Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Nathan Foster & Austin Berganza 21.08.2026

Başlatan EXhalation, 21 Ağustos 2026, 01:48:28
Okunma sayısı 132 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EXhalation

Forum Moderator
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Eylül 2026, 13:11
Toplam oynama: 206 gün, 14 saat
Birlik: ELS6
Köken: Rus
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 36 gün, 1 saat
Birlik: ELS6
Köken: Fransız
Son giriş: 10 Eylül 2026, 03:45
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Nathan Foster & Austin Berganza 21.08.2026
« : 21 Ağustos 2026, 01:48:28 »

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT — MEMUR ŞİKAYETİ
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

ŞİKAYETÇİ BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Eve Lewis
Doğum Tarihi: (17.04.1998)
Telefon Numarası: 888-7-888
Ev Adresi: 54.sokak PigPen, East Los Santos

ŞİKAYET EDİLEN MEMUR BİLGİLERİ

Adı Soyadı: Nathan Foster & Austin Berganza
Rütbesi: Officer I & Officer I

OLAY BİLGİSİ

Olay Saati & Tarihi: (01:17 & 21.08.2026)
Şikayet Sebebi: Sokak ortasında maskemi çıkartmamı istediler ve işbirliği yaparak dediklerine uydum, maskemi çıkarttım ve ellerimi kaldırdım. Üzerimi aramak istediler bende kadın memur istediğimi söyledim ancak bu sırada bana karşı olan üslupları inanılmaz derece kötü ve asla profesyonel değildi. Bu tarz bir durumda kaldığım için süpervizör talebinde bulunduğumu söyledim, tekrar tekrar söylememe rağmen bu isteğim direkt olarak yerine getirilmesi gerekirken ilgili memurlar talebimi karşılamadı. Telsizden çağrı yapmak yerine bana "Süpervizör yok" ve "Kendisi izinde" gibi ifadeler kullanıldı. Yapılan büyük bir hatadır ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.
Mağduriyetiniz: Baskı altında bırakıldım ve psikolojik olarak yıprandım. Tazminat talebinde bulunuyorum, ilgili makamlar üzerinden dava açacağım.

KANIT BİLGİSİ & ONAY

Kanıt(Video)
(Link)

Ben Eve Lewis, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.