Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(AOG) GLAMİRA ORG.

Başlatan cosef06, 15 Ekim 2018, 15:46:03
Okunma sayısı 54115 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SARSILMAZ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Aralık 2021, 21:22
Toplam oynama: 109 gün, 8 saat
Birlik: ******* ***UZA
Ynt: (AOG) GLAMİRA ORG.
« Yanıtla #1380 : 28 Ağustos 2019, 11:39:11 »
Selamun aleyküm herkese iyi oyunlar iyi forumlar derdim kavga çıkartmak veya kimsenin huzurunu kaçırmak değil platformda bir süredir yoktuk ancak geri dönüş yapıyoruz ve duyduklarıma inanmayıp kendim baktığımda yönetimde biliyor ki benim kendi ellerimle kaç hafta uğraştığım mape direk konmuşsunuz kodları katiyen kimseyle paylaşmadım ve bu mapte benden başka kimsenin bir hakkı yok değiştirme hakkınız var ise biz tekrardan düzeni oturtana kadar 1-2 haftalık süreçte değiştirin aksi taktirde yönetim ile iletişime geçicem iyi roller.

Çevrimdışı batikanizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mart 2020, 21:43
Toplam oynama: 87 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #1381 : 30 Ağustos 2019, 00:55:34 »
Arkadaşlar merhaba, bu geceden itibaren birlik faaliyetlerine son vermiş bulunmaktayız.
Uzun soluklu,heyecanlı,zevkli bu süreçte güzel dostluklar edindim kimseyle sorunum yok oyun için sövdüğümüz kırdığımız kim varsa özür dilerim.
Fakat hayatın şöyle bir gerçeği var, herşey oyun değil yaş ilerledikçe insanlar hayalleri için daha çok çabalıyor.
2020 Ağustos ayında dünya turuna çıkacağım o yüzden oyuna pek vakit ayıramıyorum.
Birlik içinde'ki arkadaşlar anlaşmalı olarak ayrılıp yeni bir birlik açtılar (Stanislav) dileyen bu birliğe geçiş yapabilir yöneticisi İbo sevdiğim bir dostumdur Glamira'yı aratmayacağından eminim.
Yönetimde emeği çok olan
Aaron-Ahmet
Andrey-Ahmet
Roman-Rıdvan
Bobo-İbo

Ve desteğini esirgemeyen birlik üyeleri isminizi tek tek yazamıyorum hepiniz seviliyorsunuz kardeşlerim.
Ganton4life ekibine'de burdan sevgiler.
Samp platformun'da 5 yıl ara ara oynadım, oynamaya devam edeceğim. Fakat çok aktif olamayacağım.
48 saat sonra tanıtımı arşive kaldıracağım.
Hepinize sevgiler...

Çevrimdışı keskin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 05 Haziran 2024, 01:07
Toplam oynama: 479 gün, 8 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 00/00/0000
« Yanıtla #1382 : 30 Ağustos 2019, 01:10:01 »
Arkadaşlar merhaba, bu geceden itibaren birlik faaliyetlerine son vermiş bulunmaktayız.
Uzun soluklu,heyecanlı,zevkli bu süreçte güzel dostluklar edindim kimseyle sorunum yok oyun için sövdüğümüz kırdığımız kim varsa özür dilerim.
Fakat hayatın şöyle bir gerçeği var, herşey oyun değil yaş ilerledikçe insanlar hayalleri için daha çok çabalıyor.
2020 Ağustos ayında dünya turuna çıkacağım o yüzden oyuna pek vakit ayıramıyorum.
Birlik içinde'ki arkadaşlar anlaşmalı olarak ayrılıp yeni bir birlik açtılar (Stanislav) dileyen bu birliğe geçiş yapabilir yöneticisi İbo sevdiğim bir dostumdur Glamira'yı aratmayacağından eminim.
Yönetimde emeği çok olan
Aaron-Ahmet
Andrey-Ahmet
Roman-Rıdvan
Bobo-İbo

Ve desteğini esirgemeyen birlik üyeleri isminizi tek tek yazamıyorum hepiniz seviliyorsunuz kardeşlerim.
Samp platformun'da 5 yıl ara ara oynadım, oynamaya devam edeceğim. Fakat çok aktif olamayacağım.
Hepinize sevgiler...
Başta aramız kötüydü sonrasında senle hala kötüydü ama diğer Mathila üyeleri, Rıdvan vs olsun çok saygılı sevgili güzel insanlar.IC Rollerle düşman olsakta bu tabikide birazda OOC vurulsada her zaman kalbimizde yeriniz var hepiniz seviliyosunuz <3

Çevrimdışı eckhoff

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 06 Kasım 2022, 22:17
Toplam oynama: 37 gün, 0 saat
« Yanıtla #1383 : 30 Ağustos 2019, 01:12:13 »
Yönetimde emeği çok olan
Aaron-Ahmet
Andrey-Ahmet
Roman-Rıdvan
Bobo-İbo

Hepinize sevgiler...
Ulan ne kadar güzel yazmışsın çok beğendim.

