2018, 01:48:07 »
TS'de 4 saat boyunca destek beklediğimi hatırlıyorum evet haklısınız. Ama ticket konusunda size katılamayacağım. Oldukça hızlı yanıtlanıyor ticketlar. Bence ticket yeter, TS olmasa da olur.

Teamspeakta ne kadar çok yoğunluk olduğunun farkindasinizdir herhalde. En basitinden adam aracımı nereden modifiye ettirebilirim diye teamspeak odasinda "admin" bekliyor.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #6 : 28 Ocak 2018, 01:48:46 »

Teamspeakta ne kadar çok yoğunluk olduğunun farkindasinizdir herhalde. En basitinden adam aracımı nereden modifiye ettirebilirim diye teamspeak odasinda "admin" bekliyor.

4 saat boyunca tüm destek odalarında yalnız olmam dışında evet farkındayım.  ;) Zaten destek beklediğim sorunum ticket üzerinden çözüldü. TS'ye gerek bile kalmadı.
Sonuç olarak o kadar beklememin sebebi belli ki TS destek odalarının kapatılacağından dolayıymış. Şikayetçi değilim zaten. Kontrol etmedim ama ilk mesajda söylediği gibi destek odaları kapatıldıysa bence de isabetli bir karar olmuş. Ticket gayet yeterli.

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 28 Ocak 2018, 22:52:50 »
Ben sadece ts3'te forum sorunları+client sorunları odası kalsın dedim balıklama atlamışsınız. Canlı iletişim her türlü sağlıklı olacaktır. Örnek verelim client ve forum sorunu yaşayan adam ticketten 4 saatte alacağı cevabı tsden canlı bir şekilde hızlıca alacaktır. Sizin ticketinize hızlıca bakılmış ama benimkisine 1 gün oldu bakılmadı tamamen değişen birşey.
@Vuslu! =
Allah aşkına bunun neresi AR:GE konusu değil? Belli ki post kasmak için girmişsin 2 saniye göz atıp yorum atıp çıkmışsın. ben TS'de forum ve client sorunlarnın kalmasını istedim amacı dışı kullanan kişiye 5 saat ban atılmasını istedim. Yorum atarken okuduğun şeylere dikkat etmelisin.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 28 Ocak 2018, 23:01:11 »
Ben sadece ts3'te forum sorunları+client sorunları odası kalsın dedim balıklama atlamışsınız. Canlı iletişim her türlü sağlıklı olacaktır. Örnek verelim client ve forum sorunu yaşayan adam ticketten 4 saatte alacağı cevabı tsden canlı bir şekilde hızlıca alacaktır. Sizin ticketinize hızlıca bakılmış ama benimkisine 1 gün oldu bakılmadı tamamen değişen birşey.
@Vuslu! =
Allah aşkına bunun neresi AR:GE konusu değil? Belli ki post kasmak için girmişsin 2 saniye göz atıp yorum atıp çıkmışsın. ben TS'de forum ve client sorunlarnın kalmasını istedim amacı dışı kullanan kişiye 5 saat ban atılmasını istedim. Yorum atarken okuduğun şeylere dikkat etmelisin.
Kardeşim Post kasıyorum demek. Bir bana söyle TS de öyle bir oda açılırsa ticket neye yariyacak? O kadar buyuk sorunların yanında bu konu çok saçma. Okey ben post kasıyorum ama senin gibi saçma konularda açmıyorum okumadan yorumlasam sadece bir cumle yazar çıkardım bu kadar uzatmazdım...

Çevrimdışı sweezy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 29 Ocak 2018, 00:33:17 »
@Vuslu! =
Kardeşim Post kasıyorum demek. Bir bana söyle TS de öyle bir oda açılırsa ticket neye yariyacak? O kadar buyuk sorunların yanında bu konu çok saçma. Okey ben post kasıyorum ama senin gibi saçma konularda açmıyorum okumadan yorumlasam sadece bir cumle yazar çıkardım bu kadar uzatmazdım...
Bak dostum. Canlı destek farklı beklemek farklı. Bunları anlamayacak kadar kapasiten yoksa bu konuya ve yoruma saçma diyemezsin.