Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Santos Koleji Zorbaları

Başlatan !, 14 Ekim 2018, 12:58:33
Okunma sayısı 17955 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Santos Koleji Zorbaları
« Yanıtla #340 : 27 Ekim 2018, 01:11:04 »
tanıtımda sonun geldi kapattıracağız falan demek çocukluktan başka bir şey değil biraz olgun olsanız zaten bu sorunu tsde çözersiniz 1 2 mermi yediniz diye kin besleyeceksiniz baştan belli edin kim kimi vurursa vursun
aynen öyle

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #341 : 27 Ekim 2018, 01:13:10 »
şahsen ben 2 3 mermi yedim diye böyle şey yapmam, en azından yapsam bile şaka yaptı isem belirtirim bunu daha fazla ilerlemeden olay ama gördüm ki bazıları nefretini biriktirmiş

Çevrimdışı Capital

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:39
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #342 : 27 Ekim 2018, 01:27:30 »
oğlum bizim birliği kapatma dağıtma diye bir amacımız yok ironi yapıyorduk sadece siz fazla ters çıktınız anlamadım
üstelik bir bok yokken bile sen gelip tanıtıma onu bunu yazıyosun ses etmiyoruz iki ironi yaptık gürlediniz

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #343 : 27 Ekim 2018, 01:37:01 »
oğlum bizim birliği kapatma dağıtma diye bir amacımız yok ironi yapıyorduk sadece siz fazla ters çıktınız anlamadım
üstelik bir bok yokken bile sen gelip tanıtıma onu bunu yazıyosun ses etmiyoruz iki ironi yaptık gürlediniz
ironi yaptığını belirt işte kardeşim gelip cusamanonun tanıtımına bittiniz sizi jason bitirecek yazsam xd koyup geçmezsiniz bunu sende biliyorsun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #344 : 27 Ekim 2018, 02:19:58 »
yüzümüze kankak falan çekmen de hiç etîk değil, varsa bir problemin bunu söylemelisin
Problemim falan yok sizinle. Kendi birliğim için yapmanızı söylememi ciddiye almadınız herhalde? İğneleyici bir yorumdu o. Otuz Altı'ya sıkacaktım ben orada. Sizin orada olduğunuzu bile bilmeden sıktım. Sizin de olduğunuzu foruma bakarken anladım. O multi hesaplar silah onayını otomatik getiriyor ve üye sayısı yükseldikçe birlik seviyesi artıyor, böylelikle de silahların hepsini satın almaya erişim sağlayabiliyoruz. Bu hakka girmek olur.

Oyun içerisinde sizin olduğunuzu bile bilmeden size sıkıyorum ve buraya gelip kışkırtıcı, ooc tehdit ve aşağılayıcı mesajlar barındıran yazılar yazıyorsunuz. Bu yazıların üzerine benim dediğim şeyler hafif kalıyordur umarım.
be kardeşim, birlik dahilindeki neredeyse her isim en azından bir gün ya da bir rollük aktifleşmiş isimler. bu konular hakkında zerre bilgin yok, bunun dışında doğal olarak zaten konseptime uyum sağlamam için uzun namlulu silahlara erişim sağlayabilmem gerekliydi zaten. bunlar normal durumlar, bazı şeyleri fazla abartıyorsun

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #345 : 27 Ekim 2018, 10:14:04 »
yüzümüze kankak falan çekmen de hiç etîk değil, varsa bir problemin bunu söylemelisin
Problemim falan yok sizinle. Kendi birliğim için yapmanızı söylememi ciddiye almadınız herhalde? İğneleyici bir yorumdu o. Otuz Altı'ya sıkacaktım ben orada. Sizin orada olduğunuzu bile bilmeden sıktım. Sizin de olduğunuzu foruma bakarken anladım. O multi hesaplar silah onayını otomatik getiriyor ve üye sayısı yükseldikçe birlik seviyesi artıyor, böylelikle de silahların hepsini satın almaya erişim sağlayabiliyoruz. Bu hakka girmek olur.

Oyun içerisinde sizin olduğunuzu bile bilmeden size sıkıyorum ve buraya gelip kışkırtıcı, ooc tehdit ve aşağılayıcı mesajlar barındıran yazılar yazıyorsunuz. Bu yazıların üzerine benim dediğim şeyler hafif kalıyordur umarım.
be kardeşim, birlik dahilindeki neredeyse her isim en azından bir gün ya da bir rollük aktifleşmiş isimler. bu konular hakkında zerre bilgin yok, bunun dışında doğal olarak zaten konseptime uyum sağlamam için uzun namlulu silahlara erişim sağlayabilmem gerekliydi zaten. bunlar normal durumlar, bazı şeyleri fazla abartıyorsun
sorun yok kanka birbirinize laf atmayın ag

Çevrimdışı Rosetti

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #346 : 27 Ekim 2018, 10:47:09 »
ironi yaptığını belirt işte kardeşim gelip cusamanonun tanıtımına bittiniz sizi jason bitirecek yazsam xd koyup geçmezsiniz bunu sende biliyorsun
gayet de :d yazar geçerdik forumdan bizim yazdığımız bu kadar basit bir şeyi gerçek anlamda anlıyorsanız zaten bizi hiç tanımamışsınız demektir. iki dalga olsun diye yazılmış şeyleri bu kadar nasıl büyütebildiniz merak konusu. neyse iki taraf da daha fazla tartışmayı bu konu üzerinden devam ettirmesin, gerekirse daha sonra özel olarak konuşuruz. bays.

Çevrimdışı Chicas Vato

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wu Peng Lv.16
Son giriş: 02 Nisan 2020, 19:23
Toplam oynama: 40 gün, 13 saat
« Yanıtla #347 : 27 Ekim 2018, 11:09:25 »
gayet de :d yazar geçerdik forumdan bizim yazdığımız bu kadar basit bir şeyi gerçek anlamda anlıyorsanız zaten bizi hiç tanımamışsınız demektir. iki dalga olsun diye yazılmış şeyleri bu kadar nasıl büyütebildiniz merak konusu. neyse iki taraf da daha fazla tartışmayı bu konu üzerinden devam ettirmesin, gerekirse daha sonra özel olarak konuşuruz. bays.
ne oluyor meka

Çevrimdışı LAST Cadillac

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: