hard rp diye bir sunucu yoktur. oyuncu vardır. yaptığınız rolleri tanıtıma sunmayacaksanız tanıtımın bir manası kalmaz.
kankacağım en azından üzüm sokağı çetecileri diye fevkalede bir isme sahip değil kii
berkaycım bunu ciddi ciddi yazdığını düşünmüyorum, ayık kafayla gel fikrin değişmemişse seninle tekrardan bi konuşalım. sağlıklı bir karar verip de bunu yazmış olduğunu düşünmüyorum çünkü. en basit şikayet konusuna onlarca paragraf yazı yazan adamsın, bunu yazan sen değilsin.
kolej cocuklarisiniz. tavuk maskesi takip catismaya gitmek konsepte aykiri bir durumdur. buyuk cetecilerden ucret karsiligi koruma talep edin. ailenizden gizli uyusturucu ve icki kullanin, uyusturucu satin mahallede icki icin, kisacasi konsepte mantikli roller yapin. silahtan uzak durabilcek kisiler barindir. silahi sadece cete lideri tasiyabilir oda kullanmamak sarti ile babasinin silahi buyukbabasinin silahi vb.
on numara beş yıldız, daha ne olsun
Dediğiniz şeyleri yapıyoruz zaten ama o rollerin ss'lerini tanıtıma atmak gibi bir ihtiyaç duymuyorum. Wilhelm adlı arkadaşa uyuşturucu satmıştım. Bana kalırsa sunucuda harp rp yapan insanlar olmadığı sürece silah kullanmamak imkansız. Bu yüzden konsepti dikkate almayıp kendimizi savunmak için biz de silah kullanmak durumundayız. Birlik üyelerine birinin bulaştığını öğrendiğimizde silaha sarılıyoruz.
rickycim tanıtıma asıl bunları atman gerekiyor. oluşum tanıtımı senin konsepti ne kadar yansıtabildiğini gösteriyor, bu oluşum da üç beş veletin kendi arasında kurduğu bir yapılanmaysa tabii ki bu tür rolleri koyman gerek, gidip de vurduğun mafyaların görüntülerini bırakırsan tabii ki saldırı alırsın. yapmayın, yaptırtmayın. rica ediyorum.
sevgilerle.