Çevrimdışı Saglam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:26
Toplam oynama: 19 gün, 0 saat
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 02:47
Toplam oynama: 83 gün, 10 saat
« Yanıtla #1384 : 30 Ağustos 2019, 01:42:48 »
Özelden sorular geldiği için buradan kısa bir yazı yazmak istedim  :D Oyuna ilk başladığımdan beri Andrey Mathila karakteri ile 4 ay boyunca Glamira'da bulundum. İyi kötü yönettik listede zirveye taşıdık, dostla düşmanla yeri geldi güzel roller çevirdik. Pek dm sevmesem de yeri geldi ic düşmanlar ile dmlerde yüzleştik yeri geldi düştük yeri geldi biz üstün geldik. İyisiyle kötüsüyle, en büyük kayıpları verdiğimizde bile çok eğlendim. Bence Glamira bu altın çağı boyunca diğer tüm birliklerin kaderine etki etti, rolünü ve gelişimini iyi veya kötü etkiledi. Bu yüzden herkeste bir hatırası, yeri olduğunu düşünüyorum. Sunucunun bir köşesine güzel bir hatıra bırakmış olduk. Emek gösteren, birlik içinde yokluğumuzu aratmayan, birlik dışında ilişkimiz iyi olsun kötü olsun oyun keyfi sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum valla güzeldi be :D OOC işlerimden dolayı artık online sürem oldukça azaldı, bu nedenle birlik işlerine uzunca bir süre tekrar girişemeyeceğim, daha basit roller yaparım girebildikçe. Şuan Bobo yani İbo yeni bir konsept ile yeni bir rotaya yelken açtı, aynı keyfi orada bulabilirsiniz. Cümleten iyi forumlar iyi roller millet! :)

Çevrimdışı #Root

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2024, 20:44
Toplam oynama: 408 gün, 7 saat
Son giriş: 17 Temmuz 2024, 15:26
« Yanıtla #1385 : 30 Ağustos 2019, 02:41:36 »

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
« Yanıtla #1386 : 30 Ağustos 2019, 08:28:34 »
Hoşçakalın,ve her şey için teşekkürler.

Çevrimdışı MeeRach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Haziran 2023, 20:53
Toplam oynama: 74 gün, 16 saat
Son giriş: 21 Haziran 2023, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #1387 : 30 Ağustos 2019, 11:00:47 »
4 aydır Glamira Organization ismiyle rollerimizi yaptığımız bu oluşum bir birlik olarak gözükse de benim için ağabeyli kardeşli bir aile oldu. Yeri geldi yaşça küçüklerimize ağabeylik, yaşça büyüklerimize ise kardeşlik yaptık. Yeri geldi troll yaptık, yeri geldi ciddiyetimizden ödün vermedik. Yeri geldi rol yaptık, yeri geldi çatıştık. Sonuç ne olursa olsun, eğlendik.

Acısıyla tatlısıyla, Bu 4 aylık süreçte yanımızda yer alan kişilere teşekkürlerimi iletiyor, üzdüğüm/kırdığım kişiler varsa da hepsinden özür diliyorum.

Her yolun bir sonu, her sonun da bir yolu vardır...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2020, 22:36
Toplam oynama: 142 gün, 22 saat
« Yanıtla #1388 : 30 Ağustos 2019, 11:14:24 »
Yönetimde emeği çok olan
Aaron-Ahmet
Andrey-Ahmet
Roman-Rıdvan
Bobo-İbo

Hepinize sevgiler...
Başta aramız kötüydü sonrasında senle hala kötüydü ama diğer Mathila üyeleri, Rıdvan vs olsun çok saygılı sevgili güzel insanlar.IC Rollerle düşman olsakta bu tabikide birazda OOC vurulsada her zaman kalbimizde yeriniz var hepiniz seviliyosunuz <3

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #1389 : 30 Ağustos 2019, 13:18:06 »
4 ayım bu güzel insanlar ile geçti. Tek bir anısından pişman değilim burada bana abilik veya kardeşlik yapan herkese teşekkür ederim. Kırdığım bir insan varsa özür dilerim. Teşekkürler GLAMİRA Ailesi.