Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

(AOG) GLAMİRA ORG.

Başlatan cosef06, 15 Ekim 2018, 15:46:03
Okunma sayısı 53673 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2023, 23:40
Toplam oynama: 137 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Lance Rosse Lv.20
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 22:26
Toplam oynama: 4 gün, 14 saat
Birlik: ****** * *ife
Ynt: Glamira Organization
« Yanıtla #230 : 05 Aralık 2018, 09:32:49 »
İlk ve son ikazımızdır, '/q' gibi kural ihlallerine devam edecek olursanız birlik direkt olarak kapatılacaktır.
İyi forumlar.

Kim /q atıyor bilmiyorum ama benim yaptığım hata yok OOC sicilimde yok da , ben hariç yönetim rütbesinde olan  olmayan üyelerin /q atma gibi durumunu takip edemiyorum ve onların yaptığı hata birliği etkilemesi çok saçma olurdu. Sonuçta bir çok adam var belirli 2 kişiyi gerçek anlamda 2. lider rütbesini verdim.  Bu kadar emekten sonra birliğin kapanması işten bile değil ama daha dikkatli olacağız.

adem çok hatan var ama söylemicem sen kendini bu hale getirdin
Para istedin param yok diye mi bunu yapıyorsun? Aynılarını Falcon aileleri yaptı para ile tehdit ettiler OOC olarak.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Rosse Lv.20
« Yanıtla #231 : 05 Aralık 2018, 09:41:04 »
Kapat kardeşim bizide kapat rol dönmesin hiç ortalıkta yeni aldığımız 2-3 adam q atıyor diye birliği kapatırım diyorsun askermi burası 1kişi yüzünden bütün birlik gitsin q atan zaten hapse giriyor birlikle ne alakası var bunun @Hera

Kural ihlali kim yaparsa yapsın birlikten atılacaktır. Benim sicilimde bile OOC kural ihlali yok bundan sonra kim yaparsa  affı yok.

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 05 Aralık 2018, 08:23
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #232 : 05 Aralık 2018, 09:51:34 »
para benım skımde degıl lan sen nasıl bu hale geldın git babanın arabasını al 200 le duvara gir oldur kendini hayatın samp olmus adem

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Rosse Lv.20
« Yanıtla #233 : 05 Aralık 2018, 09:55:49 »
para benım skımde degıl lan sen nasıl bu hale geldın git babanın arabasını al 200 le duvara gir oldur kendini hayatın samp olmus adem
Facebook grup mesajlarında hep bunu kendin için diyordun ne yaptın düşünüyor musun? Yalnız o 300 e kadar basıyor.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Rosse Lv.20
« Yanıtla #234 : 05 Aralık 2018, 10:06:44 »
Tekrar ediyorum üyelerin konuda baltalama gibi tartışmaya yönelik mesaj atmayın, eğer kural ihlali yapan var ise lütfen bana bildirin. Birliğin geleceği söz konusu.

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 70 gün, 12 saat
« Yanıtla #235 : 05 Aralık 2018, 10:15:18 »
intihar etcek kadar got yok bende panpa

Çevrimdışı Plastik Mafya

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Max Andreas Lv.15
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2023, 01:05
Toplam oynama: 54 gün, 4 saat
« Yanıtla #236 : 05 Aralık 2018, 14:01:25 »
İlk ve son ikazımızdır, '/q' gibi kural ihlallerine devam edecek olursanız birlik direkt olarak kapatılacaktır.
İyi forumlar.

Kim /q atıyor bilmiyorum ama benim yaptığım hata yok OOC sicilimde yok da , ben hariç yönetim rütbesinde olan  olmayan üyelerin /q atma gibi durumunu takip edemiyorum. Sonuçta bir çok adam var belirli 2 kişiyi gerçek anlamda 2. lider rütbesini verdim.  Bu kadar emekten sonra birliğin kapanması işten bile değil ama daha dikkatli olacağız.
Söylemiyeyim dedim ama bu birliğin lideri sensin Adem.Kim ne halt yiyor hepsini bilmek zorundasın,liderliğin olayı da bu.Zaten sana şahsî ceza değil birliği kapatırım dedi.Bu birlikte sadece sen yoksun senin almış oldugun adamlar da var.Q atanlar,sicili kabarık yönetim vs. vs. Eğer bir aile açtıysan yönetmesini bileceksin.Sonra yok ben yapmadım adamım yaptı demeyeceksin çünkü adamlarından da sen sorumlusun,birlik liderliği bir sorumluluktur.Yani demem o ki sen suçsuz olabilirsin ama birlik suçlu,iyi forumlar.

Çevrimdışı cosef06

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Rosse Lv.20
« Yanıtla #237 : 05 Aralık 2018, 14:42:46 »
İyi forumlar.

Kim /q atıyor bilmiyorum ama benim yaptığım hata yok OOC sicilimde yok da , ben hariç yönetim rütbesinde olan  olmayan üyelerin /q atma gibi durumunu takip edemiyorum. Sonuçta bir çok adam var belirli 2 kişiyi gerçek anlamda 2. lider rütbesini verdim.  Bu kadar emekten sonra birliğin kapanması işten bile değil ama daha dikkatli olacağız.
Söylemiyeyim dedim ama bu birliğin lideri sensin Adem.Kim ne halt yiyor hepsini bilmek zorundasın,liderliğin olayı da bu.Zaten sana şahsî ceza değil birliği kapatırım dedi.Bu birlikte sadece sen yoksun senin almış oldugun adamlar da var.Q atanlar,sicili kabarık yönetim vs. vs. Eğer bir aile açtıysan yönetmesini bileceksin.Sonra yok ben yapmadım adamım yaptı demeyeceksin çünkü adamlarından da sen sorumlusun,birlik liderliği bir sorumluluktur.Yani demem o ki sen suçsuz olabilirsin ama birlik suçlu,iyi forumlar.

Birlikte 74 adam var ve bu zamana kadar ihlalden en az 30 -40 adam atıldı. Adam birliğe girer bilerek ihlal yapıp kapanır.
Bİrlik yönetimin de sadece 1 kişinin kabarık ama bir daha kural ihlali yapmayacağına söz verdi.

Çevrimdışı davidd

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: