Spencer Crester ve Edward Carlone'un rol bildiği bir serüvende buluşmak dileğiyle.
Peki.
Haklı çıkmak için beni kötü gösterebileceğin görüntüleri atman da bi komik. Birlik tanıtımımızdan bölgemizi gelip görüyor ve bölgeye gelip, saçma roller çeviriyorsun. Ortada hiçbir şey yokken arabanı ters şerite çekip "Sorun mu var gençler?" demen kadar saçma bir şey görmedim. Bunun yanında senden sayıca üstün olmamız, seni orada öldürebilecek olmamız ve kendi bölgemizde olduğumuzu da varsayarsak yaptığın (bilmiyorsun)roller saçmalıktan ibaret.
Attığınız sslerde ki görünüşe göre rol kalitesinde Spencer ve Edward daha iyi gözüküyor. Resmen trollemişsin Daidoksu.
Böyle bir rolün görüntüsünü benim birliğime, benim birliğimdeki insanlara atsalardı gerçeği söylerdim; bundan emin olabilirsin. Fakat kalbi kırılmasın diye onu koruma çaban etik davranış değil. Bir yanlışı varsa bunu söylemelisin. Hiçbiriniz hayatınızın devamlılığında gerçek çerçevelerde böyle bir manzarayla karşılaşmayacaksınız, çünkü böyle bir şeyin olma şansı yok. İsterseniz Sedat Peker olun, bu durumları yaşatamazsınız. Bu rol değil. Benim yaptığım olması gerekendi, ortada da trollemek falan yok. Varsa bunu at, sana açıklamasını yaparım zaten.