Birlik yetkilisine sesleniyorum. Adamlarını, arkadaşlarını çatışma sıralarında sürekli AFK bırakmaması CRASH verdirmemesi için uyarmanı rica ediyorum. Sürekli olarak şikayet açmak zorunda kalıyoruz. Bir tek bunlar değil diğer ihlalleri yapmaması içinde uyarmalısın. Sonuçta birlik üst sıralarda ve böyle oyuncuların olması bizi üzüyor...
Tavsiyen için teşekkür ederim. Kurallar bizim için en hassas noktadır. Biz roleplay severler olarak birlikteyiz, dm önceliğimiz değil. Bu yüzden hakkıyla bize silah kaybettirenleri de dert etmiyoruz. Kural ihlali yapmak için bir sebebimiz, yaramız yok. Sadece birlik kasasındaki parayla uzun süre silah ihtiyacını karşılarız, kaldı ki herkesin bunu dert etmeyecek kazançları var zaten.

Kural ihlalleri yapanlar yeni katılanlardır, yapanı gördüğümüzde uyarıp doğrusunu öğretiyoruz, devam ederse birlikten atıyoruz. Yapanlara lütfen şikayet açmaya devam et, bana da forum üzerinden ileti göndererek gösterirsen ben de uyarır, tekrarı halinde birlikten atarım. Böyle böyle birbirimize yapıcı eleştiriler katarak güzel bir rol ortamı sağlayacağımıza inanıyorum, tekrar teşekkürler.