Şu anda cebimde 900k ya da 1M para var. Bu parayı
tamamen rol ile kazandım. Bundan 15 16 gün öncesine kadar Polis Departmanı'nın teğmeniydim. Sunucu açıldığında da aynen teğmendim, bu zaman aralığında illegal suç örgütleriyle badcop yaparak para kazandım. Bunlarda yine tamamen rolle. Hatta ve hatta bunu en iyi Hate, Rosse ve ya Sangrento bilir, onlarında çok ekmeğini yedim.

Daha sonra bu kazandığım parayla ve bir kaç ortakla Idlegas Market'i aldım zar zor. Ordan 1-2 hafta geçti ve yeterli paraya ulaşmadığımı düşünerek sattım. Daha sonra ortaklık bitti, kendime elektronik market ve giyim mağazası aldım hemen spawn noktasının batısında kalan yer (LS Mart). Şimdi oradan para kazanıyorum. Para harcamıyorum, altımda sadece Sultan var başka hiç bir araca sahip değilim. İnsanlara rolle para kazanmanın ne demek olduğunu göstermek amaçlı Idlewood Coffee'yi açtım, elemanlar aldım. Sırf gelip rol yapsınlar diye de
günlük 5000$ para verdim. Onu geçtim Star News'i aldım 200k'ya yine, sırf yine onlar para kazansın, rol yapsın diye paralar döktüm. The Donato Connection diye oluşumum vardı, güvenlik, şöför falan aldım yine rol yapılsın, para kazanılsın diye. Sadece /stance 1 ya da "W" tuşuna bastıkları için ve sohbet muhabbet ettikleri için günde 6000, 7000'e kadar para verdim. Rolle para kazanmak çok basit. Fakat benimle aynı kapasite de olan kişiler bulmak önemli. Ben yine derim, paraya ihtiyacı olan arkadaşlarım bana ulaşsın ben onlara bi mekan alayım işletsinler. Bu benim için hiç önemli değil çünkü benim yine elektronikçi ve ya giyimde kazancım var ve yüksek. Yakın zamanda belki bi şirket açarım büyük ihtimal, onun üzerinden bi yer açmak isteyenlere destek sağlayabilirim. Bu da rezerve olsun.