İlk defa adam vurmuyoruz çok vurduk ama önemli olan rol vurmak önemi yok silahla rol yapmıyoruz ama rol üzerine güzel bir rol yapınca atmak hakkımız 
Devam edecekseniz sildireceğim yorumları.
Burada vurduğumuz adamları söylemeye gerek yok, ona bakılırsa YNG de 10-11 tane birliğe girmişliğim ve hepsini yönetmişliğim var siyahi birliğinden latin birliğine latin birliğinden italyan alman mafyasına kadar ve ayrıca SAN da yönetim kurulu başkanlığı da yaptım. Bunları burda sunmak çok bir marifet değil. ;)
Madem sunmuşken bende sunayım YN -RP de adım Lance Rosse idi bütün birliklere girdim sadece Hitmana girmedim.
20 ye yakın zenci konsept birlikleri açtım kapattım hepsi zenci rolüydü hiç hispanik yapmadım, Ganton 4 Life, Grove gibi çeteleri açtım en iyi olduk konuşulduk Hilltop farmda Cassidy karteli kurduk. En çok zenci rolü yaptım 5 sene YN-RP oynadım ilk başladığımda 2013 yıllarıydı 2018 yılında kapandı. Bunların hiç bir önemi yok.
IC olarak sizi öldürdük neden OOC döküyorsunuz anlamıyorum.
ŞİSDFİAMSDFLİASDMFŞLASM HALA ÖLDÜRDÜK DİYOR
yngde blackpoolu kurduk, sorabilirsin herkese kaç kişiyi oyundan bıktırdığımızı, bıraktırdığımızı, banlattığımızı
ıc olarak sizi öldürdük diyorsun, ortamı ateşleyen sensin knk
bu arada hileyi falan clienttan aşırdın mı adem
Tarih Karakter Admin Süre 1 kayıt Gerekçe
11/12/2015 23:06 Lance_Rosse Norman_Norris 0 Hile