Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(AOG) GLAMİRA ORG.

Başlatan cosef06, 15 Ekim 2018, 15:46:03
Okunma sayısı 54407 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ocak 2021, 16:34
Toplam oynama: 201 gün, 18 saat
Birlik: *** ***** **RDA
Ynt: (AOG) GLAMİRA ORG.
« Yanıtla #1180 : 09 Ağustos 2019, 12:31:18 »
Arkadaslar rolleriniz cok güzel kötüleyenlere aldirmayin harikasiniz benide alin gelcem yakinda..
adam işeyip tanıtıma atmış bunu güzel :DDD

Çevrimdışı Jescy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Ocak 2024, 01:10
Toplam oynama: 73 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Sırp
Son giriş: 10 Ocak 2024, 00:55
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #1181 : 09 Ağustos 2019, 13:02:55 »
Arkadaslar rolleriniz cok güzel kötüleyenlere aldirmayin harikasiniz benide alin gelcem yakinda..
adam işeyip tanıtıma atmış bunu güzel :DDD
Ah adamim... Beni anlamiyorsun..

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
« Yanıtla #1182 : 09 Ağustos 2019, 14:07:01 »
Düşmanımın mekanına sızıp bilgilerine USB'ye yedekliyor,adamların kayıtlarını siliyorum. Sonrasında aile değerleriyle alay etmek için fotoğraflarına işiyorum. Sonrasında elimi kolumu sallayarak mekanı terk ediyorum. Rol bundan ibaret,ve sizin takıldığınız nokta fotoğrafa işemem. Profillerinizi ve rollerinizi inceledim. Esos'taki günlerdir laf atan arkadaş daha doğru düzgün cümle kuramıyor,Little Haiti'dekiler ise hep aynı rolleri yapıp farklı tanıtımları kirletmekle meşgul. Bana kendi rolleriniz içinden dişe dokunur bir şey söyleyin,ona göre bu rolü eleştirelim olur mu?
Haricinde geçen ay söyledim,yine söylüyorum. Atıldığınız,yalvarıp alınmadığınız birliklerin tanıtımlarına girip laf atmayın. Komik duruyorsunuz. Ve ağlayacaksanızda gidip forumdaki Oyun Dışı Sohbet kısmına konu açıp orada ağlayın.

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #1183 : 09 Ağustos 2019, 16:26:35 »
Düşmanımın mekanına sızıp bilgilerine USB'ye yedekliyor,adamların kayıtlarını siliyorum. Sonrasında aile değerleriyle alay etmek için fotoğraflarına işiyorum. Sonrasında elimi kolumu sallayarak mekanı terk ediyorum. Rol bundan ibaret,ve sizin takıldığınız nokta fotoğrafa işemem. Profillerinizi ve rollerinizi inceledim. Esos'taki günlerdir laf atan arkadaş daha doğru düzgün cümle kuramıyor,Little Haiti'dekiler ise hep aynı rolleri yapıp farklı tanıtımları kirletmekle meşgul. Bana kendi rolleriniz içinden dişe dokunur bir şey söyleyin,ona göre bu rolü eleştirelim olur mu?
Haricinde geçen ay söyledim,yine söylüyorum. Atıldığınız,yalvarıp alınmadığınız birliklerin tanıtımlarına girip laf atmayın. Komik duruyorsunuz. Ve ağlayacaksanızda gidip forumdaki Oyun Dışı Sohbet kısmına konu açıp orada ağlayın.
jkfbnsekfnekfnekjnsfejfnrkgnksg, emoteleri çoğaltta bu laflarını attığın rol ssinde görelim. attığınrol ssi bize fotorafa işemenden başka birşey anlatmıyor. resmi arkadaşım. yanlış sözleri gogleden düzelten, burada laf kalabalığı yapıyor kmvsfmvfkvmob

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #1184 : 09 Ağustos 2019, 16:29:34 »
1 sayfayı haftada 1 atlıyor. madem o kadar iyisin rol ssi atta sayfa eskimesin. anca dm. aracımla idlewooddan arkadaşı alıcam sizin araçların hasar artmış yüksek ihtimal araçları tamir edeceksiniz rota aynı gelip mal mal sıkıyonuz O-0 kdnjsfjrnmvkrjvkbmnjg

