ROSE STERLİNG
Ufak Çabalar
Part 1: Köken ve Geçmiş (1998 - Los Santos'a Varış)1998 yılında İngiltere’nin Birmingham kentinde, eski bir ordu silah uzmanı baba ve mimar bir annenin kızı olarak dünyaya geldi. Orta varlıklı ve disiplinli aile yapısı, onun küçük yaşlardan itibaren hem makineler hem de ateşli silahların mekaniğiyle iç içe büyümesini sağladı. Bazasından aldığı silah eğitimi ve teknik disiplin, onda küçük yaşlardan itibaren kolluk kuvvetlerine karşı büyük bir merak uyandırdı. İngiltere’deki eğitiminin ardından, kendi hedeflerini çizmek amacıyla Los Santos’a taşınma kararı aldı.
Part 2: Akademik Başarı ve LCCU YıllarıLos Santos’a yerleştikten sonra Los Santos City University (LCCU) Makine Teknikerliği bölümüne kaydoldu. Eğitim hayatı boyunca disiplinli çalışma etiği ve analitik zekasıyla öne çıktı. Silahlara olan ilgisini ve mekanik bilgisini, üniversitede aldığı teknik çizim ve malzeme eğitimiyle birleştirdi. Bölümünü yüksek dereceyle tamamlayan karakter, eğitim sürecinde hem mekanik parçalar ve motor teknolojileri hem de balistik yapıların teknik detayları üzerine derin bir uzmanlık kazandı.
Part 3: Bugün ve LSPA Vizyonu
20-li yaşlarının sonundaki bu hırslı İngiliz kadın, İngiliz aksanının getirdiği özgüven, aileden gelen silah hakimiyeti ve teknik diplomasıyla Los Santos’ta kendi yolunu çiziyor. Ailesinin sağladığı konforu arkasında bırakıp çocukluk hayali olan polislik mesleğine adım atmak isteyen karakter, LSPA bünyesinde hem saha operasyonlarında hem de teknik/balistik analizlerde fark yaratmayı hedefliyor. Disiplini, soğukkanlı yapısı ve silahlara olan doğal yatkınlığıyla teşkilatın en dikkat çeken adaylarından biri olmaya hazır.