Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Jhon_Peterson // TRSinan28 - Bar Başvurusu

Başlatan TRSinan28, 20 Ekim 2018, 16:01:22
Okunma sayısı 325 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TRSinan28

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Nisan 2020, 17:10
Toplam oynama: 13 gün, 1 saat
Jhon_Peterson // TRSinan28 - Bar Başvurusu
« : 20 Ekim 2018, 16:01:22 »

Genel Bilgiler:

1.01:Şu anki karakteriniz dahil daha önce oynadığınız tüm karakterlerinizi listeleyin(Şu anki karakterinizi kalın renk ile gösterin.): (Jhon_Peterson)

1.02:Oyun içi seviyeniz?:(9)

1.03:Hangi birliğin üyesisiniz, bu işyeri herhangi bir birliğe ait olacak mı?:(Bar,birliğe ait olmayacak.Great Warriors birliğindeyim.)

1.04:Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz?:(Bar'ı ben olmadığım zaman arkadaşım işletecek.Kendisi hafta içi 3-4-5 saat, hafta sonu 5-6-7 saat aktiftir.Ben sadece haftasonu girebiliyorum.)

1.05:Şu anki karakteriniz hiç IC hapise girdi mi, girdiyse neden?:
Spoiler:
Sadece 1 kez girdim;
Yasadışı silah bulundurmak.

İşyeri Bilgileri:

2.01:İşyeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.02:İşyeri adı:(Green Bottle's PUB)

2.03:İşyeri tipi:(Bar)

Uzun Cevaplı Sorular:

3.01:Karakterinizin hikayesinin temelini anlatın, karakterinizin ücreti nasıl karşılayacağını anlatın:(Jhon Peterson,1997 yılında Liberty City'de dünyaya gelmiştir.Ailesi,kendisini yatılı okula vermiştir.Jhon,ailesinin yaptığı bu işten dolayı onlardan nefret etmeye başlamıştır.Daha sonra ne kadar ailesi ile birlikte olsa da artık Jhon ailesinde huzurlu olamıyordu.Jhon,tam 19 yaşına gelene kadar bu aile içerisinde huzursuz olarak yetişmiştir.En sonunda dayanamayıp Los Santos şehrine kaçıp,hayatının geri kalanını orada geçirmeye karar vermiştir.Jhon,Los Santos'da çok yalnızdı.20 yaşına gelmişti,Los Santos'a gelmesinden 1 yıl geçmişti.Hala yalnızdı.Yanaştığı her kişi tarafından atılıyordu.Jhon yine de sabırla bekleyip 1 yıl daha Los Santos'ta kalmıştır.Bu yıl da kendisine arkadaş bulamazsa Los Santos'tan başka ülkeye gidecekti.Ama sonunda hayat yüzüne gülmüştü.Jhon,Ronald adlı biriyle tanışmıştı.Ronald ile çok iyi anlaşıyordu.Jhon,Ronald ile iyice kan kardeş seviyesine gelmişti ve artık ikisinin de aynı yerde geçinebileceği ve eğleneceği bir iş arayaşına geçmişti.Jhon'un aklına parlak bir fikir gelmişti.Green Bottle's PUB'u açacaktı.Ücretleri,Ronald ile birlikte karşılayacaktı.)

3.02:İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: (IC: Sık sık etkinlik yapacağız.Idlewood'da boş boş zaman geçirenleri, dolu zaman geçirmeye davet edeceğiz.Bar'ı işletmek zor olursa eleman alacağız.Uzun lafın kısası,tüm şehirdekilere en kaliteli bar hizmetini göstermeyi planlıyoruz.OOC: Arkadaşımın ve benim çevirdiğimiz rolleri yetersiz bulduğumuzdan daha çok rol çevirmek istediğimizden bar'ı açmak istiyoruz.)

3.03İşinizin bulunduğu alanda sunucuya nasıl katkı sağlayacağını anlatın(OOC):(Sunucuda illaki boş boş gezip sıkılanlar vardır.Elimizden geldiği kadar bu kişileri azaltmaya çalışacağız.Sunucudaki kişiler için güzel bir rol ortamı oluşturmak,etkinlikler ile bu rolleri desteklemek istemekteyiz.)

3.04:İşiniz şehre ne gibi bir katkı sağlayacak?(IC) :(Bar,Idlewood'a çok yakın olduğundan elimizden geldiği kadar Idlewooddakilere keyifli dakikalar geçirtmek istiyoruz.Sık sık etkinlik yapmayı planlıyoruz.Idlewood'u şenlendireceğimize inanıyoruz.)

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "TRSinan28"; işyeri başvurumda verdiğim cevapların hiç birinin kopya olmadığını, dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Bu işi eksiksiz bir şekilde yapacağım, eğer yapmazsam işimin elimden alınacağını anlıyorum ve gelecekte kara listeye girerek, bir daha başvuru yapamayacağımı kabul ve taahhüt ederim. 

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22