Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

< Leonardo LEE Rodriguez > [ Hawkzound ]

Başlatan Elvis Adalsteinn, 15 Ekim 2018, 18:58:12
Okunma sayısı 495 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 07 Aralık 2021, 13:04
Toplam oynama: 55 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
< Leonardo LEE Rodriguez > [ Hawkzound ]
« : 15 Ekim 2018, 18:58:12 »
Hayat Hikayesi

1994 doğumlu Leonardo Lee Rodriguez'in hikayesidir bu, Karlı ve soğuk bir günün ortasında annesi Marie'nin ağır sancıları sonucu hastahaneye gittiler hızlı ve ani bir doğumun başlangıcı berlilenmişti. Annemin sedyesinin hemen yanındaki adam ise babam Edward. Yüzünden akan bir damla tar yere düşmüştü, sedyeyle birlikte hızlıca doğum odasına koşuyordu! durmaksızın büyük bir hevesin verdiği heyecan ile birlikte. Hemen sağındaki cam arasından rüzgarı estiriyordu. Bir yandan soğukla savaşan Annem Marie büyük zevkli bir savaş içerisindeydi. Heyecan dolu bakışlarıyla o tatlı acı birlikte yüzünden ve ses tonundan belli idi. Babam gözlerini çıkan çocuğa çevirirken mutlulukla ellerini bana uzattı. Kavradı ve gözlerime bakındı. Ve boktan hayatım bu şekilde başladı!

Adım Leonardo Lee, Leonardo Lee Rodriguez çekirdek bir ailenin tek çocuğuyum. İlk Okuldan, lise hayatıma kadar her şey normaldi. Bir akşam gecesinde yırtık paltom ile dolanıyordum. Yüzüme çarpan rüzgar saçlarımı savurdu. İki adam iş hakkında konuşuyordu. Onlara doğru ilerledim esen rüzgar hırpalanmış montumdan paltomu alarak savurdu gidişini izledim. Ve adamlara ilerledim sağımdaki ceketini bana verdi küçük bir gülümseme ile anlaşmıştık. Feci bir kavgadan çıktığım belliydi! adam karşısındaki dükkana bakındı yanındaki adama göz kırparak bana döndü ve ekledi; " Selam dostum! " dedi. Bense karşılık verdim. İlk başta benimle biraz oyalandılar işimi sordular ve MMA dövüşçüsü olduğumu söyledim piç gülüşü ile karşılık aldım ve beni dükkanına götürdü etraf tek kelimeyle harikaydı! spor salonları ve hırsla ter akıtan dövüştüler, sahnede ölmüş bir adam ve purosunu kazanmanın zevkiyle içine çeken bir zenci. Etraf hoşuma gitmişti bana işten bahsetti. Kazandığım her maç için 1500$ alacaktım. Bu harika idi!

Kabul ettim ve hemen ilk günden işe başladım T-shirtimi çıkarttım fit ve kaslı vücudumdan eskiden bu işlerde olduğum belli idi spor salonuna girdim. Aralıksız çalıştım, durmadan yorulmadan! 2 Ayda 15 Kiloluk bir kas kütlesi kazandım! her giden gün başarıya çıkan merdivendi. Ben ise o merdivende yorulacağını bilmeyip, durmadan koşan adamdım. İlk maçıma çıkmıştım yüzümdeki mutluluk ve heyecan ile birlikte maça başladım yumruklarımı sıktım ve rakibime ilerledim 10 dakikalık bir maç sonucu ilk paramı kazanmıştım! bu harikaydı. Aradan geçen bir yıl sonra ailemin ölüşünü gözlerimin önünde şahitlik ettim. Bir trafik kazası geçirmişlerdi. Sıkılmış bir şekilde başarıya çıkan merdivenlerden düşüyordum, yuvarlanarak ve sakatlanarak. Umursamadan ve ayağa kalkmadan düşüyordum. Bir süre sonra ayağa kalktım. Sadece daha hızlı o merdivenden aşşağıya inebilmek için indim ve arkama bile bakmadım cebimdeki son para ile Los santos'a taşındım, ve boktan hayatıma orada devam ediyorum.

Adı : Leonardo Lee
Soyadı : Rodriguez
Yaşı : 24
Memleketi: İtalya/Roma
Dini : Ateizm
Burç : Yengeç
Tuttuğu Takım : CR Flamengo
Lakap : Rod
İlişki Durumu : -

Karakteristik Yapısı : Hiperaktif | Üşengeç | Eğlenceli | Cesur

Mesleki durumu : Bilişim Uzmanı - Teknik Servis Elemanı - Web Programcı ve Tasarımcı
Tecrübesi : Yazılım - Donanım konusunda profesyonel

Telefon Numarası : 444-2-444
E-posta : [email protected]

Evcil Hayvanı : Fransız Bulldog
Hayvanın Cinsiyeti : Dişi
Hayvanın Adı :Nova

Hobileri : Elektronik Cihazları parçalamak | Yazılım hazırlamak | Gitar çalmak | Hayvanlar | Doğa | Balık Tutmak
Fobileri : Boş konuşan insanlar | Kapalı bir alanda kalmak | Sanal alemden uzak kalmak | Dalgacı insanlar

Zaman Tüneli :
~ İtalya'dan Los Santos'a taşındı.
~Santa Marina'ya taşındı.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: < Leonardo LEE Rodriguez > [ Hawkzound ]
« Yanıtla #1 : 15 Ekim 2018, 19:01:54 »
adaş

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 15 Ekim 2018, 19:03:45 »
bora senin karakter tanıtımın vardı, baştan nie açtın ki?

Çevrimdışı Sanji

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 02 Temmuz 2023, 18:01
Toplam oynama: 111 gün, 20 saat
« Yanıtla #3 : 15 Ekim 2018, 19:04:28 »
bşrlr

Çevrimdışı #Çağatay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Ağustos 2022, 22:28
Toplam oynama: 293 gün, 20 saat
Marly Hammer Lv.30
Köken: Kanadalı
Son giriş: 29 Mayıs 2022, 18:04
Toplam oynama: 10 gün, 9 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 07 Mayıs 2022, 14:27
Toplam oynama: 1 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2018, 00:01:16 »
Konu arşive alınmıştır, tekrardan arşivden çıkarılması istenildiğinde forumdan özel ileti yoluyla ulaşabilirsiniz.