Onayımız alınmış olabilir arkadaşlar, onaylı diye zaten güçlü olmuyoruz. Biz yanlışlarımızı öğrenerek, doğruya çevirip kendimizi düzenliyoruz. Tabii ki yönetimi suçlamıyoruz fakat; Bu bizim, birşeyi bilmediğimiz anlamına da gelmez. Biz hiçbir zaman kötü bir eleştiri yapmadık / yaptırmadık, yaptırmayacağız yapmayacağız!
Dersiniz ki ; Biz sizi sevmiyoruz , böyle eleştirilere ( eleştiri diyemiyorum bazılarına. ) devam edeceğiz derseniz.
Tabii ki sizde haklsıınız, yanlışlarımızı açığa çıkartabilirsiniz, biz bunu düzeltmek için varız ama durmadan " ŞUNU YAPIYORSUN, BİLMİYORMUSUN, " Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır arkadaşlar.
Bir ayıp olan şeyde sizin yaptıklarınız, burada sırf bizi kötülemek için saçma sapan yorum atıyorsunuz.
Bir derdiniz varsa gelin konuşalım burada uslubu bozmakla olmaz. Biz hepinizi seviyoruz, kimse kimseyede ayrımcılık yapamaz. Rol bilmiyor mu? Öğrenir, bakıyorum tanıtımlara adam tanıtım yapamıyor olabilir bunda ne var?
Hapise gide gide, ders ala ala öğrenecektir bu hatalarını. Sizde hatalısınız derseniz, gidin şikayet açın burada yok " /q çekiyor " falan demenize hiiç gerek yok.
Zamanında bende bu birlikten çıkmıştım, fakat bana ooc kin olarak da davranmadılar, ooc kininiz var derseniz biz neden durduk yere birine kinlenelim yada Sıkalım( IC olarak )
Asıl bu durumda sizin kininiz var, sırf şirketde çalışanlar Bay Jack'( ıc ) a bağlı olduğu için gelip taramalar falan.
Şikayet açmak doğru yol değil benim için.
Bu arada LSRP+ kullanmak serbest yasak diye birşey yok?
Size ne dokunuyor? Sizimi atıyoruz foruma? Hayır.
Biz 2 adam öldürdük biz kralız, hemen konularına atalım da demiyoruz.
Saygılar, İyi Oyunlar.
(( BerkanÇalışkan'a Not; Yönetim ekibi böyle görürse yapacak birşey yoktur, iyi oyunlar ))
Öncelikle sözlerime başlamadan önce şöyle ekliyeyim hiçbir şekilde duygu sömürgüsü olarak anlaşılmasın burada yapılan açıklamalar beyler bu arada ege kardeşimede teşekkür ederim gayet açıklayıcı olmuş söylediği şeyler ben ona ek olarak birkaç şey söyleyeceğim, beyler biliyorsunuzki bu birlik uzun süredir var inanın onla kötü olalımda IC çatışalım kafasında değilim beni OOC bilen bilir ben kimseyle kötü olmak istemem hep bir orta yol arayan yapım vardır nitekim IC de yaşanan problemler doğrultusunda bu olayları OOC ye aktarıp ana bacı yapanlarda oldu ben yine onların yaşlarına vererek alttan almaya çalıştığım kişiler oldu, açıkcası ben herkesle aramı iyi tutmayı severim(çalışırım) yani bir oyun için bukadar kine falan gerek yok ayrıca egecim arkadaş /q çektiniz demiyor zaten böyle birşey varsa ben bugün bırakıp gideyim bu sunucuyu yani eleştri amaçlı "/q çekmeler başlasın" gibi söylemek istemiş artniyetlik bir durum yok orada biz /q çeken bir birlik olsaydık bu raddelere kadar gelmiş olamazdık bunuda bir ekliyeyim yani. Bunun dışında çok badireler atlatmış bir birliğiz yani her insanın hata yapabileceği gibi birlik içerisinde'de hatalar olabilir şahsım adına konuşayım bir birlik yönetiyorum ve bu hiçte kolay değil her üyenin sorunlarıyla yakından ilgilenmek zorundasın biz ooc sicilleri bile takip ediyoruz gözden kaçmış hata yapan bir üyemiz varsa bunu bir şikayet yoluyla yönetime iletmişlerdir sözlerimi bitirmek üzere şunuda ekliyeyim alınan onay geri alınabilir, aşırı düzeyde bir durum olsaydı zaten birlik kapatılırdı yönetimde bizim emek verdiğimizin farkında umarım daha bir güçlü şekilde ilerleyeceğiz daha temkinli ilerleteceğiz bu birliği lütfen IC konuları OOC'ye taşımayın varsa bir problemi olan gelsin görüşelim PM atsın sorunu olan TS adresimizi vereyim görüşelim yani bu işler küfür veya argo kelimelere dayanarak çözülebilecek birşey değil sonuçta bunun bir oyun olduğunu unutmamak gerekir.