Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Şirket Sistemi

Başlatan sabendoğu, 04 Ağustos 2026, 20:13:27
Okunma sayısı 178 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi sabendoğu

Game Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Şirket Sistemi
« : 04 Ağustos 2026, 20:13:27 »
Şirket sistemlerinde otomotiv şirketi diğer şirketlerden ayrıdır, oyunda en aktif olunması gereken piyasayı kollaması gereken bir şirkettir diğer şirketlerin aksine ve şuan aşırı zayıf durumda. Güncelde her araçdan en fazla 2 adet çıkartabiliyor bu şirket yani 5000 dolarlık araçda 2 adet 300 bin dolarlık araçda 2 adet çıkartılabiliyor. Bu sistemin daha dengeli olması adına her araçdan atıyorum en fazla 600 bin dolarlık çıkartılabilmesi gerekiyor dolayısıyla infernus gibi pahalı araçdan yine 2 adet çıkartılabilir ama bunun yanında ondan daha ucuz araçdan infernusa kıyasla daha fazla çıkartılabilir. Bu sayede otomotiv şirketlerinin pazar payı bi nebze daha genişleyeceğinden bu şirketin ana mantığı pazarda rakiplere karşı hamle yapma strateji belirleme durumu ön plana çıkacaktır.
Not olarak bunu yönetim araç bazlı da ele alabilir elle sayı ayarlanarak infernusdan 2 adet faggio dan 30 adet maksimum çıkartılabilir şeklinde.

Çevrimdışı waxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cindy Wade Lv.25
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Ağustos 2026, 17:37
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şirket Sistemi
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2026, 00:09:03 »
Dengelenmeli, destekliyorum.

Çevrimdışı emekli oldum

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Christ Henri Lv.20
Köken: İsveç
Son giriş: 29 Ağustos 2026, 15:22
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Şirket Sistemi
« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2026, 15:20:23 »
bu konuyla alakalı bir şey yapılması şart, böyle kısıtlama kabul edilemez. İşleyebilecek bir düzeye getirilmesi ve revize edilmesi şart.