"Öhm" Şunuda şöyle bırakayım.

Yarın aston kane + Elsa Ravens in kalıcı hasar ile bacağı kopma videosu geliyor.. sadece senden 10 saat istiyorum 
lan bacağım nerede

hahahahaha daha çok yolun var agresif hiçbir zaman haraket etme hem senin iyliğin hemde önem gösterdiğin birlik için.
Birlik lideri nedir görevleri nelerdir bunları iyice gözetle diğer birliklerin liderlerinin davranışlarına bak ne gibi bir yol izliyorlar, bak şimdi birlik liderisin, sana diyelim birisi geldi birşey yaptı hemen silahına sarılıp ooc kin beslemek değil sakin kalıp zamanının gelmesini bekleyeceksin sen çok agresifsin heralde ergenliğine felan yeni girdin anlayışlı karşılıyalım. seni küçümsemiyorum sadece olanı söylüyorum sonra beni küçümsüyor felan deme agresif olma sen birlik liderisin senin ağzından çıkacak söze belki birliğinde 10 kişi var senin ağzına bakan insanlar var sende onları heder etmekten başka birşey yapmıyorsun senin birliğindeki çocuklarla hiçbir sorunum yok ic şekilde geldin mekanıma silahla ben ses etmedim yenisin alış bunlara kendi ateşinde yanarsın bu sadece öneri ben seni düşmanım olarak görmüyorum ama sen beni görüyorsan o başka ic ve ooc hertürlü şey yapabilirsin ama kendini yakarsın. Geçen birliğindeki adamı yakaladım sana selam gönderdim istesem ona başka şeylerde yapabilirdim fakat biz Rip Street Drifters olarak sokak çetesi felan değiliz kimseyi kaçırıp kolunu bacağınıda kesmiyoruz istesek çok güzel roller çeviririz ama bizim işimiz öncelikli araç vesaire işte.Çok agresif davranmaman dileğiyle biliyorum çok şey yazdım okumayın

.