keratalar ne kendini ağır abi sandın iyicene
Yok kardeşim almıyorum seni birliğe tekrar. Rolünü beğenmedim, saçma hareketlerin vardı şutladım. He bir de forumdaki yaşını düzelt, birilerine yamanmaya çalışırsan discordda vs anlarlar nasılsa. Haydi başka kapıya artık bekleme yapma 
SJAJSJJSJSJSJDJDJDJ krdş sen 1 levelken ben birlikteydim keyfimden çıktım boş yapma bundan sonra
Küçük kardeşim sen icde çektiğin u'nun kafasını ooc yaşıyor olmalısın bu muhteşem hayal dünyasını neye borçlusun? ;D
Adam doğru söylüyor adamım sizler yokken biz vardık bu birlikte adem yönetiyordu bu birliği siz sonradan gelip lider oldunuz o kadar ayrıca Senin bu birlikte lider olmanın tek sebebi batıkan batıkanın OOC yakın arkadaşı olduğun için bu birliğin liderisin batıkan olmasaydı sen bu birlikte en fazla Mafioso olurdun
Madem o kadar uzun süredir oynuyordunuz ben girdiğimde neden benimle aynı rütbedeydiniz kardeşim? Ben yokken neden birliği büyütmediniz, onay bile almadınız? Siz olsaydınız lider? Abi geri al abi diye ağlayan çocukları almadım diye bana ooc kinleri umrumda olmaz ama herkes emeğe saygı duymalı.
Ben kimseyi burada elimdeki ekran görüntülerini paylaşarak rencide etmeyeyim diyorum ama zorluyorsunuz. Rol atıyoruz peşinden 10 gereksiz yorum, sırf rol gözükmesin diye çaba harcanıyor. Yapılan şey ayıp.