Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Santos Koleji Zorbaları

Başlatan !, 14 Ekim 2018, 12:58:33
Okunma sayısı 18128 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Santos Koleji Zorbaları
« Yanıtla #440 : 29 Ekim 2018, 13:00:49 »
tamam güldük eğlendik şimdi kapatın birlği bari
tamam güldük eğlendik 16 yaşındaki karakterle italyan suç ailesine katıldın şimdi geri konseptine dön hadi
Suç ailelerinde yaşın bir önemi yok, kültür hakkında bilgin olmadan konuşma. 16 yaşında bir çocuk bile ayakçı olarak aileye çalışabilir (Restaurantta garsonluk, masa silme tarzı işler.), yeni yeni rol öğreniyorsun (lafta) bilenlerin işine karışma.

Çevrimdışı Riki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Aralık 2018, 19:40
Toplam oynama: 74 gün, 1 saat
« Yanıtla #441 : 29 Ekim 2018, 13:01:42 »
Arkadaşlar IC bir olayı sadece IC'ye dökün lütfen, burada tanıtımı kirletmeyin. Biz kimsenin tanıtıma gidip paylaşmıyoruz millete ne yaptığımızı veya OOC bir şeyi.

Çevrimdışı Riki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #442 : 29 Ekim 2018, 13:07:52 »

Çevrimdışı Riki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #443 : 29 Ekim 2018, 13:20:07 »
tamam güldük eğlendik 16 yaşındaki karakterle italyan suç ailesine katıldın şimdi geri konseptine dön hadi
İtalyan suç ailelerinde yaş, katılım konularında işlenen bir element değil. Herhangi belirli bir referansa sahipse, ergenlik döneminden olgunluk dönemine kadar Wannabe olarak sadece kendine para kazandırabileceği (Bar arkası çalışma, süpürme vs.) işlerle ilgilenebilir. Herhangi yasadışı bir işle bağlantısı veya referansı bulunamaz.
Ama problem orada işte, yasadışı işle bağlantısı bulunamaz diyorsunuz, dün şikayetlerde Bethany McKenzie adı dolaşıyordu. Fotoğraflarda çatışma vardı.

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #444 : 29 Ekim 2018, 13:27:49 »
Arkadaşlar IC bir olayı sadece IC'ye dökün lütfen, burada tanıtımı kirletmeyin. Biz kimsenin tanıtıma gidip paylaşmıyoruz millete ne yaptığımızı veya OOC bir şeyi.
canım benim ic bir şey varsa ortada dökelim. forumdan tartışıp sunucuda savaş çıkarmakla olmuyor böyle şeyler. yakıştıramıyorum.

Çevrimdışı Riki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #445 : 29 Ekim 2018, 13:36:38 »
canım benim ic bir şey varsa ortada dökelim. forumdan tartışıp sunucuda savaş çıkarmakla olmuyor böyle şeyler. yakıştıramıyorum.
Ya ben Otuz Altıya sıktığım videoyu yayınladım, sizin orada olduğunuzu bile bilmiyordum. Siz bunu görüp kinlendiniz ve forumdan oyun içerisinde savaş çıkaracağınıza dair tehdit edici şeyler yazdınız. Sonra oyuna döktünüz, masum arkadaşlarımı falan vurdunuz. Vuranın kim olduğunu bilmeden. Benim suçum ne burada?

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #446 : 29 Ekim 2018, 13:39:32 »
Ya ben Otuz Altıya sıktığım videoyu yayınladım, sizin orada olduğunuzu bile bilmiyordum. Siz bunu görüp kinlendiniz ve forumdan oyun içerisinde savaş çıkaracağınıza dair tehdit edici şeyler yazdınız. Sonra oyuna döktünüz, masum arkadaşlarımı falan vurdunuz. Vuranın kim olduğunu bilmeden. Benim suçum ne burada?
olm alakası yok 36ya sıkarken oradaydık hatta güle güle kaçtık biz orada. sonrasında dalga olsun diye foruma yazdık, sen ciddiye aldın. boşu boşuna başlamış oldu bunca şey. gidin konuşun barışın canımı sıkmayın hadi assanım.

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #447 : 29 Ekim 2018, 13:42:51 »
İtalyan suç ailelerinde yaş, katılım konularında işlenen bir element değil. Herhangi belirli bir referansa sahipse, ergenlik döneminden olgunluk dönemine kadar Wannabe olarak sadece kendine para kazandırabileceği (Bar arkası çalışma, süpürme vs.) işlerle ilgilenebilir. Herhangi yasadışı bir işle bağlantısı veya referansı bulunamaz.
Ama problem orada işte, yasadışı işle bağlantısı bulunamaz diyorsunuz, dün şikayetlerde Bethany McKenzie adı dolaşıyordu. Fotoğraflarda çatışma vardı.
Bethany kadın rolü yapıyor, genç bir karakter değil.

Çevrimdışı Riki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #448 : 29 Ekim 2018, 13:46:46 »
olm alakası yok 36ya sıkarken oradaydık hatta güle güle kaçtık biz orada. sonrasında dalga olsun diye foruma yazdık, sen ciddiye aldın. boşu boşuna başlamış oldu bunca şey. gidin konuşun barışın canımı sıkmayın hadi assanım.
Size saygım sonsuz cidden ama ooc fotoğrafımı falan paylaşıp iğneleyen arkadaşları uyarırsanız sevinirim, rahatsız oluyorum.

Bethany kadın rolü yapıyor, genç bir karakter değil.
Bethany 16-17 yaşında liseli bir genç kız diyerek geldi benim birliğime, ardından 10 dk sonra ayrıldı.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47