Selamun aleyküm herkese iyi oyunlar iyi forumlar derdim kavga çıkartmak veya kimsenin huzurunu kaçırmak değil platformda bir süredir yoktuk ancak geri dönüş yapıyoruz ve duyduklarıma inanmayıp kendim baktığımda yönetimde biliyor ki benim kendi ellerimle kaç hafta uğraştığım mape direk konmuşsunuz kodları katiyen kimseyle paylaşmadım ve bu mapte benden başka kimsenin bir hakkı yok değiştirme hakkınız var ise biz tekrardan düzeni oturtana kadar 1-2 haftalık süreçte değiştirin aksi taktirde yönetim ile iletişime geçicem iyi roller.
Uyarımı dikkate almadınız işi tickete dökmeden önce görmeniz için tekrar alıntılıyorum bana geri dönüş yapın
Dostum, zaten birlik kapandı fakat şunu belirteyim, şehirde 10 a yakın ada mekanı var ve hepsi de bu mekana benzer hatta bu mekanın tıpa tıp aynısı şeklinde yapıldı. Şimdi gelip kapandığı belirtilen bir birliğe böyle uyarı ve apaçık bir tehdit mesajı yazmanın bir anlamı yok. Burası artık aktif olmayan bir birliktir, gidip başka birliklerin mekanına göz gezdirip onları uyarsan senin için daha uygun olur.