IC olarak kimin sıktığını görmüyorsunuz, Burağın Multi Acc hesaplarını CUSAMANO birliğine alıp üye kasıyorsunuz, silah onayı alıyorsunuz. Birde gelip laf yapıyorsunuz, dm atın da açayım tüm şikayetleri xd
..Burak'ın* soktuğum hesaplar seni zerre ilgilendirmez, sunucuda adabıyla rol yapan hiç kimse yok; bu sebepten dolayı multi hesaplarımı birliğe dahil edip Hood Geliri sisteminin gelmesini sağlıyorum, birlik kasasında biriken paralar ile rollerde işimize yarayacak şeylere yatırım yapıyoruz. Arkamdan nefret biriktirmişsin de bugünlere saklamışsın... Neyse, hoşlandığın kız sana kardeşim desin sen de boş boş triplere gir, olgunlaşınca bana yaz engelini kaldırırım.
Arkandan nefret falan biriktirmedim. Madem sunucuda adam gibi rol yapan birisi yok, bu herkesin multi hesap açıp birliğine katılıp para ve onay kasmasıyla mı düzelir? Böyle bir şeyin yasak olduğunu siz de biliyorsunuz. Böylelikle biz dahil birçok birliğin hakkına giriyorsunuz. Yaptığınız rolün kalitesi ne olursa olsun bu aynı. Hoşlandığım kız bana kardeşim dedi de triplere girmedim, dalgasına açılmış bir konuydu o.
bunu kendi birliğin için yapmamızı isteyen sen mi söylüyorsun? bunun dışında gerçekten konuşmaya başlarsam kalbini kırarım, gerçekten konuşmak istemiyorum lütfen beni buna zorlama
ve Cusamano isimli birliğim hakkında da bir daha böyle saçma bir konuşma yaptığını görmek istemiyorum.
son olarak birçok birliğin hakkına falan girdiğimiz de yok, onay almak rol ve birliklerinin geçmesi gereken süreçleri geçtikten sonra verilir. bunu anlayacak kafan bile kalmamış, kendine çeki düzen ver.