Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mars Rydberg - Mars Inspection Pub

Başlatan marstral, Dün, 16:24:16
Okunma sayısı 32 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi marstral

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Ağustos 2026, 13:15
Toplam oynama: 167 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Kent Rydberg Lv.29
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Ağustos 2026, 21:24
Toplam oynama: 6 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Mars Rydberg - Mars Inspection Pub
« : Dün, 16:24:16 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzun reddedilmesine sebep olacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz. Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Hemen hemen haftanın her günü aktifim. Günlük en az 1 saat olacak şekilde işyerini açık tutabilirim.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10+ level olmalıdır): [Mars_Rydberg]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [344.07, -71.27, 2.43, 268.11]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
İş yeri adı: [Mars Inspection Pub]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Bar]
İş yeri interioru: [Vorchesky Pub]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Geçmiş yıllarda onaylı yarış birliği liderliği yapmış birisi olarak araç bakım/modifiye gibi rollerde deneyim kazanmış birisiyim. Buna istinaden şehirde şu anda oto yedek parça ve ekspertiz rolleri gibi rollerin olmadığını fark ederek, bu bağlamda rol paslamak isteyen arkadaşlara oto yedek parça/ekspertiz/oto tamir konulu rolleri yapabilme şansı sunduğum işyerinin hemen yanında bulunan bu mekanı da kullanıma açmak istiyorum. Başvurusunu attığım işyeri(ID: 249) un hemen arkasında bulunan işyeri(ID: 140) da tarafıma ait, ve mekanın bölünmezliğini korumak adına bu işyeri içinde başvuru yapmak istedim. Şu an başvurusunu yaptığım işyeri(249)'ni bahsini geçirdiğim rolleri yaptığım mekana ait bir bar/pub olarak kullanmak istiyorum. Onaylandığı takdirde bu işyerinde, araç/modifiye tutkunları arkadaşlarımızla gün sonunda eğlenceli vakit geçirmek adına bar konseptinde işletmeyi kullanmak, onlara kafa dağıtabilecekleri ve vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmak istiyorum.]
İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Barmen, Garson, Güvenlik, Eskort, Bazı il-legal meslekler(Silah, uyuşturucu vb.), Müzisyen/DJ gibi meslek imkanları, ve özellikle gece saatlerinde yapacak bir şey bulamayan arkadaşları sosyalleştirmek.]
İş yeriniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Malum şehir hayatında kasabalara eskisi kadar aktiflik ve önem verilmiyor. Kişisel olarak daima kasaba rollerini yapmayı sevmişimdir. Üzerimde bulunan neredeyse tüm mülkler Palomino gibi kasabalarda bulunmaktadır. Bu bağlamda bahsi geçen işyeri'nin Blueberry bölgesinde bulunması dolayısıyla, kasaba rollerini daha aktif hale getireceği, popülasyonun Santos dışarısında da aktif hale getireceği kanaatindeyim.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "marstral"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimiçi UnknownCMD

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Kanadalı
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 198 gün, 23 saat
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Ynt: Mars Rydberg - Mars Inspection Pub
« Yanıtla #1 : Bugün, 13:13:36 »
Mars_Rydberg adlı karaktere 7 gün rezerve edildi.