Çevrimdışı MeeRach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Haziran 2023, 20:53
Toplam oynama: 74 gün, 16 saat
Son giriş: 21 Haziran 2023, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #1185 : 09 Ağustos 2019, 16:50:10 »
1 sayfayı haftada 1 atlıyor. madem o kadar iyisin rol ssi atta sayfa eskimesin. anca dm. aracımla idlewooddan arkadaşı alıcam sizin araçların hasar artmış yüksek ihtimal araçları tamir edeceksiniz rota aynı gelip mal mal sıkıyonuz O-0 kdnjsfjrnmvkrjvkbmnjg
Normalde bu tanıtımın altına atılan bu tür mesajlara cevap vermem fakat kendi kendine konuşma diye cevap veriyorum;
yukarıda arkadaş bahsetmiş, genellikle drive-by için mekandan çıktığımız zaman bizi takip eden, CR atan, trolleyen, IC düşmanlarımızın ismini söyleyen çok kişi oluyor. Muhtemelen siz de bizimkilere böyle bir şey yaptınız ki ateş altına alınmışsınız, yok eğer yapmadım diyorsanız ya şikayet açın ya da gelip birlik yetkililerine olayı anlatın. Biz birlik yetkilileri olarak her türlü DM'ye karşıyız zaten. Tespit ettiğimiz halde kişiye gereken cezayı veriyoruz. Evet, üyeler birliği temsil ediyor, onların yaptığı ihlaller direkt olarak birliğe yansıyor. Biz de bunun için sizlere gelip direkt olarak bizimle iletişime geçmenizi söylüyoruz, buraya gelip tanıtımı kirletmenin boş bir uğraştan başka bir şey olmadığını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Rica ediyorum, daha fazla tanıtımı kirletmeyiniz. İhlal yapanları birlik yetkililerine bildirin, biz gerekeni yaparız.
Spoiler:
"DM'e karşısınız ama OOC sicilinde DM var QÇÖTQMTQWŞLTLQWMtqçönmşQT"
diye dalga geçecek olan arkadaşlara sesleniyorum, olayda haklı olmama rağmen IC düşmanlığı kanıtlayacak bir delilim olmadığından dolayı savunmam yetersiz kabul edildi ve ceza aldım.

Çevrimdışı MeeRach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 25 Haziran 2023, 20:53
Toplam oynama: 74 gün, 16 saat
Son giriş: 21 Haziran 2023, 05:12
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #1186 : 09 Ağustos 2019, 22:07:02 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Koreli
Son giriş: 30 Temmuz 2019, 20:19
« Yanıtla #1187 : 09 Ağustos 2019, 22:17:01 »
?
?
?
?
?
?
?
?
?

Çevrimdışı hopaless case

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bailey Riggs Lv.19
« Yanıtla #1188 : 10 Ağustos 2019, 00:19:31 »
Normalde bu tanıtımın altına atılan bu tür mesajlara cevap vermem fakat kendi kendine konuşma diye cevap veriyorum;
yukarıda arkadaş bahsetmiş, genellikle drive-by için mekandan çıktığımız zaman bizi takip eden, CR atan, trolleyen, IC düşmanlarımızın ismini söyleyen çok kişi oluyor. Muhtemelen siz de bizimkilere böyle bir şey yaptınız ki ateş altına alınmışsınız, yok eğer yapmadım diyorsanız ya şikayet açın ya da gelip birlik yetkililerine olayı anlatın. Biz birlik yetkilileri olarak her türlü DM'ye karşıyız zaten. Tespit ettiğimiz halde kişiye gereken cezayı veriyoruz. Evet, üyeler birliği temsil ediyor, onların yaptığı ihlaller direkt olarak birliğe yansıyor. Biz de bunun için sizlere gelip direkt olarak bizimle iletişime geçmenizi söylüyoruz, buraya gelip tanıtımı kirletmenin boş bir uğraştan başka bir şey olmadığını siz bizden daha iyi biliyorsunuz. Rica ediyorum, daha fazla tanıtımı kirletmeyiniz. İhlal yapanları birlik yetkililerine bildirin, biz gerekeni yaparız.
Spoiler:
"DM'e karşısınız ama OOC sicilinde DM var QÇÖTQMTQWŞLTLQWMtqçönmşQT"
diye dalga geçecek olan arkadaşlara sesleniyorum, olayda haklı olmama rağmen IC düşmanlığı kanıtlayacak bir delilim olmadığından dolayı savunmam yetersiz kabul edildi ve ceza aldım.
Ic düşmanlığımızın kanıt yetersizliğinden dolayı Dm çapında değerlendi bay bilmiş ldmfsşlkgmflkgdlskflkgöesşldfösşlkgöfşömkh

Çevrimdışı LaFlame

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ocak 2025, 22:43
Toplam oynama: 164 gün, 8 saat
Son giriş: 07 Haziran 2024, 17:30
« Yanıtla #1189 : 10 Ağustos 2019, 06:29:25 »
jkfbnsekfnekfnekjnsfejfnrkgnksg, emoteleri çoğaltta bu laflarını attığın rol ssinde görelim. attığınrol ssi bize fotorafa işemenden başka birşey anlatmıyor. resmi arkadaşım. yanlış sözleri gogleden düzelten, burada laf kalabalığı yapıyor kmvsfmvfkvmob

Güzelim bak inceledim rollerini,adamı düşürüp tükürme rolü atıyosun. Son bi haftada 3 rol atmışsın toplam 4 ss'ten ibaret. Hatasız yazdığın bi cümlen yok. Attığın rollerde maksimum 6 emote var. Ne yani,bizde birbirimize otomattan cips alıp " saol " mu yazalım? Kalsın ya,biz senin kadar iyi rol yapmayacağız.
Haricinde yanlışını düzeltmek için internetten bakabilirsin,bu yanlış bir şey değil. Araştırmadan doğrusunu öğrenemezsin,ha sana vahiy iniyosa ayrı konu. Ve son olarak bilmemek değil,öğrenmemek ayıp. Burada yaptığın hatayı düze çıkartmaya çalışma. İyi bir şey değil bu yaptığın.