ABİM BENİM BAŞARILARINIZ DEVAMINI DİLERİM. ÇOK İİSİNİZ BANADA ROL ÖĞRETİRSENİZ SEVİNİRİM
Vacca abine söyle öğretir o.
Kardeşim arkadaşlarına söyle biraz roleplay öğrensinler 17 yaşındaki çocukla mafyacılık oynuyorlar.
Bu birliği rol öğretmek amacıyla kurmuştum bir çok rol bilmeyen üyeleri de alıp onlara rol öğretmeye çalıştım ve başardığıma inanıyorum bazıları ayrılıp 3-4 ayrı birlik açan kişiler şahidimdir.
Bundan sonra tanıtıma , rollere , üyelere revizyon getiriyorum yeniden başlıyoruz.
Adem bro sen devam et kimseyi kafaya takma güzel ilerliyorsun diğerleri bir kenarda köşede ağlasınlar, baksınlar bu adam yılmayacak kendi yollarına devam ederler-. sıfır sıkıntı okay
barış lagaluga yapıp moral vermeye çalışma yoksa boşuna uğraşır şuan adem
adem onay alınca geleni geçeni birliğine aldın şimdi cezasını çekiyorsun
zamanında rol yapmaya geliyorduk adamlarınız bizi tarıyordu silahsız olmamıza rağmen
vurulunca /birliklerde 1. olan birliğe mi kafa tutuyonuz hayırdır moduna giren adamların var
ben sana pmden söylemiştim gereksizleri atmanı
onayınız gitti geçen gün vuruldunuz adamlarınız hala esc basıyor kalkınca sıkmaya devam ediyor koşuşturuyor vs. vs.
gereksizlerin kim olduğunu biliyorsun zaten sana söylemiştim ama belki arkadaşındır diye ellemiyorsun
ben birliğimi 4 kişi kurdum, 2si gereksizdi ve birliğe zarar veriyordu. sanırım birliği kurmamın üzerinden 3 hafta geçtikten sonra ck edip postaladım ve şimdilerde birliğe geri dönmek için bana yalvarıyorlar.
birliğindeki gereksizleri atıp atmamak sana kalmış
biri zarar veriyorsa atman gerekiyor
ben elimdekilerle şikayet açmasam gördüğün gibi başkası açıyor gidiyor onayın
çeki düzen ver birliğine.